Pianka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 zaba14 napisał(a):zaproponowałam komuś Kajtusia.. ciekawe co z tego wyniknie... :roll: Mam nadzieje, ze cos dobrego:p Quote
eria Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 A Kajtek czekał dzisiaj w klatce na kastrację :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale chyba dziś się nie doczekał , bo weterynarz ćwiczył umiejętności i troszku się zagalopował i jak znam życie Kajtek dalej czeka na zabieg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze mu zrobi, on ma charakterek. Został przeniesiony ze szczeniakarni na boks bo się z pieskami kłócił non-stop :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 eria napisał(a):A Kajtek czekał dzisiaj w klatce na kastrację :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale chyba dziś się nie doczekał , bo weterynarz ćwiczył umiejętności i troszku się zagalopował i jak znam życie Kajtek dalej czeka na zabieg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze mu zrobi, on ma charakterek. Został przeniesiony ze szczeniakarni na boks bo się z pieskami kłócił non-stop :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja sie nie dziwie że one sie tak kłóca jesli jest ich tam tak duzo :( czasem... Na spacerach bawił się z Green :) nawet nie warczał, po prostu chciał się bawic łobuz :) Quote
eria Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Kajtek nadal czeka na zabieg i wyraźnie się niecierpliwi :evil_lol: Quote
Justyna_wolontariat Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Kajtuś dziś była kastrowany, ciekawe jak to wpłynie na jego temperament?????:roll: Quote
Pianka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Kajtuś może będzie teraz grzeczniejszy:evil_lol: Quote
eria Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Pocieszniak na pierwszą stronę domku szukać, ale to migiem ! Jesteś teraz o dwa jajka lżejszy:evil_lol: to będziesz szybciej :evil_lol: Quote
eria Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Kajtka to ja też podniosę bo mi się podoba :loveu: Quote
pixie Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Maupa4 napisał(a): A Kajtuś nadal czeka i czeka ... to wlasnie ten!!!!! o tym myslalam! zaraz do ciebie pukam!!!! Quote
eria Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Kajtek na pierwszą stronę ! Młody , śliczny, wykastrowany, same zalety :diabloti: Quote
zaba14 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Do Kajtka nikt nie zagląda, a tak apropo gdzie on jest? bo ja chyba ślepa jestem, ze go w schronie nie widze :cool3: Quote
zaba14 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 mały mądralo wskakuj na górę bo na dole domku nie znajdziesz :shake: Quote
Maupa4 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Kajtek przypomina o sobie i nadal prosi o dom. Quote
Toska Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Kajtulo , w górę chlopie , niech wszyscy patrzą , jaki z ciebie cudny psiak !!!! Quote
eria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 To ja też podniosę, żeby Pianka taka samotna nie była. Quote
Toska Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [ kto pokocha malego Kajtusia , komu spodoba sie usmiechnięty pysiak i slodkie krzywe lapięta ? Quote
Recommended Posts