Cienka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='deer_1987']a jak tam pogoda na grill? :razz:[/QUOTE] U mnie do popołudnia było ładnie nawet słoneczko było a potem się pogoda popsuła więc kiełbaska była z piekarnika a psiaki trochę na podwórku a więcej w domu [quote name='ania90']o jakie ladne fotki:)[/QUOTE] a dziękuję lubię sobie czasem podłubać Quote
taxelina Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Fajnie Wam takie spotkanko :loveu: [URL="https://picasaweb.google.com/marta.eslov/Goteborg?authkey=Gv1sRgCIrdg6C6-fjHZA"] [/URL] Quote
Cienka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='deer_1987']Fajnie Wam takie spotkanko :loveu: Dam tutaj jakbys chciala Göteborg zobaczyc bo tego nie udostepnie dla kazdego :razz: [/QUOTE] Ja akurat fot nie mam bo tomek akurat wtedy focił w studiu biżuterię więc trzeba czekać na jamnicze i gosiaja Już sobie otworzyłam linka możesz wiec edytowac posta i skasować linka, a tak w ogóle to dziękuje czuje się wyróżniona :loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 No to czekamy na dziewczyny :) No widzisz jakie wyroznienie :loveu: Niedlugo inne przyrodnicze beda test sigmy :diabloti: Quote
taxelina Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Cienka']no to czekam :)[/QUOTE] wgrane juz sa tylko cos od 2 dni pochlonela mnie historia Niuni choroby ktora ma szanse byc opublikowana w szwedzkiej psiej gazecie. Ale 2 dni i jest 5 stron :) Quote
Cienka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='deer_1987']wgrane juz sa tylko cos od 2 dni pochlonela mnie historia Niuni choroby ktora ma szanse byc opublikowana w szwedzkiej psiej gazecie. Ale 2 dni i jest 5 stron :)[/QUOTE] Własnie przed chwilą o tym czytałam u Ciebie, pewnie zdjęcia poczekają :) Quote
taxelina Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Cienka']Własnie przed chwilą o tym czytałam u Ciebie, pewnie zdjęcia poczekają :)[/QUOTE] W sumie teraz to nie musza, bo juz napisalam tekst, poszedl do korekty zanim pojdzie do gazety :) tak wiec wolne rece mam :) dokoncze krolisiowe a jutro przyrode dam :razz: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 To jednak będa JAKIEŚ fotki z grilla, tak? Tylko pytanie - kiedy... pzdr. Quote
jamnicze Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Już są :eviltong: u mnie w galerii ;) A tu macie parę na zachętę :) [IMG]http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/004-43.jpg[/IMG] [IMG]http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/006-39.jpg[/IMG] [IMG]http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/17-90.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 E, mało.... U jamnicze tez niewiele więcej... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/196969-Bo-%C5%BCycie-to-nieustanna-walka-pe%C5%82na-nieprzewidzianych-zwyci%C4%99stw-i-bolesnych-pora%C5%BCek..?p=17180759&viewfull=1#post17180759[/url] Quote
Iza. Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ale mieliście super spotkanko, zazdroszczę :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ciekawe, co u Cienkiej i Tomeckiego? Zapracowani? pzdr. Quote
zielona Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='asiaczek']ciekawe, co u cienkiej i tomeckiego? Zapracowani? Pzdr.[/quote] no właśnie Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Co, "no właśnie"? To, że zapracowani czy to, że nic nie wiemy...? Pzdr. Quote
Cienka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Asiaczek']Ciekawe, co u Cienkiej i Tomeckiego? Zapracowani? pzdr.[/QUOTE] [quote name='zielona']no właśnie[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Co, "no właśnie"? To, że zapracowani czy to, że nic nie wiemy...? Pzdr.[/QUOTE] Bo jesteśmy zapracowani jutro kolejny montaż (akurat oklejamy okna do nowo otwieranego sklepu). A do tego wzięliśmy się za przekopywanie ogródka więc dni zapie<cenzura> jak szalone. Quote
Cienka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Jutro też raczej nie będę urzędować na dogo bo mamy 2 dzieci na noc pod opieką. Quote
Iza. Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Cienka']Jutro też raczej nie będę urzędować na dogo bo mamy 2 dzieci na noc pod opieką.[/QUOTE] Przygotowanie do roli rodziców ? :diabloti: Quote
Cienka Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Asiaczek']Dzieci psiowe czy ludzkie? Pzdr.[/QUOTE] [quote name='Iza.']Przygotowanie do roli rodziców ? :diabloti:[/QUOTE] Ja jak na razie nie potrzebuje przygotowania do roli rodzica bo na razie nie planuje być rodzicem:evil_lol: Ludzkie dzieci dziewczynki na szczęście już nie takie małe 8 i 10 lat. Będą pewnie chciały spać z mośkami, a Jogiemu w to graj. I pomyśleć, że ta starsza panicznie boi się psów jak była u nas pierwszy raz to skakała po kanapach ze strachu, a Jogi za nią bo myślał, że to zabawa. A teraz łapie go w pół i się do niego przytula, mówi mój kochany Jogi:cool3:. Quote
Recommended Posts