lourdnes Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Dobre:) To troche jak dla nastolatkow :evil_lol: Ta pierwsza fotka to chyba jabluszko?;) Quote
kaskaSz Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 ja też w takiej biżu nie gustuje, ale jeśli ktoś to zamówił to pewnie jest taka potrzeba :) różni ludzi, różne gusta. cienka, jak już wejdziesz w rutynę to i w 3 dni pociachasz. Quote
lourdnes Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='kaskaSz']ja też w takiej biżu nie gustuje, ale jeśli ktoś to zamówił to pewnie jest taka potrzeba :) różni ludzi, różne gusta. cienka, jak już wejdziesz w rutynę to i w 3 dni pociachasz.[/QUOTE] Ja nosze tylko wisiorki i raz do roku jakies kolczyki :eviltong: Quote
Buszki Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [url]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/handmakecienka/suzi_04.jpg[/url] Ten jest ładny :). Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Czyli musisz rozpołowić te kartoniki, tak? I to wszystko? Czy jeszcze coś? Pzdr. Quote
Cienka Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Dokładnie nie tak jak piszesz [B]Asiaczek[/B] dzielę to na pół. Klu problemu jest w czasie gdyż karteczki miały być dwa 2 wcześniej (ale zamawiający nie mógł się z nami spotkać by zatwierdzić projekt). Pomimo tego musimy się w miarę możliwości uwinąć z tym do weekendu czyli ja muszę (bardzo zależy na tym, zleceniodawcy). Mam nadziej, że gilotyna to wytrzyma, muszę ja co jakąś partię ostrzyć bo siepie papier. Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Cienka']Dokładnie nie tak jak piszesz [B]Asiaczek[/B] dzielę to na pół. Klu problemu jest w czasie gdyż karteczki miały być dwa 2 wcześniej (ale zamawiający nie mógł się z nami spotkać by zatwierdzić projekt). Pomimo tego musimy się w miarę możliwości uwinąć z tym do weekendu czyli ja muszę (bardzo zależy na tym, zleceniodawcy). Mam nadziej, że gilotyna to wytrzyma, muszę ja co jakąś partię ostrzyć bo siepie papier.[/QUOTE] A nożem?:)Jak gilotyna zrobi caput ;) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Nożem, to chyba nie będzie ładnie. Raczej nozykiem, takim do tapet. Ale to tez "ręczna" robota. Szkoda, że jestescie tak daleko, bo bym pomogła. Mam gilotynę do papieru i poszłoby to wtedy na 4 ręce:) A tak, to tylko pozostaje mi zaciskac kciuki, abyś zdażyła:) pzdr. Quote
Cienka Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 No jak gilotyna zrobi caput to będę płakać, nożykiem to można sobie ze 100szt. pociąć, a nie kilka tysięcy bo odciski będą od samego trzymania nożyka jak nic. Quote
Cienka Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Mam nożyki i specjalne ostrza do papieru marki olfa ale to ostateczność Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ale zawsze coś. A takie nozyki to taniocha, mogą iśc na zmarnowanie... "Mało casu, kruca bomba, mało casu!" - wiesz, skąd ten cytat? pzdr. Quote
Cienka Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 No moje nożyki do tanich nie należą i ostrza do nich też nie właśnie dla tego, że są do papieru i dłużej można ciąć na jednym ostrzu (tym zwykłym do tapet to 5 cięć kartonu i już siepie się papier). Co np. przy kartkach czy zawieszkach jest nie do pomyślenia. Dobra wracam do roboty muszę skończyć dziś choć jedno pudełko:crazyeye: Quote
tomecki Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Cienka']No jak gilotyna zrobi caput to będę płakać, nożykiem to można sobie ze 100szt. pociąć, a nie kilka tysięcy bo odciski będą od samego trzymania nożyka jak nic.[/QUOTE] Żonka, jak gilotyna kaput, to się nową zatrudni... (znaczy się kupi), a twoje rączki niedługi przejdą metamorfozę, bo na koszt klienta zrobimy Ci ładne pazurki, bo będę fotografować część biżuterii na twoich dłoniach.... więc jakieś akryle z delikatnym frenczem czy jak to tam się zwie się zrobi... Jak się ogarnę z robotą to może już w weekend do Ustki pojedziesz w nowych pazurach :) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Cienka']No moje nożyki do tanich nie należą i ostrza do nich też nie właśnie dla tego, że są do papieru i dłużej można ciąć na jednym ostrzu (tym zwykłym do tapet to 5 cięć kartonu i już siepie się papier). Co np. przy kartkach czy zawieszkach jest nie do pomyślenia. Dobra wracam do roboty muszę skończyć dziś choć jedno pudełko:crazyeye:[/QUOTE] No, ja myślałam o takich zwykłych... [quote name='tomecki']Żonka, jak gilotyna kaput, to się nową zatrudni... (znaczy się kupi), a twoje rączki niedługi przejdą metamorfozę, bo na koszt klienta zrobimy Ci ładne pazurki, bo będę fotografować część biżuterii na twoich dłoniach.... więc jakieś akryle z delikatnym frenczem czy jak to tam się zwie się zrobi... Jak się ogarnę z robotą to może już w weekend do Ustki pojedziesz w nowych pazurach :)[/QUOTE] Kurczę, tomecki, jestem pod wrażeniem:) Pzdr. Quote
tomecki Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Buszki']Cienka,taki mąż to skarb :p.[/QUOTE] Buszki, dla mnie taka żona to skarb :), gdyby nie ona to ja bym był daleko daleko w tyle.... a i nie miałbym dwóch mośków w domu :) Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Oj Tomecki pewnie cos chce- wyczuwam podstęp :evil_lol: Quote
Cienka Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 on ma taki PR, że sama czasem się nabieram Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Cienka']on ma taki PR, że sama czasem się nabieram[/QUOTE] Hihihi to mialam nosa- ale to facetowa cecha gatunkowa :diabloti: Quote
Buszki Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 No,ale dobry w tym jest ;).A nie każdy tak umie. Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Buszki']No,ale dobry w tym jest ;).A nie każdy tak umie.[/QUOTE] Oj potrzeba matka wynalazku- jak chca to potrafia - i to faceci w kazdym wieku :diabloti: Quote
kaskaSz Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ale go zgasiłyście :) Tomecki chce połączyć przyjemność dla żony z pożytkiem dla siebie. Bardzo dobrze! i zna się na tych wszystkich babskich kosmetycznych rzeczach. A nie można 2 karteczek ciachnąć za jednym zamachem? Quote
Cienka Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [B]tomecki[/B] był kiedyś konsultantką oriflame:cool3: A karteczek nie da się pociąć 2 za jednym zamachem bo wtedy ta druga się siepie ale nie mam pojęcia dlaczego:roll: Quote
Recommended Posts