Asiaczek Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='basenji.help']mój basek też pogryzł ( i zjadł w połowie) telefon, przestał gryźć jak się połączył z satelitą haha jak widać Cienka, nie tylko Twój gryzie telefony :D no więc na imię ma Boss, ma ok.4 lata, jest okropnym rozrabiakiem, gryzie wszystko ,włazi wszędzie, ma swojego kumpla ( mam dwa psy ) boksera ze schroniska o imieniu Ramzes. No i Boss jest jak typowy basek :D nie ufa obcym, ucieka, gryzie smycz na spacerze, jest indywidualistą no i uwielbia biegać :) :)[/QUOTE] A jak ma na imię w rodowodzie? [quote name='Cienka']Wiem Zina (Siostra Piny i Jogiego) też podgryzła nowiuśki 2 tygodniowy telefon niestety nadawał się tylko do wyrzucenia już nie działał. Właśnie liczyłam, że moje baski będą stronić od ludzi, ale są bezczelnie towarzyskie. A to przykład: [B]Do tego grzebią w kobiecych torebkach w poszukiwaniu chusteczek higienicznych[/B][/QUOTE] Hahaha, dodaj do tego papier toaletowy i ręczniki papierowe i będzie imprezka na 102! Quote
jamnicze Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ja też mam focha, bo do mnie [B]cienka [/B]nie zagląda:obrazic: Quote
lourdnes Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='jamnicze']Ja też mam focha, bo do mnie [B]cienka [/B]nie zagląda:obrazic:[/QUOTE] No właśnie- i mowi ,ze czasu nie ma a do innych to zagląda :-x a do nas niet :niewiem: To ja też strzelam focha:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
basenji.help Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Asiaczek']A jak ma na imię w rodowodzie?[/QUOTE] ELPIN . jest z hodowli Stellanova :) Quote
lourdnes Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='basenji.help']ELPIN . jest z hodowli Stellanova :)[/QUOTE] Aaaaa to nie znam ale chetnie poznam :) Tu chyba gdzies kiedys była na dogo taka hodowla o ile czegos nie mylę -u mnie to norma :eviltong: Quote
basenji.help Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='lourdnes']Aaaaa to nie znam ale chetnie poznam :) Tu chyba gdzies kiedys była na dogo taka hodowla o ile czegos nie mylę -u mnie to norma :eviltong:[/QUOTE] Była, była, ale już chyba nie ma, bardzo dużo zdjęć zniknęło, a na konto to nie zaglądano chyba z 2 lata... bo żadnych postów nie ma, ostatni w 2008 roku bodajże. :) Quote
Asiaczek Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='basenji.help']ELPIN . jest z hodowli Stellanova :)[/QUOTE]O, miło nam, że ktoś ze szczeniakiem z tej hodowli tutaj zagląda:) Na forum jest ONLY Stellanova... [quote name='basenji.help']Była, była, ale już chyba nie ma, bardzo dużo zdjęć zniknęło, a na konto to nie zaglądano chyba z 2 lata... bo żadnych postów nie ma, ostatni w 2008 roku bodajże. :)[/QUOTE] Szkoda, ale tak wybrali i nam pozostaje pogodzic się z ich decyzją... Pzdr. Quote
basenji.help Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Asiaczek']O, miło nam, że ktoś ze szczeniakiem z tej hodowli tutaj zagląda:) Na forum jest ONLY Stellanova...[/QUOTE] Dzięki za informację, zaraz poszukam :) [quote name='Asiaczek']Szkoda, ale tak wybrali i nam pozostaje pogodzic się z ich decyzją... Pzdr.[/QUOTE] Też tak sądzę .. Quote
taxelina Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Asiaczek']Przez nas...? Chyba żartujesz... Pzdr.[/QUOTE] To bylo zartem pisane do tych obrazalskich :razz: Quote
Cienka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='jamnicze']Ja też mam focha, bo do mnie [B]cienka [/B]nie zagląda:obrazic:[/QUOTE] Normalnie macie problemy Pani kochana to może ja też się zacznę obrażać na takie pierdoły, ale spoko dam Ci powód do focha od dziś nie wchodzę (a wchodzę regularnie) i już nigdy nic nie napisze w Twojej galerii, przynajmniej będzie mocny argument do fochowania. [quote name='lourdnes']No właśnie- i mowi ,że czasu nie ma a do innych to zagląda :-x a do nas niet :niewiem: To ja też strzelam focha:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/QUOTE] Najpierw spoko a teraz foch. Ktoś tu jest niesłowny:-( [quote name='ania90']czesc :multi:[/QUOTE] Cześć Ania mam nadzieje, ze ty nie planujesz strzelać focha jak co po niektórzy :beerchug: Quote
Cienka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='deer_1987']To bylo zartem pisane do tych obrazalskich :razz:[/QUOTE] Ja chyba sobie też odpuszczę nie mam tu co siedzieć z poobrażanym towarzystwem. Quote
taxelina Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ja tam sie tez nie obrazam :razz: nie kazdy ma czas na galerie na dogo codziennie czy zeby wejsc czy zeby napisc Quote
Cienka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='deer_1987']Ja tam sie tez nie obrazam :razz: nie kazdy ma czas na galerie na dogo codziennie czy zeby wejsc czy zeby napisc[/QUOTE] I za to Cię lubię:beerchug: Quote
lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ależ ja jestem słowna -dostalas przeciez pozwolenie na pisanie nie na temat w mojej galerii :evil_lol: Quote
taxelina Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Cienka']I za to Cię lubię:beerchug:[/QUOTE] A masz cos innego jak piwo? :P Quote
Buszki Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ja też nie strzelam focha.I jestem regularnie ;). Quote
kaskaSz Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 O prosze jakie zafochane towrzystwo ;) To chyba ta dziwna pogoda tak nastraja ludzi :) Pozdrowionka! Quote
Buszki Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Nio,ale dzisiaj już ciśnienie w górę idzie,to się może odfoszą :cool3:. Quote
Cienka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='deer_1987']A masz cos innego jak piwo? :P[/QUOTE] No ja też wolę soczek :) [quote name='Buszki']Ja też nie strzelam focha.I jestem regularnie ;).[/QUOTE] Wiem, wiem podpowiem parę fotek wstawiłam u ziółków i nawet małe ziółko jest :) [quote name='kaskaSz']O prosze jakie zafochane towrzystwo ;) To chyba ta dziwna pogoda tak nastraja ludzi :) Pozdrowionka![/QUOTE] [quote name='Buszki']Nio,ale dzisiaj już ciśnienie w górę idzie,to się może odfoszą :cool3:.[/QUOTE] A mnie od wczoraj noga ciągnie (dziwne bo tylko jedna) czyli jeszcze jakieś diametralne zmiany pogodowe szykują się na wtorek, środę. Quote
ania90 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ja sie nie obrazam bo rozumiem ze nie kazdy ma czas zeby siedziec na kompie, sama czasem nie mam czasu zeby siedziec na nim Quote
lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ale ja sie tez nie obrażam a mały foszek i na zdrowko pomaga :eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Cienka']Normalnie macie problemy Pani kochana to może ja też się zacznę obrażać na takie pierdoły, ale spoko dam Ci powód do focha od dziś nie wchodzę (a wchodzę regularnie) i już nigdy nic nie napisze w Twojej galerii, przynajmniej będzie mocny argument do fochowania. [/QUOTE] Oj, oj......nieładnie... Pzdr. Quote
Recommended Posts