BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Luskowa...[/B] [B]jestem ...:loveu: [/B] [B]wróciłam....i sie nie ruszam juz nigdzie.....:diabloti: [/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Ja tez już jestem................wypoczełam........wyburzowałam sie i teraz................chyba...............popracuję???:lol::loveu: [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork']:eviltong: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] przegrzebałam cały blogas, w poszukiwaniu dowodów istnienia buraka... jak sie zagoił chciałach zobaczyć... no więc jak?? wsjo siadło?? jest oki?? [COLOR=DarkRed]wszystko OK.buraczek wypiekniał:crazyeye::cool3::loveu:.....................tylko..........ja nie mam czasu go sfocić a potem zgrać na płytke itp...................:shake:[/COLOR][/B][B] widziałach foty ... wszystkie mzianko- for Ciebie, rodzinki i inwentarza :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]dzieki za mizianko dla mnie;)..rodzinki :cool1: i inwentarza......:multi::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry kobieto burzowa i pracujaca:loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj:loveu::loveu::loveu: ale mam zapie...l w pracy masakra tak do końca czerwca a potem się wyurlopuję [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:cze Beatrycze:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:cze Beatrycze:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Aaaaaaaaaaaa cze cze !!!:razz:[/B][/COLOR] Quote
bazylowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=DarkRed]o boziunieczku a co tu tak skromnie z tymi fotkami :shake:[/COLOR][/FONT] buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu [/CENTER] Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='bonita'][B]Dobry dzień Bea i Luś :)[/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Dzień dooobry bardzooooo bonitka i faflunki:loveu::loveu::loveu: praca, praca, praca............................oby do końca czerwca wytrzymac:placz: [/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]helloł!!!! pisze z mulącego kompa więc mój wpisik zobaczysz za jakieś 2 godziny- jak sie załaduje :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='mamabazyla'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=DarkRed]o boziunieczku a co tu tak skromnie z tymi fotkami :shake:[/COLOR][/FONT] buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu [/CENTER] [/quote] [COLOR=DarkRed][B]a ty czego ryczysz???? pracuje:placz:............mam full roboty:-(.................nie mam czasu nawet się podrapać:-(:cool1:...............będą bo sa na bierzaco robione:razz:............ witaj Bazylowa!!!!!:multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]helloł!!!! pisze z mulącego kompa więc mój wpisik zobaczysz za jakieś 2 godziny- jak sie załaduje :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]nie jest tak żle..................już go widzę............ witaj w moim skromnym acz pieknym blozku:eviltong: [/B][/COLOR] :calus::bigok: Quote
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 a jak tam walka z TP :razz: :razz: kiedy planują Cię okablować :razz: :diabloti: czytam że się na urlop wybierasz i co tak bez neta będziesz :crazyeye: :crazyeye: Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Vectra']a jak tam walka z TP :razz: :razz: kiedy planują Cię okablować :razz: :diabloti: czytam że się na urlop wybierasz i co tak bez neta będziesz :crazyeye: :crazyeye:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]no to nie będę.................. zajęcia mam na 6 miesięcy ani ena 4 tygodnie urlopu..............pójdę se do domu kultury...............gminnego zresztą:cool3::cool3:[/B][/COLOR] Quote
groszek83 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 To cztery tygodnie zdjęć świniaka nie będzie??:shake: Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='groszek83']To cztery tygodnie zdjęć świniaka nie będzie??:shake:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]chyba nieeeeeeeeeeeeee:angryy::cool1: witaj [COLOR=YellowGreen]groszkowa[/COLOR][/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Wchodzę i co:obrazic: Nima zdjęcia buraka, ni będzie zdjęć bulika:obrazic::obrazic: Pierd.ykam taki interes:diabloti: ;) ;) A wogóle to witam:loveu: Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Wchodzę i co:obrazic: Nima zdjęcia buraka, ni będzie zdjęć bulika:obrazic::obrazic: Pierd.ykam taki interes:diabloti: ;) ;) A wogóle to witam:loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]pierdykac??????? znaczy się baki puszczać czy co?????:diabloti::razz: jejku special for you [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:1qPi5wEgntiovM:http://link.biz.pl/sklep/images/MAGNESY/burak2.jpg[/IMG] nawet dwa.................zadowolona??? WITAJ:eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:1qPi5wEgntiovM:http://link.biz.pl/sklep/images/MAGNESY/burak2.jpg[/IMG][/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nooo... pięknie sie buraczek zagoił :multi: Pawcio obejrzał- mówi: siadło jak diabli- poprawek niet :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nooo... pięknie sie buraczek zagoił :multi: Pawcio obejrzał- mówi: siadło jak diabli- poprawek niet :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]mnie TEŻ sie podoba pozdrowienia dla autora:razz: [/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ehh to czekamy na nowe śliczne prośkowe fotencje i przy okazji witamy serdecznie;) Quote
Paula Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witaj buraczkowa :p znaczy ta co sypia z burakiem :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]mnie TEŻ sie podoba pozdrowienia dla autora:razz: [/B][/COLOR][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:multi::multi::multi:ja przekazałam ...ja :eviltong: Cześć pracująca zawzięcie i stale;) [/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='paula_z']Witaj buraczkowa :p znaczy ta co sypia z burakiem :evil_lol: ;)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a sypiam sypiam....................przecdzielona brzucholem lujki witaj[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:multi::multi::multi:ja przekazałam ...ja :eviltong: Cześć pracująca zawzięcie i stale;) [/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]cze pracuje......................system mi padł czekam na informatyka[/B][/COLOR] :cool3: Quote
Recommended Posts