Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcie jest fajne
[URL]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/wystawy/2011-01-16-gdansk/29.jpg[/URL]

ale żebyście widzieli na żywo Pinę jak ta fala ją pacnęła :), no po prostu zdziwko i obraza majestatu :evil_lol:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[B]Cienka[/B] - gdzie podawałas przepis na deser na ciasteczkami Amaretti z Lidla...?
Nie mogę go znaleźć... A mam juz ciasteczka i chętnie w tym tygodniubym zrobiła ten deser. Możesz jeszcze raz podać?

Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']Zdjęcie jest fajne
[URL]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/wystawy/2011-01-16-gdansk/29.jpg[/URL]

ale żebyście widzieli na żywo Pinę jak ta fala ją pacnęła :), no po prostu zdziwko i obraza majestatu :evil_lol:[/QUOTE]
Wiesz co, Pinka to chyba na preferencje na morsa, w ubiegłym roku kąpiel w marcu, w tym roku w styczniu, a latem to od wody jak najdalej :)

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Cienka[/B] - gdzie podawałas przepis na deser na ciasteczkami Amaretti z Lidla...?
Nie mogę go znaleźć... A mam juz ciasteczka i chętnie w tym tygodniubym zrobiła ten deser. Możesz jeszcze raz podać?

Pzdr.[/QUOTE]

Cienka jedzie właśnie do pracy, a ja już w pracy piję poranną kawkę po spacerku z Mośkami
Poniżej link do pyszsznego deseru...

[url]http://nigellalawsonprzepisy.blogspot.com/2009/02/tiramisu-nigella-ekspresowo.html[/url]

chyba też wybiorę się do Lidla po ciasteczka...

Pozdr.

Posted

[quote name='Iza.'][url]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/wystawy/2011-01-16-gdansk/29.jpg[/url]
brrrrr strasznie zimna ta woda chyba :lol:[/QUOTE]
Oj zimna zimna.... ale za to jaka czysta, czego nie można powiedzieć o Bałtyku latem

Posted

[quote name='jamnicze']Zdjęcie jest fajne

ale żebyście widzieli na żywo Pinę jak ta fala ją pacnęła :), no po prostu zdziwko i obraza majestatu :evil_lol:[/QUOTE]

No bo to obraza majestatu [B]księżniczka[/B] pochlapana wodą nie godzi się:shake:.

[quote name='Asiaczek'][B]Cienka[/B] - gdzie podawałas przepis na deser na ciasteczkami Amaretti z Lidla...?

Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='tomecki']Cienka jedzie właśnie do pracy, a ja już w pracy piję poranną kawkę po spacerku z Mośkami

[URL]http://nigellalawsonprzepisy.blogspot.com/2009/02/tiramisu-nigella-ekspresowo.html[/URL]

Pozdr.[/QUOTE]

Misiek to nie ten przepis :evil_lol:.
[FONT=Tahoma][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2]Asiu wyśle Ci przepis jak wrócę do domu (z tym przepisem książka służy mi za podkładkę do myszki wiec na pewno nie zapomnę[/SIZE][/FONT])[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='tomecki']Sopot dla nas jest obowiązkowy :)[/QUOTE]
Już się cieszę, że Was spotkam. Może i [B]zielona, ziółek, jamnicze i Kaya[/B] dołączą...?

[quote name='tomecki']Wiesz co, Pinka to chyba na preferencje na morsa, w ubiegłym roku kąpiel w marcu, w tym roku w styczniu, a latem to od wody jak najdalej :)[/QUOTE]
Ja myślę, że każdy pies, tak, jak kazdy człowiek ma swoje małe dziwactwa:) Ja tez mam, ale nie powiem, o nie!

[quote name='tomecki']Cienka jedzie właśnie do pracy, a ja już w pracy piję poranną kawkę po spacerku z Mośkami
[url]http://nigellalawsonprzepisy.blogspot.com/2009/02/tiramisu-nigella-ekspresowo.html[/url]
Pozdr.[/QUOTE]
Trochę mnie dziwi, że ten przepis pochodzi ze strony Nigelli Lawson, ale...

