Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='caroolcia']i kąpiesz się z nimi :crazyeye: ????[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]TAK [/B][/COLOR][/FONT]:loveu:

[quote name='evaxon']z nimi nie ale z Ala ponoc tak :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]NIE :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kiłi']A nóż widelec chciałaby się wykąpać[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]mam własną wannę:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='madzia i medor']Dobry dzień[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj:loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla']cześć [/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cześć:loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ulalala... ale ze mnie buulek (czytaj świnka) nie przywitałam sie

sie witam [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]mój własny prywatny bulik...............ZAWSZE sie ze mna wita...........nawet kilkanaścia razy dziennie................:cool3::cool3::cool3:

witam Cię:multi::multi::multi:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]....no taaa nie będę gorsza.....
nie ma Cię ale się przywitam .....,,dzień doberek''
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[B][COLOR=DarkRed]a nie wiem czy taki dzieńdoberek:cool1:[/COLOR][/B]

[quote name='evaxon']siemanko[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]siema z rana jak śmietana...............kurcze juz prawie 14

mam paskudnego pecha chyba............w sobote padł mi .dysk.......................w moim prywatnym słuzbowym komputerze..............
mój informatyk jest......doopa...........sama bym już wszystko zainstalowała.
nie mam nic:placz::placz::placz:

nie mam moich kontaktów:placz::placz::placz: zdjęć:placz::placz:..nic zupełnie nic............:-o:-o:-o

poza tym co służbowe:cool1::cool1::cool1:

gorzej....................
dzisiaj się dowiedziałam że dwa razy w tygodniu bede na innym wydziale= koniec świętego spokoju.panowania nad wszystkim.kupa goowna.no i zapomnij o internecie.............chyba poszukam se pracy.............:angryy:

acha zredukowałam emoty
[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:shake::shake::shake:o masz ...to fatalne wieści ........
A mi dziś neta włączali i wyłączali ....ale stresior :diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]Bea... nie zrobisz nam tego :placz::placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]składaj podania o prace... TYLKO z dostępem do kompa.... :cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

i netu..... coby tego kompa z naszymi połaczyć jakoś :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='caroolcia']i netu..... coby tego kompa z naszymi połaczyć jakoś :cool3::cool3::cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i CD romkiem... coby zdjęcia mogła wrzucać...:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]i CD romkiem... coby zdjęcia mogła wrzucać...:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a kto to CD [B]Romek :hmmmm:[/B]???? ja takiego nie ma a może powinnam:grins:???

Posted

[quote name='caroolcia']a kto to CD [B]Romek :hmmmm:[/B]???? ja takiego nie ma a może powinnam:grins:???[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oooo... to peszek... CD ROMKI TRZA mieć!!!!! no chyba że ktoś ma pendrajwa :roll::roll: do doopy [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i CD romkiem... coby zdjęcia mogła wrzucać...:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]i z Pendrivem do doopy ....:grins:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Beat...[/B]
[B]jak zdroweczko i co z tym kompem....[/B]
[B]nie czytałam.....[/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]to nie z kompem:cool3:

witaj:loveu::loveu:

tylko ze zmiana przydziału czynności.....dwa dni będę gdzie indziej gdzie nie ma szans na siedzenie w necie...zapier....l i już:angryy::mad::cool1:

wszystkie baby też witam,......te od Romków i Pendrajwufffff:loveu::diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]to nie z kompem:cool3:

witaj:loveu::loveu:

tylko ze zmiana przydziału czynności.....dwa dni będę gdzie indziej gdzie nie ma szans na siedzenie w necie...zapier....l i już:angryy::mad::cool1:

wszystkie baby też witam,......te od Romków i Pendrajwufffff:loveu::diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]od tych DUPNYCH PENDRAWÓF... zapomniałaś rzec :grins:
i CIE witam u tła tysz :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witkam cię i ja ......:loveu::loveu::loveu:

ja dziś nie miałam neta ....około godzinki i jeszcze dostawca nie odbierał fona :angryy::angryy::angryy:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='groszek83']:crazyeye:Sadyści :crazyeye: Od neta Cię odcieli:shake: czy ONI nie wiedzą że to niedopuszczalne:shake: Witam sie:cool1:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]zieloniutka..............jeszcze mnie nikt od niczego nie odcioł..dopiero po 1 października..........tam też jest net ale ni ma czasu na klikanie:cool3::cool3:
[/B][/COLOR]
[quote name='evaxon']siemanko Luśki:multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj EV:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witkam cię i ja ......:loveu::loveu::loveu:

ja dziś nie miałam neta ....około godzinki i jeszcze dostawca nie odbierał fona :angryy::angryy::angryy:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]co to jest godzinka w porównaniu z brakiem niedzielno-poniedzialkowo-wtorkowo-srodowym:mad::angryy:[/B][/COLOR]

:loveu::loveu::loveu: