Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']przyszłam powiedzieć że już nie śpię

ale ma Luś zajedwabisty brzunio :loveu: taki miziu miziu całuśny :loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Upał Cie obudził???
witaj:calus: brzusia tez lubiem:eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='caroolcia']Piekny ogródek, a girki Lusieńki na poduszcze szałowe!:loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a dziękuję i witam Cię w naszych zielonych progach
mam nadzieje, że bedzie jeszcze piękniejszy jak kwiatki zakwitna, o ile ich Luśka do końca nie zbeszcześci:angryy::mad:

dzisiaj o 5.30 dostaa weny twórczej na przerzedzenie moich paproci.a sa wielkie i ona tam przede mną się w chowanego bawiła:mad::cool1:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Upał Cie obudził???
witaj:calus: brzusia tez lubiem:eviltong:[/B][/COLOR][/quote]

Nie upał bo w domu mam chłodek :eviltong: a kurier który przywiózł żarcie dla psów :cool1: :cool1: :cool1: ale to mu wybaczam , obudził mnie w słusznej sprawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a brzunie są najlepsiejsze :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]Troszke jeszcze nie wklejanych zdjęć

[IMG]http://img519.imageshack.us/img519/4706/7777xz2.jpg[/IMG]

cycoszki mojej Lulki.....oczywiście tradycyjnie nóżki na poduszce.:angryy:

[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/254/9999vn9.jpg[/IMG]

a tutaj już mój ogrudecek..............kwietniowy jeszcze:loveu:

i wiecej sie nie da, bo :placz::placz::placz:imageshach szwankujeeee:placz::placz::placz:
[/COLOR][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:brzunio i szwajki ...miodzio:loveu::loveu::loveu:

fajny ten ogródeczek ;)
cześć zapracowana kobieto ....ja mam weekend;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]
[IMG]http://img516.imageshack.us/img516/8955/999999mn4.jpg[/IMG]
grupowe mizianie mmmmmmmmmmmmm
[/B][/COLOR][/quote]
Ja też chce tak sobie miziać świniaka:placz::placz:Jaki ten świat nie sprawiedliwy:shake:

Posted

[COLOR=DarkRed][B][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/8955/999999mn4.jpg[/IMG]
[/B][COLOR=Black]Aaaa, jakie cudne podwozie :loveu:

Witanko :p[/COLOR][/COLOR]

Posted

hi hi mi jesteśmy na bieżąco z urządzaniem się w ogródeczku, ale twojego zazdroszcze, zduży ze starymi drzewkami, to jest coś, tylko dosadzać :cool3: Trzymam kciuki za kwiatuchy i paprotki i dodoam, że moj Burbik też się bardzo stara pomóc nam w ogódku, w szczólności w podlewaniu, tylko zamiast węża używa....no i efekt znany...:diabloti:

Posted

[quote name='groszek83']Ja też chce tak sobie miziać świniaka:placz::placz:Jaki ten świat nie sprawiedliwy:shake:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]e tam doczekasz się swego;)
witaj [COLOR=Lime]groszkowa[/COLOR]
[/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=DarkRed]Witaj Paulino:multi::multi::multi:[/COLOR][/B]

[quote name='caroolcia']hi hi mi jesteśmy na bieżąco z urządzaniem się w ogródeczku, ale twojego zazdroszcze, zduży ze starymi drzewkami, to jest coś, tylko dosadzać :cool3: Trzymam kciuki za kwiatuchy i paprotki i dodoam, że moj Burbik też się bardzo stara pomóc nam w ogódku, w szczólności w podlewaniu, tylko zamiast węża używa....no i efekt znany...:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]no mnie czeka jeszcze bardzo wiele pracy.....narazie posiałam i posadziłam kwiatki.ale...............muszę otaczać je płotkami bo Luka uwielbia wrzucać WŁAŚNIE tam swoje piłki a potem je wygrzebywać:shake:

szlaufem nie podlewam..................jeszczem się nie dorobiła:razz:..........a poza tym mam mokro............dookoła są stawy i bagna
Podlewam tylko kwiatuszki......................:cool3::cool3::cool3: no i koszę nieustannie rosnąca trawe:roll:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']czesc Lusiowa:multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cześć dilerka.........................
przyniosłaś jakiś towar????:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]cześć dilerka.........................[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]przyniosłaś jakiś towar????:cool3::cool3::cool3:[/COLOR][/B][/quote]

tylko kawe dzis...:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']tylko kawe dzis...:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dobra dawaj tę kawe
witaj:calus:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:cze... kobieto pracująca;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cze..............krótko, zwięźle i na tema[/B][/COLOR]t[COLOR=DarkRed][B]:calus:[/B][/COLOR]

[quote name='groszek83']Dobry....:cool1:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]a dobry dobry:cool1:
cos jakoś mało entuzjastycznie..............:multi::multi::multi:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]muszę otaczać je płotkami bo Luka uwielbia wrzucać WŁAŚNIE tam swoje piłki a potem je wygrzebywać:shake:[/B][/COLOR]
[/quote]
Skąd ja to znam...:mad:

Posted

:eviltong: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
przegrzebałam cały blogas, w poszukiwaniu dowodów istnienia buraka... jak sie zagoił chciałach zobaczyć...
no więc jak?? wsjo siadło?? jest oki??

widziałach foty ... wszystkie
mzianko- for Ciebie, rodzinki i inwentarza :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='groszek83']Dzień dobry dzień dobry dzień dobry:smilecol::smilecol::smilecol:(może być?):loveu::loveu::loveu:[/quote]

[B][COLOR=DarkRed]może być................od biedy:eviltong:

Witaj zielonogroszkowa!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']Witam buulowinki:p[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Witaj Madzia!!:loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='dealer']cze Luskowa:loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Cze Dilerówna!!!:buzi:[/B][/COLOR]