ka19 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Pilnie szukam dla niej choćby DT. Wzięłam ją ze schroniska i powiedziałam ,że więcej tam nie trafi choćby nie wiem co,bo nie po to ją brałam,robiłam nadzieje żeby ją tam oddać :-( chciałam dobrze,a wyszło źle... Bałam się trochę,że to ona nie zaakceptuje mojej suki,a jest odwrotnie czego nawet bym się nie spodziewała :-( bo moja ,nigdy się nie rzucała na żadnego psa... a teraz jakby ją coś opętało i to nie ,że raz ,drugi,trzeci tylko cały czas się rzuca... Sunia jest czarna, duża(może nie tyle co duża ,a wysoka) , z przesłodkimi brązowymi oczkami.Wysterylizowana.Trochę ciągnie na smyczy pewnie za bardzo nie była nauczona ,ale napewno się szybko nauczy,bo jest młodziutka, skacze do każdego człowieka żeby ją miziać :) ładnie jeździ w samochodzie,w domu jest grzeczna,załatwia się na polu.Śpi na podłodze i za nic nie chce wejść na łóżko :) Kto pomoże? Quote
Sayrel Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Kata a moze sprobuj popracowac nad tym, aby suki sie dogadaly? Quote
ka19 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 próbowaliśmy już wszystkiego.... Quote
Sayrel Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 A jak dlugo jest u Ciebie? Nie poddawaj sie suki powinny sie w koncu dogadac. PS. Bardzo prosze zajrzyjcie na watek Maszy i pomozcie cokolwiek... Brakuje nam tylko 150zl do hotelu, a jak laska wroci do schronu to po niej.... Quote
ka19 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Tak z krk schroniska. Minęło pare dni,a tamta nadal jej nie akceptuje :( Jedna idzie na pole to druga do domu + musimy uważać żeby czasem któraś nie otworzyła sobie drzwi lub nie przeleciała między nogami gdy ktoś wychodzi. Bardzo proszę nadal chociaż o tymczas. Quote
abero Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Wysłałam priva, bardzo proszę o odp. Pozdr. Quote
Recommended Posts