Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']:multi: Witaj seksiaro w kaloszkach :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]s=c czy nie:eviltong::eviltong::eviltong:

pa.............kalosze mam od roku a dopiero teraz je zauważyły.......następnym razem kupię ....złote:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj paulino........właścicielko yorczka nakolannego:diabloti:
[/B][/COLOR]
[quote name='caroolcia']Pierwsza dzisiaj !!!!
:multi: :multi: :cunao: :cunao: :cunao:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]to ja druga..............witaj caroola:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']trututu majty z drutu.....:diabloti: dzien dobrnac sie przyszlam:multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a dzień bardzo Cie tez......................
nie noszę już majt...........żeby nie było:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a dzień bardzo Cie tez......................[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]nie noszę już majt...........żeby nie było:eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/B][/quote]

zeby czego nie bylo?:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:cool1:wpadłam se tak niepozornie przekazać pozdrówki od moich samców i mła dla pokojowej rodzinki;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a tu Cie mam..................
niepozorna, a jednak da się zobaczyć
:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj
kawa u mnie zawsze jest

:multi::multi::multi:
[/B][/COLOR][/quote]
to poprosze takiego szatana bo ciśnienie kuleje :shake:
Dzień dobry :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']to poprosze takiego szatana bo ciśnienie kuleje :shake:
Dzień dobry :loveu: :diabloti:[/quote]

S[COLOR=DarkRed][B]ZATAN for you [IMG]http://www.egify.pl/gify/fantasy_scifi/diabel/0029.jpg[/IMG]

u mnie też.......Dilerka jednak przydmuchała deszcz z burzą............
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a tu Cie mam..................
niepozorna, a jednak da się zobaczyć
:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]mimo to staram się nie narzucać:razz:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

[quote name='BeaC']S[COLOR=DarkRed][B]ZATAN for you [IMG]http://www.egify.pl/gify/fantasy_scifi/diabel/0029.jpg[/IMG]

u mnie też.......Dilerka jednak przydmuchała deszcz z burzą............
[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:u Ciebie burza...u mła upał skwar i słońce[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']

[B][COLOR=darkred]Dilerka jednak przydmuchała deszcz z burzą............[/COLOR][/B]
[/quote]

[img]http://www.mysmilie.de/smilies/teufel/2/38.gif[/img]

Posted

[quote name='dealer'][IMG]http://www.mysmilie.de/smilies/teufel/2/38.gif[/IMG][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]gorzej................
burza zabrala mi prad....................:placz::placz::placz:
ale już mam:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]s=c czy nie:eviltong:[/B][/COLOR][/quote]
Jak Ci pase ;)

Cześć Luśkowe :multi: Poproszę foty bzusia nakrapianego :loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc...[/B]
[B]o rany jak tu burzowo-szatanowo i niskocisnieniowo......:diabloti: [/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]bo nie wiem, czy pamiętasz.................ale wstąpiłaś we wrota..............sekciary :diabloti:
witam Cie mła:loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='caroolcia']a ja pije drineczka za wasze zdrufko :drinking: :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]o jak przyjemnie.....za nasze zdrówko..dziękujemy.........bardzo:multi::multi:[/B][/COLOR]

[quote name='bonita']Cześć :) Też się napije:popcorn:

U nas wczoraj lało i grzmiało:cool3:, zawsze jak grilujemy rybki, to leje:loveu:

Pozdrowionka[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]u mnie dzisiaj psia pogoda( nie obrażając żadnego psa).............zapowiadali 25 stopni ale jest zimno..zmarzłam w drodze do pracy..............
bo ja teraz samotna jestem.............TZta mi wywiało:shake:
[/B][/COLOR]
[quote name='paula_z']Jak Ci pase ;)

[COLOR=DarkRed][B] Cześć Luśkowe :multi: Poproszę foty brzusia nakrapianego :loveu:[/B][/COLOR][/quote][COLOR=DarkRed][B]

foty mogą być........ale przestarzała i nie mam już z brzuszkiem kropiatym..............TZ zabrał aparat:mad:
witaj:multi:
[/B][/COLOR]
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:czy ty dziś nie w pracy.......

mimo to WITAM :multi:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

n[COLOR=DarkRed][B]o nie w soboty we wakacje mam wolne.....za to jestem dzisiaj witaj!!!!!!!!:loveu:
[/B][/COLOR]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja tuż za Alą........ :p

WITAM cie łikendowo :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=DarkRed][B]a ja Ciebie już poweekendowo:loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='bonita']Witam PRAWIE niedzielnie :)[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]a ja witam całkiem poniedziałkowo............i w dodatku 13...:loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='caroolcia']oj 13-stego - to dlatego w pracy wszyscy powariowali :roll:

Witamy poniedziałowo burzowo :p[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a ja uwielbiam 13...................bo to jest dzień urodzin mojej piękenej:loveu::loveu::loveu:
witaj caroola:multi::multi:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:
witanko poweekendowe CI :loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a witam Panią w mych skromnych progach:loveu::diabloti:[/B][/COLOR]