[quote name='Cienka']
Misiek to nie ten przepis :evil_lol:.
[FONT=Tahoma][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2]Asiu wyśle Ci przepis jak wrócę do domu (z tym przepisem książka służy mi za podkładkę do myszki wiec na pewno nie zapomnę[/SIZE][/FONT])[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Oooo, super!
tomecki, chciał dobrze, na pewno. Ale jak to facet w kuchni....
Cienka - a może tomecki chce, abys zrobiła taki deserek z przepisu Nigelli Lawson, co?

Pzdr.

Posted

Powiem tak tamten przepis też jest Nigelli z książki Nigella ekspresowo. Uwielbiam tą kobietę i jej podejście nie tylko do gotowania
A jak tomecki chce deserek to niech kupi co potrzeba to sie zrobi a tak na marginesie potem będzie go jadł tydzień :evil_lol:bo ja tam do slodyczy mam stosunek raczej obojetny

Posted

[B]tomecki[/B] mówi zapraszam i nawet wódkę stawia. Tak generalnie to mało fotek zrobiła [B]gosiaja [/B] jest sporo poruszonych i nie ma więcej co wstawić. [B]tomecki[/B] mi tu zaa ramienia krzyczy, że jutro wstawi Podhalany i Akity. Z baskami co się nadawało to wstawił.

Posted

[quote name='Cienka'][B]tomecki[/B] mówi zapraszam i nawet wódkę stawia. Tak generalnie to mało fotek zrobiła [B]gosiaja [/B] jest sporo poruszonych i nie ma więcej co wstawić. [B]tomecki[/B] mi tu zaa ramienia krzyczy, że jutro wstawi Podhalany i Akity. Z baskami co się nadawało to wstawił.[/QUOTE]
PORUSZONA to ja jestem do GŁĘBI

Posted

I tak jest za pewne lepiej niż ja bym robiła w chali dłużej się naświetlają fotki a mnie się zawsze trzęsie ręka więc pewnie wszystkie byłyby poruszone, [B]gosiaja[/B] nie przejmuj się:cool3:

Posted

[quote name='Cienka'][B]tomecki[/B] mówi zapraszam i nawet wódkę stawia. Tak generalnie to mało fotek zrobiła [B]gosiaja [/B] jest sporo poruszonych i nie ma więcej co wstawić. [B]tomecki[/B] mi tu zaa ramienia krzyczy, że jutro wstawi Podhalany i Akity. Z baskami co się nadawało to wstawił.[/QUOTE]
Ooooo, a ja liczyłam na fotki WSZYSTKICH basków z ringu... Oj oj oj oj..... to mnie zmartwiliście i to baaaaardzo...

Pzdr.

Posted

[B]jamnicze[/B], mi chodziło o takie zdjęcia typowo wystawowe, bo chciałam wstawić je na FB... A z 5 wystawionych basków, dobre zdjęcia mam tylko 2... Reszta a to nieostre, a to pies nieładnie stoi...

Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']To na FB macie kącik wystawowy? Czy robisz to u Ciebie?[/QUOTE]
Każdy na[B] swoim profilu [/B]może założyc Album tematyczny. Ja zrobiłam każdemu z moich basków osobny + miot "R" + te wystawy, z których miałam jeszcze fotki "obcych" basków.
jamnicze, może się jednak skusisz na FB...? Założenie konta - ok. kilku minut. Jak będziesz miała wolne minuty na komórce - zadzwoń do mnie i ja Cię poprowadzę. Nic trudnego...
I wcale nie musisz wchodzić tam codziennie. Częstotliwość wchodzenie u różnych ludzi jest różna. Niektórzy wchodza raz na miesiąc albo tylko wtedy, kiedy chca poczatować...

Pzdr.