Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz co to nie była woda raczej coś twardego jak kamień pod skórą wielkości mniej więcej pięści. Teraz jest mały kamyczek czyli schodzi :)

Zakuć nie miał się czym w ogródku nawet trawa marnie rośnie

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Cienka']Wiesz co to nie była woda raczej coś twardego jak kamień pod skórą wielkości mniej więcej pięści.[/QUOTE]
Dokładnie tak ale to woda.
Ja smarowałam jeden punkt maścią ichtiolową i po 3 dniach samo pękło i się wylało.A twarde było jak kamień.Wylała się woda z krwią.Na początku wet zapodał antybiotyk i steryd.I ten steryd zahamował gojenie.Więc gula najpierw zmalała i na drugi dzień urosła jeszcze większa.Ale znowu dostał antybiotyk i się zagoiło.To było zakłucie ostrym kolcem np z głogu albo innej rośliny.
Coś brudnego dostało się pod skórę.
Ważne,że wszystko się dobrze skończyło.

Posted

Pina też dostała antybiotyk i wapno w zastrzyku, wet powiedział, że jak się do środy się nie zmniejszy to wtedy należy przyjść 2 raz jak będzie się zmniejszać to nie ma potrzeby. I radził, by zawsze mieć wapno i wit. c jeśli pies się nie dusi to najpierw leczyć go w domu.

Posted

Po antybiotyku szybko zeszło.A dziurę po wylaniu się tego "osocza" zapryskałam CTC(wiesz takie niebieskie w aerozolu jak dla koni mamy,to też antybiotyk).No i jest ok.

Posted

Chłopaki to silne sztuki ja u Jogiego rozcięta łapkę zauważyłam przypadkiem. A Pina po tym szkle z Ustki też następnego dnia zapomniała, ze coś tam sobie rozcięła

Posted

Słuchajcie co mi się dziś przydarzyło siedzę sobie i podjeżdża kurier pewnie paczka do Tomka sobie myślę. I jakież było moje zaskoczenie jak się okazało, że paczka jest do mnie:-o. Otwieram a tam coś takiego
[IMG]http://img862.imageshack.us/img862/9425/prezenty.jpg[/IMG]

i kartka dla Karoliny od przyjaciół

Dostałam stempel z laką, 3 pudry do Embossingu oraz takie fajowe stemple sylikonowe :)

Posted

Fajna paczka :evil_lol:
Ej bo Ty urodzinki masz ? Przecież Ty czerwcowa laska jesteś- bliźniak zodiakalny -wszystkiego naj naj kochana i 100 lat :BIG::tort::tort::BIG::tort::tort::BIG:

Posted

[quote name='Cienka']Pina też dostała antybiotyk i wapno w zastrzyku, wet powiedział, że jak się do środy się nie zmniejszy to wtedy należy przyjść 2 raz jak będzie się zmniejszać to nie ma potrzeby. I radził, by zawsze mieć wapno i wit. c jeśli pies się nie dusi to najpierw leczyć go w domu.[/QUOTE]
Ja wapno w tbl. mam. i Nifuroksazyd na biegunki.

[COLOR=red][B]I sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam.....[/B][/COLOR]

Pzdr.

Posted

to i ja się przyłączam do życzeń, bo potem to znając życie zapomnę :D
Wszystkiego najlepszego!Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń :*
Prezent świetny!

Posted

Dzięki za życzenia ja sobie życzę by zdrowie było i kompy się nie psuły to resztę da się zorganizować :diabloti:

Za to bardzo rozbawiła mnie moja teściowa. Pyta mnie Karola ile ty właściwie kończysz lat. Ja jej na to 27. A ona : Oooo (chyba chciała powiedzieć jaka jesteś stara:evil_lol: bo po o nastąpiła dłuższa pauza i nerwowe zastanawianie się co powiedzieć) a ja myślałam, że kończysz 23.

Jak będę mieć chwilę czasu to zademonstruje wam obrazkowo jak działają te pudry do embossingu :cool3: