Vectra Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 przyszłam powiedzieć że już nie śpię ale ma Luś zajedwabisty brzunio :loveu: taki miziu miziu całuśny :loveu: Quote
BeaC Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Vectra']przyszłam powiedzieć że już nie śpię ale ma Luś zajedwabisty brzunio :loveu: taki miziu miziu całuśny :loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]Upał Cie obudził??? witaj:calus: brzusia tez lubiem:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='caroolcia']Piekny ogródek, a girki Lusieńki na poduszcze szałowe!:loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a dziękuję i witam Cię w naszych zielonych progach mam nadzieje, że bedzie jeszcze piękniejszy jak kwiatki zakwitna, o ile ich Luśka do końca nie zbeszcześci:angryy::mad: dzisiaj o 5.30 dostaa weny twórczej na przerzedzenie moich paproci.a sa wielkie i ona tam przede mną się w chowanego bawiła:mad::cool1: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Upał Cie obudził??? witaj:calus: brzusia tez lubiem:eviltong:[/B][/COLOR][/quote] Nie upał bo w domu mam chłodek :eviltong: a kurier który przywiózł żarcie dla psów :cool1: :cool1: :cool1: ale to mu wybaczam , obudził mnie w słusznej sprawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a brzunie są najlepsiejsze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]Troszke jeszcze nie wklejanych zdjęć [IMG]http://img519.imageshack.us/img519/4706/7777xz2.jpg[/IMG] cycoszki mojej Lulki.....oczywiście tradycyjnie nóżki na poduszce.:angryy: [IMG]http://img201.imageshack.us/img201/254/9999vn9.jpg[/IMG] a tutaj już mój ogrudecek..............kwietniowy jeszcze:loveu: i wiecej sie nie da, bo :placz::placz::placz:imageshach szwankujeeee:placz::placz::placz: [/COLOR][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:brzunio i szwajki ...miodzio:loveu::loveu::loveu: fajny ten ogródeczek ;) cześć zapracowana kobieto ....ja mam weekend;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [COLOR=DarkRed][B]Witaj Alu :loveu::loveu::loveu::loveu: takiej to dobrze.................ma już free!!![/B][/COLOR] Quote
groszek83 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] [IMG]http://img516.imageshack.us/img516/8955/999999mn4.jpg[/IMG] grupowe mizianie mmmmmmmmmmmmm [/B][/COLOR][/quote] Ja też chce tak sobie miziać świniaka:placz::placz:Jaki ten świat nie sprawiedliwy:shake: Quote
Paula Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [COLOR=DarkRed][B][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/8955/999999mn4.jpg[/IMG] [/B][COLOR=Black]Aaaa, jakie cudne podwozie :loveu: Witanko :p[/COLOR][/COLOR] Quote
caroolcia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 hi hi mi jesteśmy na bieżąco z urządzaniem się w ogródeczku, ale twojego zazdroszcze, zduży ze starymi drzewkami, to jest coś, tylko dosadzać :cool3: Trzymam kciuki za kwiatuchy i paprotki i dodoam, że moj Burbik też się bardzo stara pomóc nam w ogódku, w szczólności w podlewaniu, tylko zamiast węża używa....no i efekt znany...:diabloti: Quote
BeaC Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='groszek83']Ja też chce tak sobie miziać świniaka:placz::placz:Jaki ten świat nie sprawiedliwy:shake:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]e tam doczekasz się swego;) witaj [COLOR=Lime]groszkowa[/COLOR] [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [B][COLOR=DarkRed]Witaj Paulino:multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [quote name='caroolcia']hi hi mi jesteśmy na bieżąco z urządzaniem się w ogródeczku, ale twojego zazdroszcze, zduży ze starymi drzewkami, to jest coś, tylko dosadzać :cool3: Trzymam kciuki za kwiatuchy i paprotki i dodoam, że moj Burbik też się bardzo stara pomóc nam w ogódku, w szczólności w podlewaniu, tylko zamiast węża używa....no i efekt znany...:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]no mnie czeka jeszcze bardzo wiele pracy.....narazie posiałam i posadziłam kwiatki.ale...............muszę otaczać je płotkami bo Luka uwielbia wrzucać WŁAŚNIE tam swoje piłki a potem je wygrzebywać:shake: szlaufem nie podlewam..................jeszczem się nie dorobiła:razz:..........a poza tym mam mokro............dookoła są stawy i bagna Podlewam tylko kwiatuszki......................:cool3::cool3::cool3: no i koszę nieustannie rosnąca trawe:roll:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='dealer']czesc Lusiowa:multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]cześć dilerka......................... przyniosłaś jakiś towar????:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]cześć dilerka.........................[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]przyniosłaś jakiś towar????:cool3::cool3::cool3:[/COLOR][/B][/quote] tylko kawe dzis...:diabloti: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:cze... kobieto pracująca;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='dealer']tylko kawe dzis...:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]dobra dawaj tę kawe witaj:calus:[/B][/COLOR] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:cze... kobieto pracująca;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]cze..............krótko, zwięźle i na tema[/B][/COLOR]t[COLOR=DarkRed][B]:calus:[/B][/COLOR] [quote name='groszek83']Dobry....:cool1:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a dobry dobry:cool1: cos jakoś mało entuzjastycznie..............:multi::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
groszek83 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dzień dobry dzień dobry dzień dobry:smilecol::smilecol::smilecol:(może być?):loveu::loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]muszę otaczać je płotkami bo Luka uwielbia wrzucać WŁAŚNIE tam swoje piłki a potem je wygrzebywać:shake:[/B][/COLOR] [/quote] Skąd ja to znam...:mad: Quote
clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :eviltong: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] przegrzebałam cały blogas, w poszukiwaniu dowodów istnienia buraka... jak sie zagoił chciałach zobaczyć... no więc jak?? wsjo siadło?? jest oki?? widziałach foty ... wszystkie mzianko- for Ciebie, rodzinki i inwentarza :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [B]czesc Luskowa...[/B] [B]jestem ...:loveu: [/B] [B]wróciłam....i sie nie ruszam juz nigdzie.....:diabloti: [/B] Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='groszek83']Dzień dobry dzień dobry dzień dobry:smilecol::smilecol::smilecol:(może być?):loveu::loveu::loveu:[/quote] [B][COLOR=DarkRed]może być................od biedy:eviltong: Witaj zielonogroszkowa!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: [/COLOR][/B] Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Witam buulowinki:p[/quote] [COLOR=DarkRed][B]Witaj Madzia!!:loveu:[/B][/COLOR] [quote name='dealer']cze Luskowa:loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]Cze Dilerówna!!!:buzi:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts