Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]były fotki i owszem, ale kochaniutka... niewyraźnie było go widać :roll:
bo on nie chciał sie pokazywać goopim babom z dogo :cool3:

fajny, fajny :cool3::cool3::cool3: szkoda że taki młody :p zakręciłabym sie koło niego- byłabym Twoją synową :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]za dwa lata bedzie pełnoletni:razz::razz::razz:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=DarkRed]...................a ja twoją teściową???.................niedoczekanie:angryy:

[/COLOR][/B] [quote name='Kiłi']Witamy się:loveu:
Ile fotek!:crazyeye: Luśka fajowa jak zwykle:loveu:
Życzymy miłego urlopowania:razz:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj...........i dziekuję:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='groszek83']Czy ktoś może zdradzić mi tajemnice jak sie zmienia zdjęcia na linki??:oops::oops::oops:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]NIE:eviltong::eviltong::eviltong:
witaj groszkowa
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]za dwa lata bedzie pełnoletni:razz::razz::razz:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=DarkRed]...................a ja twoją teściową???.................niedoczekanie:angryy:
[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie mów że nie marzysz :cool3: Ja+Kamil :cool3::cool3::cool3: sprowadziłabym go na dobrą droge!!! pozdrów syna :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie mów że nie marzysz :cool3: Ja+Kamil :cool3::cool3::cool3: sprowadziłabym go na dobrą droge!!! pozdrów syna :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]hehe he he he ......................
on jest na dobrej drodze.....................do piekła na moich kopach.....:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]..ale nie chcę być TWOJĄ[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti::diabloti:[COLOR=DarkRed][B]Teściową:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']
[COLOR=DarkRed][B]NIE:eviltong::eviltong::eviltong:
witaj groszkowa
[/B][/COLOR][/quote]
No to ide sobie bez skomentowania zdjęć:eviltong::eviltong:
Udanego urlopu życze:grins:

Posted

[quote=Gosia>>>;6253707]
[U][url]http://img216.imageshack.us/img216/3290/obraz084xl3.jpg[/url]
[/U]

o jaki cudny psi mordulec:loveu: :loveu: Luska bosska:lol:

Pozdrawiamy z Brutusem[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dzięki .miznij Brutusa od Luśki....a oblizuje się bo wiesz.................muszę powiekszyć......kopiec:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='groszek83']No to ide sobie bez skomentowania zdjęć:eviltong::eviltong:
Udanego urlopu życze:grins:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dzięki................:loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]dzięki .miznij Brutusa od Luśki....a oblizuje się bo wiesz.................muszę powiekszyć......kopiec:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote]

no tak... ja też kazałam dzisiaj Brutusowi, żeby sobie sam śniadanie upolował, przecież nie bedę go całe życie żywic:diabloti:

Posted

[FONT=Verdana]Bea już zurlopowana :cool1: Do zobaczenia za miesiąc :hand:

Bzusio mniam :loveu: [URL]http://img412.imageshack.us/img412/8707/obraz058td4.jpg[/URL][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]podniose (na duchu) zapomnianych :multi:
byczysz sie Bea??? fajnie ci :loveu::loveu: do miłego ;)
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I];)Bea się pakuje na wyjazda:razz:...dziecków nie bierą ....Luśki tysz:eviltong:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I];)Bea się pakuje na wyjazda:razz:...dziecków nie bierą ....Luśki tysz:eviltong:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no masz... a Ty skąd taka poinformowana?? zapisałaś w terminarzu? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no masz... a Ty skąd taka poinformowana?? zapisałaś w terminarzu? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:bo u mnie pamięć wyćwiczona:razz: ...mła koffaniutka:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zapraszam do świata żywych :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)jeszcze z 3 tygodnie.......[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Blue][B]HALO!!!!:scream_3::scream_3: JEST TU KTOŚ??? [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=4]JEST TU KTOŚ???[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Blue][B][FONT=Arial][SIZE=3]JEST TU KTOŚ???[/SIZE][/FONT][FONT=Arial] [SIZE=2] TU KTOŚ??? [/SIZE][SIZE=1]KTOŚ??? [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][FONT=Arial][SIZE=1]KTOŚ??? [/SIZE]
[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][FONT=Arial]
[SIZE=6]ECHO..... [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B][FONT=Arial][SIZE=5]ECHO.....[/SIZE]
[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=Blue][B][FONT=Arial][SIZE=4]ECHO.....[/SIZE]
[/FONT][/B][/COLOR][SIZE=3][COLOR=Blue][B][FONT=Arial]ECHO..... [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Blue][B][FONT=Arial][SIZE=2]ECHO.....[/SIZE]
[/FONT][/B][/COLOR][SIZE=1][COLOR=Blue][B][FONT=Arial]ECHO.....
[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=Blue][B][FONT=Arial]ECHO.....

[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][CENTER][SIZE=1][COLOR=Blue][B][FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[SIZE=1][COLOR=Blue][B][FONT=Arial]

[SIZE=3]witam urlopowiczów :loveu: i wyciągam blogasa z głębii piekielnych [/SIZE]
[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Ile można sie urlopować:roll: I do bez internetu:shake: To jakieś nie normalne jest:roll:
Wpadnij i wklej parę fotek Lusi:evil_lol::evil_lol: A ja sobie pojechałam na wystawke popatrzeć na świniaki a tam tylko 5 ich było i w dodatku wszystkie białe:roflt: To sie napatrzyłam:cool1: