BeaC Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='paula_z']:multi: Witaj seksiaro w kaloszkach :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]s=c czy nie:eviltong::eviltong::eviltong: pa.............kalosze mam od roku a dopiero teraz je zauważyły.......następnym razem kupię ....złote:diabloti::diabloti::diabloti: witaj paulino........właścicielko yorczka nakolannego:diabloti: [/B][/COLOR] [quote name='caroolcia']Pierwsza dzisiaj !!!! :multi: :multi: :cunao: :cunao: :cunao:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]to ja druga..............witaj caroola:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 trututu majty z drutu.....:diabloti: dzien dobrnac sie przyszlam:multi: Quote
BeaC Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']trututu majty z drutu.....:diabloti: dzien dobrnac sie przyszlam:multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a dzień bardzo Cie tez...................... nie noszę już majt...........żeby nie było:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a dzień bardzo Cie tez......................[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]nie noszę już majt...........żeby nie było:eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/B][/quote] zeby czego nie bylo?:diabloti: Quote
BeaC Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']zeby czego nie bylo?:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]drutu...w doopie:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]drutu...w doopie:eviltong:[/B][/COLOR][/quote] to dobrze..moglo by ci byc nieco niewygodnie:eviltong: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:cool1:wpadłam se tak niepozornie przekazać pozdrówki od moich samców i mła dla pokojowej rodzinki;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:cool1:wpadłam se tak niepozornie przekazać pozdrówki od moich samców i mła dla pokojowej rodzinki;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]a tu Cie mam.................. niepozorna, a jednak da się zobaczyć :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj kawa u mnie zawsze jest :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/quote] to poprosze takiego szatana bo ciśnienie kuleje :shake: Dzień dobry :loveu: :diabloti: Quote
BeaC Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Vectra']to poprosze takiego szatana bo ciśnienie kuleje :shake: Dzień dobry :loveu: :diabloti:[/quote] S[COLOR=DarkRed][B]ZATAN for you [IMG]http://www.egify.pl/gify/fantasy_scifi/diabel/0029.jpg[/IMG] u mnie też.......Dilerka jednak przydmuchała deszcz z burzą............ [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a tu Cie mam.................. niepozorna, a jednak da się zobaczyć :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]mimo to staram się nie narzucać:razz:[/B][/I][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC']S[COLOR=DarkRed][B]ZATAN for you [IMG]http://www.egify.pl/gify/fantasy_scifi/diabel/0029.jpg[/IMG] u mnie też.......Dilerka jednak przydmuchała deszcz z burzą............ [/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:u Ciebie burza...u mła upał skwar i słońce[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='BeaC'] [B][COLOR=darkred]Dilerka jednak przydmuchała deszcz z burzą............[/COLOR][/B] [/quote] [img]http://www.mysmilie.de/smilies/teufel/2/38.gif[/img] Quote
BeaC Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dealer'][IMG]http://www.mysmilie.de/smilies/teufel/2/38.gif[/IMG][/quote] [COLOR=DarkRed][B]gorzej................ burza zabrala mi prad....................:placz::placz::placz: ale już mam:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [B]czesc...[/B] [B]o rany jak tu burzowo-szatanowo i niskocisnieniowo......:diabloti: [/B] Quote
caroolcia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 a ja pije drineczka za wasze zdrufko :drinking: :evil_lol: Quote
bonita Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Cześć :) Też się napije:popcorn: U nas wczoraj lało i grzmiało:cool3:, zawsze jak grilujemy rybki, to leje:loveu::evil_lol: Pozdrowionka Quote
Paula Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]s=c czy nie:eviltong:[/B][/COLOR][/quote] Jak Ci pase ;) Cześć Luśkowe :multi: Poproszę foty bzusia nakrapianego :loveu: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:czy ty dziś nie w pracy....... mimo to WITAM :multi::multi::multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja tuż za Alą........ :p WITAM cie łikendowo :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc...[/B] [B]o rany jak tu burzowo-szatanowo i niskocisnieniowo......:diabloti: [/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]bo nie wiem, czy pamiętasz.................ale wstąpiłaś we wrota..............sekciary :diabloti: witam Cie mła:loveu:[/B][/COLOR] [quote name='caroolcia']a ja pije drineczka za wasze zdrufko :drinking: :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]o jak przyjemnie.....za nasze zdrówko..dziękujemy.........bardzo:multi::multi:[/B][/COLOR] [quote name='bonita']Cześć :) Też się napije:popcorn: U nas wczoraj lało i grzmiało:cool3:, zawsze jak grilujemy rybki, to leje:loveu: Pozdrowionka[/quote] [COLOR=DarkRed][B]u mnie dzisiaj psia pogoda( nie obrażając żadnego psa).............zapowiadali 25 stopni ale jest zimno..zmarzłam w drodze do pracy.............. bo ja teraz samotna jestem.............TZta mi wywiało:shake: [/B][/COLOR] [quote name='paula_z']Jak Ci pase ;) [COLOR=DarkRed][B] Cześć Luśkowe :multi: Poproszę foty brzusia nakrapianego :loveu:[/B][/COLOR][/quote][COLOR=DarkRed][B] foty mogą być........ale przestarzała i nie mam już z brzuszkiem kropiatym..............TZ zabrał aparat:mad: witaj:multi: [/B][/COLOR] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:czy ty dziś nie w pracy....... mimo to WITAM :multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] n[COLOR=DarkRed][B]o nie w soboty we wakacje mam wolne.....za to jestem dzisiaj witaj!!!!!!!!:loveu: [/B][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja tuż za Alą........ :p WITAM cie łikendowo :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]a ja Ciebie już poweekendowo:loveu:[/B][/COLOR] [quote name='bonita']Witam PRAWIE niedzielnie :)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a ja witam całkiem poniedziałkowo............i w dodatku 13...:loveu:[/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 oj 13-stego - to dlatego w pracy wszyscy powariowali :roll: Witamy poniedziałowo burzowo :p Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi: witanko poweekendowe CI :loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 [quote name='caroolcia']oj 13-stego - to dlatego w pracy wszyscy powariowali :roll: Witamy poniedziałowo burzowo :p[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a ja uwielbiam 13...................bo to jest dzień urodzin mojej piękenej:loveu::loveu::loveu: witaj caroola:multi::multi:[/B][/COLOR] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi: witanko poweekendowe CI :loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]a witam Panią w mych skromnych progach:loveu::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts