Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']Ale bajer:diabloti: zainstalują internat:diabloti: w domu:diabloti: i to zrobi TP-suuuuuuuuuuuuper:diabloti::evil_lol:

Nie pij za dużo Bea :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Jeszcze niezainstalowali...............więć nie ma się z czego cieszyć:eviltong::eviltong::eviltong:
witaj Bonita[/B][/COLOR]

[quote name='paula_z']:multi: Witanko połikendowe :grins:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]a witam pięknie[/B][/COLOR]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:witanko na chwilkę bo znikam do pracy...:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]no nareszcie poszłaś do pracy:eviltong::eviltong::eviltong: witaj Alicjo[/B][/COLOR]

[quote name='caroolcia']i my się meldujemy całą bandą!!!! :lol:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]witajcie bando[/B][/COLOR]
[quote name='dealer']dzien dobry...tako rzeklam:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]fajnieś rzekła...............witam cię[/B][/COLOR]

[quote name='groszek83']Witam sie:grins:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]groszkowa!!!!!!!!! witajcie[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='bonita']Ale bajer:diabloti: zainstalują [B]internat[/B]:diabloti: w domu:diabloti: i to zrobi TP-suuuuuuuuuuuuper:diabloti::evil_lol:

Nie pij za dużo Bea :evil_lol:[/quote]

Podkręślam złośliwości :eviltong:

Posted

[quote name='caroolcia']Podkręślam złośliwości :eviltong:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]jakie??????

gdzie?????

:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue][B][FONT=Arial]w końcu... :mdleje: w końcu dotarłam pozdrowić CIĘ i Twoją familię ... i suczysko i kotecki :loveu::loveu: i wszystkich tam u was... i pana listonosza- jak fajny, i kominiarza... i hydraulika... księdza i panów z TP-NIE!!! [/FONT][/B][/COLOR]

:evil_lol::evil_lol:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]do carooli
wszystkie pokoje MAM duże:diabloti::diabloti::diabloti:
no może poza pokojem "kotecka"

a witam ie o Magdaleeeeeeeeeno
księdza nie znam........kominiarza jeszcze nie zapraszałam...............mam Pania listonoszke..................hydraulik ostatni był...............bezzębny i brudny:cool1:

dla pozostałych przekaże pozdro:diabloti:

[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]do carooli[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]wszystkie pokoje MAM duże:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]no może poza pokojem "kotecka"[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]a witam ie o Magdaleeeeeeeeeno[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]księdza nie znam........kominiarza jeszcze nie zapraszałam...............mam Pania listonoszke..................hydraulik ostatni był...............bezzębny i brudny:cool1:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]dla pozostałych przekaże pozdro:diabloti:[/COLOR][/B]
[/quote]

a w INTERNACIE jakie będą :eviltong: ale siem uczepiłam :evil_lol:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]jak rzepik.............albo rzepka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czep sie nadal...............mi to nie przeszkadza:eviltong::eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']
[COLOR=DarkRed][B]no nareszcie poszłaś do pracy:eviltong::eviltong::eviltong: witaj Alicjo[/B][/COLOR]
[/quote]:diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]..miłe to nie było.....ale pociesza mnie myśl i rzezcywistość którą uświadomiła mi Magda ...ze to TYLKO nie AŻ 6 ...teraz już 5 dni...:eviltong:...a potem dłuuuuugo WOLNE :multi::multi::multi::multi::multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[CENTER][COLOR=indigo]dzień dobry![/COLOR]

:loveu: :loveu: [URL]http://img122.imageshack.us/img122/3673/img0238wt5.jpg[/URL] :loveu: :loveu:
[COLOR=indigo]^piękna sunieczka[/COLOR] [/CENTER]

Posted

[quote name='Vectra']Bea czy masz już internet od TP ? :diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dowcipna:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]..miłe to nie było.....ale pociesza mnie myśl i rzezcywistość którą uświadomiła mi Magda ...ze to TYLKO nie AŻ 6 ...teraz już 5 dni...:eviltong:...a potem dłuuuuugo WOLNE :multi::multi::multi::multi::multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj...........uwolnioona za 5 dni Alicjo.(takiej to dobrze)[/B][/COLOR]

[quote name='caroolcia']to siem czepiam cie :eviltong:

my na łące mamy taka mase rzepków, że poł godziny mojego bobla obieram z kuleczek - bońkowska jakoś ich nie łapie:evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]my rzepów nie mamy ale kulki przytulii..............kotom spod ogona muszę wyciagać.........Karola!!!![/B][/COLOR]

[quote name='groszek83']:grin::grin::grin: Będzie NIEBAWEM[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]druga dowcipna.................:loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='paula_z']Witaj pokojowa Beato :multi:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]
a witaj Paulino!!!!! Maksia mi miznij, bo śliczny[/B][/COLOR]

[quote name='dreamer'][CENTER][COLOR=indigo]dzień dobry![/COLOR]

:loveu: :loveu: [URL]http://img122.imageshack.us/img122/3673/img0238wt5.jpg[/URL] :loveu: :loveu:
[COLOR=indigo]^piękna sunieczka[/COLOR] [/CENTER]
[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dzień dobry....................się cieszę żeś do nas wstąpiła i że sucza Ci się podoba..................niektóre mowią że zatuczona[/B][/COLOR]:angryy:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ufffffffffffffffffffff.... :mdleje:
robiłam ze 20 podejść aby otworzyć Twoją galere,
potem ze 15 żeby otworzyć okno do pisania postu....ciągle wyskakiwało: błąd strony, lub przekroczono czas połaczenia.... ale byłam twarda.... jestem, miziam, pozdrawiam... zatuczoną świnke też :diabloti::diabloti:

a teraz zatwierdzam już ósmy raz.... ZATWIERDŹ ODPOWIEDŹ
dziewiąty

dziesiąty :diabloti::angryy:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:jestem ...jeszcze tylko 4 dni :p...a potem załatwianie papierków ...trzeba przebrnąć przez biurokrację :diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Kiłi']Witajemy się:diabloti: :diabloti: [COLOR=magenta]aczkolwiek, bynajmniej, tudzież, aniżeli itd itp tralalala[/COLOR]:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]słownik czytasz???????

Witajcie................
[/B][/COLOR]
[quote name='caroolcia']chrum chrum prosiaczkowa rodzinko :eviltong:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images27.fotosik.pl/65/992c9399292fec7f.jpg[/IMG][/URL][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]karoola ale masz talenta..................

byłam w opolskim tesco:angryy::angryy::angryy: czynne dwie kasy..ludzi ze dwa magazynki ............ale najdziwniejsze jest kasowanie artykułów dla niemowląt typu kaszki,soczki itp...............kasuje jedną rzecz......bierze kasę wydaje resztę.................kasuje druga rzecz..........i tp....................chłop[/B][/COLOR]ak [COLOR=DarkRed][B]przede mna miał 10 soczków jakieś pampersy itp..................masakra:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR]