Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basenji.help']mój basek też pogryzł ( i zjadł w połowie) telefon, przestał gryźć jak się połączył z satelitą haha jak widać Cienka, nie tylko Twój gryzie telefony :D
no więc na imię ma Boss, ma ok.4 lata, jest okropnym rozrabiakiem, gryzie wszystko ,włazi wszędzie, ma swojego kumpla ( mam dwa psy ) boksera ze schroniska o imieniu Ramzes. No i Boss jest jak typowy basek :D nie ufa obcym, ucieka, gryzie smycz na spacerze, jest indywidualistą no i uwielbia biegać :) :)[/QUOTE]
A jak ma na imię w rodowodzie?

[quote name='Cienka']Wiem Zina (Siostra Piny i Jogiego) też podgryzła nowiuśki 2 tygodniowy telefon niestety nadawał się tylko do wyrzucenia już nie działał.
Właśnie liczyłam, że moje baski będą stronić od ludzi, ale są bezczelnie towarzyskie.
A to przykład:
[B]Do tego grzebią w kobiecych torebkach w poszukiwaniu chusteczek higienicznych[/B][/QUOTE]
Hahaha, dodaj do tego papier toaletowy i ręczniki papierowe i będzie imprezka na 102!

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jamnicze']Ja też mam focha, bo do mnie [B]cienka [/B]nie zagląda:obrazic:[/QUOTE]
No właśnie- i mowi ,ze czasu nie ma a do innych to zagląda :-x a do nas niet :niewiem:
To ja też strzelam focha:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

[quote name='basenji.help']ELPIN . jest z hodowli Stellanova :)[/QUOTE]
Aaaaa to nie znam ale chetnie poznam :) Tu chyba gdzies kiedys była na dogo taka hodowla o ile czegos nie mylę -u mnie to norma :eviltong:

Posted

[quote name='lourdnes']Aaaaa to nie znam ale chetnie poznam :) Tu chyba gdzies kiedys była na dogo taka hodowla o ile czegos nie mylę -u mnie to norma :eviltong:[/QUOTE]

Była, była, ale już chyba nie ma, bardzo dużo zdjęć zniknęło, a na konto to nie zaglądano chyba z 2 lata... bo żadnych postów nie ma, ostatni w 2008 roku bodajże. :)

Posted

[quote name='basenji.help']ELPIN . jest z hodowli Stellanova :)[/QUOTE]O, miło nam, że ktoś ze szczeniakiem z tej hodowli tutaj zagląda:) Na forum jest ONLY Stellanova...

[quote name='basenji.help']Była, była, ale już chyba nie ma, bardzo dużo zdjęć zniknęło, a na konto to nie zaglądano chyba z 2 lata... bo żadnych postów nie ma, ostatni w 2008 roku bodajże. :)[/QUOTE]
Szkoda, ale tak wybrali i nam pozostaje pogodzic się z ich decyzją...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O, miło nam, że ktoś ze szczeniakiem z tej hodowli tutaj zagląda:) Na forum jest ONLY Stellanova...[/QUOTE]

Dzięki za informację, zaraz poszukam :)

[quote name='Asiaczek']Szkoda, ale tak wybrali i nam pozostaje pogodzic się z ich decyzją...

Pzdr.[/QUOTE]

Też tak sądzę ..

Posted

[quote name='jamnicze']Ja też mam focha, bo do mnie [B]cienka [/B]nie zagląda:obrazic:[/QUOTE]

Normalnie macie problemy Pani kochana to może ja też się zacznę obrażać na takie pierdoły, ale spoko dam Ci powód do focha od dziś nie wchodzę (a wchodzę regularnie) i już nigdy nic nie napisze w Twojej galerii, przynajmniej będzie mocny argument do fochowania.

[quote name='lourdnes']No właśnie- i mowi ,że czasu nie ma a do innych to zagląda :-x a do nas niet :niewiem:
To ja też strzelam focha:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/QUOTE]

Najpierw spoko a teraz foch. Ktoś tu jest niesłowny:-(

[quote name='ania90']czesc :multi:[/QUOTE]

Cześć Ania mam nadzieje, ze ty nie planujesz strzelać focha jak co po niektórzy :beerchug:

Posted

[quote name='deer_1987']To bylo zartem pisane do tych obrazalskich :razz:[/QUOTE]

Ja chyba sobie też odpuszczę nie mam tu co siedzieć z poobrażanym towarzystwem.

Posted

[quote name='deer_1987']Ja tam sie tez nie obrazam :razz: nie kazdy ma czas na galerie na dogo codziennie czy zeby wejsc czy zeby napisc[/QUOTE]

I za to Cię lubię:beerchug:

Posted

[quote name='deer_1987']A masz cos innego jak piwo? :P[/QUOTE]

No ja też wolę soczek :)

[quote name='Buszki']Ja też nie strzelam focha.I jestem regularnie ;).[/QUOTE]

Wiem, wiem podpowiem parę fotek wstawiłam u ziółków i nawet małe ziółko jest :)

[quote name='kaskaSz']O prosze jakie zafochane towrzystwo ;) To chyba ta dziwna pogoda tak nastraja ludzi :)
Pozdrowionka![/QUOTE]

[quote name='Buszki']Nio,ale dzisiaj już ciśnienie w górę idzie,to się może odfoszą :cool3:.[/QUOTE]

A mnie od wczoraj noga ciągnie (dziwne bo tylko jedna) czyli jeszcze jakieś diametralne zmiany pogodowe szykują się na wtorek, środę.

Posted

[quote name='Cienka']Normalnie macie problemy Pani kochana to może ja też się zacznę obrażać na takie pierdoły, ale spoko dam Ci powód do focha od dziś nie wchodzę (a wchodzę regularnie) i już nigdy nic nie napisze w Twojej galerii, przynajmniej będzie mocny argument do fochowania.
[/QUOTE]
Oj, oj......nieładnie...

Pzdr.