agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/8023/img0159hf1.jpg[/IMG] WOW!!!!!!! dzien dobry buraczkowa rodzinko:loveu: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='dealer'][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/8023/img0159hf1.jpg[/IMG] WOW!!!!!!! dzien dobry buraczkowa rodzinko:loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a witam Cię witam.........nareszcie w mojej galerii:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a witam Cię witam.........nareszcie w mojej galerii:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote] ano bylam:) i zas jestem:) wlasnie pisze Pawciowi ze pieknie sie postaral:) Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']ano bylam:) i zas jestem:) wlasnie pisze Pawciowi ze pieknie sie postaral:)[/quote] :calus::thumbs::cool2: Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]i dla Wszystkich...............zniecierpliwionych................przede wszystkim Madzi:razz::razz::razz: BURACZEK!!!!!!!!! [/B][/COLOR] [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/3539/img0158vx9.jpg[/IMG] [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/8023/img0159hf1.jpg[/IMG] [COLOR=DarkRed][B]wkleiłam dwa zdjęcia.................a tak :cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR][/QUOTE] Świetny burak:multi: :multi: Naprawdę pierwsza klasa:cool2: Tyż chcem sobie tatoo walnąć:oops: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Świetny burak:multi: :multi: Naprawdę pierwsza klasa:cool2: Tyż chcem sobie tatoo walnąć:oops:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a ja nie:eviltong:...........za to tatułuję TZta....................ten jest trzeci[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a ja nie:eviltong:...........za to tatułuję TZta....................ten jest trzeci[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:poka tamte 2[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]i dla Wszystkich...............zniecierpliwionych................przede wszystkim Madzi:razz::razz::razz: BURACZEK!!!!!!!!! [/B][/COLOR] [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/3539/img0158vx9.jpg[/IMG] [COLOR=DarkRed][B]wkleiłam dwa zdjęcia.................a tak :cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)lepiej wygląda niż pod folią...extra cze Bea [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:poka tamte 2[/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)lepiej wygląda niż pod folią...extra cze Bea [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]cześć Alicjo:multi::multi::multi: czy coś jeszcze mam pokazać:eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]cześć Alicjo:multi::multi::multi: czy coś jeszcze mam pokazać:eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie bedę wnikać w szczegóły:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BoJa2 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja może już mam sklerozę:cool1: ,ale burok miał być na dooopie:evil_lol: a Ty nam tu serwujesz opatkę:p Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Ja może już mam sklerozę:cool1: ,ale burok miał być na dooopie:evil_lol: a Ty nam tu serwujesz opatkę:p[/quote] [COLOR=DarkRed][B]może może................ sie burak na plecy przeniósł bo tam mniej..................smierdzi:diabloti::eviltong: [/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='groszek83']Jaki przeterminowany??Groszki baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ale to baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długo zachowują swój normalny świeży wygląd oraz smak:eviltong::eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]normalny to pojęcie względne :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='madzia i medor']Świetny burak:multi: :multi: Naprawdę pierwsza klasa:cool2: Tyż chcem sobie tatoo walnąć:oops:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] etykiete Tyskiego gratis mogymy ci walnąć.... :diabloti: dobry BEA!!! [/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] etykiete Tyskiego gratis mogymy ci walnąć.... :diabloti: :turn-l::roflt:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] dobry BEA!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]cześć Klockowa..............:calus:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a ja nie:eviltong:...........za to tatułuję TZta....................ten jest trzeci[/B][/COLOR][/QUOTE] Pokazuj:cool3: :cool3: :razz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]normalny to pojęcie względne :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] etykiete Tyskiego gratis mogymy ci walnąć.... :diabloti: dobry BEA!!! [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Idem na to:diabloti: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Pokazuj:cool3: :cool3: :razz: [COLOR=DarkRed][B]zboczona :eviltong: mój Ci on jest TYLKO MóJ:angryy::cool3: [/B][/COLOR] Idem na to:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]na Tyskie to oć:evil_lol: ja juz spad w chat jutro przyjdę miłego oglądania................chciałabym nieśmiale napomknąć...................że TAM TEż SA ZDJęCIA LUśKI:angryy::p [/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Pokazuj:cool3: :cool3: :razz: Idem na to:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to cho... czekam :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] miłego oglądania................chciałabym nieśmiale napomknąć...................że TAM TEż SA ZDJęCIA LUśKI:angryy::p [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gdzie te zdjęcia Luski?? bo nie widze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]na Tyskie to oć:evil_lol: [/QUOTE] No to idem, a Ty uciekas:shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to cho... czekam :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] A gdzie mi zrobisz:razz: :razz: :diabloti: Quote
Paula Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 O jaki burak :cool2: [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/2516/img0152lo1.jpg[/IMG] :loveu: Co złego to nie ja ;) Bry Beata :multi: Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='paula_z']O jaki burak :cool2: [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/2516/img0152lo1.jpg[/IMG] :loveu: Co złego to nie ja ;) Bry Beata :multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]Bry bry Paula................a od tego czasu zdążyła juz...rozpieprzyć dwie piłki..................ta pomarańczowa była calutki tydzień:multi::multi::multi: ta druga wczorajsza............15 minut i dodam że byłą to piłka do nogi .wprawdzie z ruskiego.............ale nie został po niej skraweczek większy niż 2x2 cm:diabloti::-o [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [COLOR=Red][B][FONT=Arial][I];)bry dzionek .....no i jak z fotami ..miały być inne części ufocone:razz:[/I][/FONT][/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to cho... czekam :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gdzie te zdjęcia Luski?? bo nie widze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]bryle se załuż...........bos ślepa:diabloti: a jak nie widzisz to masz następne:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witaj klockowa pomiziasz Klocka łode mnie??? plissssss:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][B][FONT=Arial][I];)bry dzionek .....no i jak z fotami ..miały być inne części ufocone:razz:[/I][/FONT][/B][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]............tych innych części nie pokazuję................na publicznym blogu:diabloti::eviltong::eviltong: witaj Alicjo!!!!!! nie śpisz już??? [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]............tych innych części nie pokazuję................na publicznym blogu:diabloti::eviltong::eviltong: witaj Alicjo!!!!!! nie śpisz już??? [/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:nie spię ...Ozzy uznał , że 6.30 to świetny czas na psacerek:angryy:...poza tym dziecka wczoraj poszli na długi psacer i nie wiem czy bydło czego nie zjadło bo mu bulkało w brzuchu , najadł sie trawy ...pewno potem będę miała ptactwo ozdobne w typie pawia na podłodze:diabloti:..i kupalon był urozmaicony:razz: Aaaa nie na publicznym blogasku .....hmmm przecie on nie publiczny yno Wasz osobisty:eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dzień doberek :p Wpadłam na szybką kawkę przed pracką :razz: U nas piłka do nogi wytrzymała kilka chwil, zaraz zrobiła psssss.....;) Quote
Recommended Posts