Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer'][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/8023/img0159hf1.jpg[/IMG]

WOW!!!!!!!
dzien dobry buraczkowa rodzinko:loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a witam Cię witam.........nareszcie w mojej galerii:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a witam Cię witam.........nareszcie w mojej galerii:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote]

ano bylam:) i zas jestem:) wlasnie pisze Pawciowi ze pieknie sie postaral:)

Posted

[quote name='dealer']ano bylam:) i zas jestem:) wlasnie pisze Pawciowi ze pieknie sie postaral:)[/quote]

:calus::thumbs::cool2:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]i dla Wszystkich...............zniecierpliwionych................przede wszystkim Madzi:razz::razz::razz:

BURACZEK!!!!!!!!!
[/B][/COLOR]
[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/3539/img0158vx9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/8023/img0159hf1.jpg[/IMG]

[COLOR=DarkRed][B]wkleiłam dwa zdjęcia.................a tak :cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR][/QUOTE]
Świetny burak:multi: :multi: Naprawdę pierwsza klasa:cool2:
Tyż chcem sobie tatoo walnąć:oops:

Posted

[quote name='madzia i medor']Świetny burak:multi: :multi: Naprawdę pierwsza klasa:cool2:
Tyż chcem sobie tatoo walnąć:oops:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a ja nie:eviltong:...........za to tatułuję TZta....................ten jest trzeci[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a ja nie:eviltong:...........za to tatułuję TZta....................ten jest trzeci[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:poka tamte 2[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]i dla Wszystkich...............zniecierpliwionych................przede wszystkim Madzi:razz::razz::razz:

BURACZEK!!!!!!!!!
[/B][/COLOR]
[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/3539/img0158vx9.jpg[/IMG]

[COLOR=DarkRed][B]wkleiłam dwa zdjęcia.................a tak :cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)lepiej wygląda niż pod folią...extra

cze Bea
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:poka tamte 2[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)lepiej wygląda niż pod folią...extra

cze Bea
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cześć Alicjo:multi::multi::multi:

czy coś jeszcze mam pokazać:eviltong::eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]cześć Alicjo:multi::multi::multi:

czy coś jeszcze mam pokazać:eviltong::eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie bedę wnikać w szczegóły:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Ja może już mam sklerozę:cool1: ,ale burok miał być na dooopie:evil_lol: a Ty nam tu serwujesz opatkę:p[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]może może................
sie burak na plecy przeniósł bo tam mniej..................smierdzi:diabloti::eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='groszek83']Jaki przeterminowany??Groszki baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ale to baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długo zachowują swój normalny świeży wygląd oraz smak:eviltong::eviltong:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]normalny to pojęcie względne :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='madzia i medor']Świetny burak:multi: :multi: Naprawdę pierwsza klasa:cool2:
Tyż chcem sobie tatoo walnąć:oops:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] etykiete Tyskiego gratis mogymy ci walnąć.... :diabloti:

dobry BEA!!!
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] etykiete Tyskiego gratis mogymy ci walnąć.... :diabloti:

:turn-l::roflt:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]

dobry BEA!!!
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cześć Klockowa..............:calus:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a ja nie:eviltong:...........za to tatułuję TZta....................ten jest trzeci[/B][/COLOR][/QUOTE]
Pokazuj:cool3: :cool3: :razz:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]normalny to pojęcie względne :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

dobry BEA!!!
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Idem na to:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Pokazuj:cool3: :cool3: :razz:

[COLOR=DarkRed][B]zboczona :eviltong:
mój Ci on jest TYLKO MóJ:angryy::cool3:
[/B][/COLOR]
Idem na to:diabloti:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]na Tyskie
to oć:evil_lol:

ja juz spad w chat
jutro przyjdę
miłego oglądania................chciałabym nieśmiale napomknąć...................że TAM TEż SA ZDJęCIA LUśKI:angryy::p
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Pokazuj:cool3: :cool3: :razz:

Idem na to:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to cho... czekam :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]
miłego oglądania................chciałabym nieśmiale napomknąć...................że TAM TEż SA ZDJęCIA LUśKI:angryy::p
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gdzie te zdjęcia Luski?? bo nie widze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]na Tyskie
to oć:evil_lol:
[/QUOTE]
No to idem, a Ty uciekas:shake:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to cho... czekam :multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
A gdzie mi zrobisz:razz: :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='paula_z']O jaki burak :cool2:

[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/2516/img0152lo1.jpg[/IMG]
:loveu: Co złego to nie ja ;)

Bry Beata :multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Bry bry Paula................a od tego czasu zdążyła juz...rozpieprzyć dwie piłki..................ta pomarańczowa była calutki tydzień:multi::multi::multi: ta druga wczorajsza............15 minut i dodam że byłą to piłka do nogi .wprawdzie z ruskiego.............ale nie został po niej skraweczek większy niż 2x2 cm:diabloti::-o
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to cho... czekam :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gdzie te zdjęcia Luski?? bo nie widze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]bryle se załuż...........bos ślepa:diabloti:

a jak nie widzisz to masz następne:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Witaj klockowa pomiziasz Klocka łode mnie??? plissssss:loveu::loveu::loveu:

[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][B][FONT=Arial][I];)bry dzionek .....no i jak z fotami ..miały być inne części ufocone:razz:[/I][/FONT][/B][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]............tych innych części nie pokazuję................na publicznym blogu:diabloti::eviltong::eviltong:

witaj Alicjo!!!!!! nie śpisz już???
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]............tych innych części nie pokazuję................na publicznym blogu:diabloti::eviltong::eviltong:

witaj Alicjo!!!!!! nie śpisz już???
[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:nie spię ...Ozzy uznał , że 6.30 to świetny czas na psacerek:angryy:...poza tym dziecka wczoraj poszli na długi psacer i nie wiem czy bydło czego nie zjadło bo mu bulkało w brzuchu , najadł sie trawy ...pewno potem będę miała ptactwo ozdobne w typie pawia na podłodze:diabloti:..i kupalon był urozmaicony:razz:
Aaaa nie na publicznym blogasku .....hmmm przecie on nie publiczny yno Wasz osobisty:eviltong:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]