basia34 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Talent wczoraj po spacerku nie chcial wracac do schroniska tak podobal sie jemu spacer. Quote
Kasiakk Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Tsa... Spacerek to może mu się podobał, ale jak patrzyłam jak Talent nie chciał wrócić i był dosłownie ciągnięty po tych kamyczka do boksu, bo inaczej się nie dało.. to po prostu myślałam, że serce mi pęknie i ledwo powstrzymałam się od łez.. Mam nadzieje, że chłopak szybko znajdzie dom, do którego będzie chciał wracać... :smile: Quote
Kasiass Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Kasiakk napisał(a):Tsa... Spacerek to może mu się podobał, ale jak patrzyłam jak Talent nie chciał wrócić i był dosłownie ciągnięty po tych kamyczka do boksu, bo inaczej się nie dało.. to po prostu myślałam, że serce mi pęknie i ledwo powstrzymałam się od łez.. Mam nadzieje, że chłopak szybko znajdzie dom, do którego będzie chciał wracać... :smile: Też mam taką nadzieję, zasługuje na super-domek ;) Quote
basia34 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Jestem za tym samym dziewczyny tez chcialabym zeby Talent znalazl dom. Quote
Kasiakk Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Do góry uparciuchu... Oby ktoś Cię jak najszybciej przygarnął do domku.! :) Quote
milka10 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='Kasiakk']Tsa... Spacerek to może mu się podobał, ale jak patrzyłam jak Talent nie chciał wrócić i był dosłownie ciągnięty po tych kamyczka do boksu, bo inaczej się nie dało.. to po prostu myślałam, że serce mi pęknie i ledwo powstrzymałam się od łez.. Mam nadzieje, że chłopak szybko znajdzie dom, do którego będzie chciał wracać... :smile: To prawda...jeszcze nie widzialam jak psiak moze sie az tak zapierać, zeby nie wrocic do boksu... Biedaczek... ; / A na spacerku tak chetnie biegał i skakał...Dobrze by bylo, zeby szybciutko znalazl domek, bo widac, ze nie chce siedziec w schronisku... Quote
basia34 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Kochane moje ,ale tak niestety bywa ze psy nie chca wracac do boksow ze spacerow,a jak czekaja na spacery same widzicie? Quote
milka10 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 basia34 napisał(a):Kochane moje ,ale tak niestety bywa ze psy nie chca wracac do boksow ze spacerow,a jak czekaja na spacery same widzicie? No to prawda, bo kto chcialby siedziec ciagle w jednym boksie...., chociaz i tak maja bardzo dobre warunki. Podrzucam psaiki, zeby mogły znalzec cieplutkie domki....! ; ) No i czekamy na sobote - spacerki! To sie wybiegacie! ; ) Quote
basia34 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Kasiass napisał(a):Talent na pierwszą wędruje ;) No to wedrowniczka podrzucam . Quote
Recommended Posts