Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]teraz muszę namówić Pana TZta coby se dał fotę strzelić:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR]
[/COLOR]
[/QUOTE]
Zadziałaj, jak przyczajony tygrys... ukryty smok, znienacka i cyk:diabloti: Ale jezdem mundra i wogóle taka fajnuuuu:loveu: :loveu: :diabloti:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']moja mila:loveu:[/quote]

[B][COLOR=DarkRed]miła ty ma[/COLOR][/B]

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a no to studniarz niech jej bedzie.......:loveu: [/B]
[B]czesc slicznotko.....:loveu: [/B]
[B]dzis mamy czym oddychac...[/B]
[B]trzymaj kciuki dzis jest dentysta o 12!!!!!!!!!!!!!:diabloti: [/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ja wczoraj przeżyłam:multi::multi::multi:.............a idę znowu w piatek.........:multi::multi::multi:
witaj Piekna!!!
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='bonita'][B]Cześć Luśki pieronuśki :)[/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cze
sfafluniała kobieto:multi::multi::multi:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Zadziałaj, jak przyczajony tygrys... ukryty smok, znienacka i cyk:diabloti: Ale jezdem mundra i wogóle taka fajnuuuu:loveu: :loveu: :diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]no więc tak..............powiem prawdę i tylko prawdę:diabloti:.......powiedziałam mu wczoraj o tym , że tak pragniesz..........jego Buroka:razz:....i wiesz co on na to????
sie nie zdziwił:shake:

no i FAJNAAAAAAAAAAAAAAA jesteś:eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]no więc tak..............powiem prawdę i tylko prawdę:diabloti:.......powiedziałam mu wczoraj o tym , że tak pragniesz..........jego Buroka:razz:....i wiesz co on na to????
sie nie zdziwił:shake:

no i FAJNAAAAAAAAAAAAAAA jesteś:eviltong:
[/B][/COLOR][/QUOTE]
Bo w tym nie ma nic, a nic dziwnego:siara::siara::diabloti:
Wiem, że fuujna;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Bo w tym nie ma nic, a nic dziwnego:siara::siara::diabloti:
Wiem, że fuujna;)[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]samochwał:eviltong::eviltong::eviltong:
..............jak napięcie naprawdę wzrośnie może wtedy..........:diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]samochwał:eviltong::eviltong::eviltong:
..............jak napięcie naprawdę wzrośnie może wtedy..........:diabloti:
[/B][/COLOR][/QUOTE]

Zanim wzrośnie To napięcie to my tu uwiędniemy:evil_lol: :evil_lol:

cześć Bea.

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Zanim wzrośnie To napięcie to my tu uwiędniemy:evil_lol: :evil_lol:

cześć Bea.[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cześć cześc...........................a tam od razu nie ma na co więdnąć:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]cześć cześc...........................a tam od razu nie ma na co więdnąć:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/QUOTE]

Mówisz ,że aż tak żle To wygląda???:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']melduje się na kawę :cool3: przyszłam ze swoją :diabloti:
jak tam Lusiowata ?

oo jaki masz ładny baneros :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

[B][COLOR=DarkRed]a dzieki to stary baner ktoś mi go zrobił i go odgrzebałam :cool3::cool3::cool3:[/COLOR][/B]

[quote name='dealer']ja tez przyszlam...moze byc ze na kawe:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]kawa raz:razz:[/B][/COLOR]

[quote name='Hugo-Kochaś']Bea dolej wody - ja też sie jeszcze napije kawusi;)[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]kawa dwa:razz:

i pożegnanko na dziś....................zmolestuję starego może się da sfocić???
to Papapa do jura:lol:
[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:ha ha a ja widziałem buraczka pod folią:eviltong:

cze Bea .........ale bandorelos no no ......;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:ha ha a ja widziałem buraczka pod folią:eviltong:

[/B][/I][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

samochwała:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC'][B][COLOR=darkred]miła ty ma[/COLOR][/B]

[COLOR=darkred][B]ja wczoraj przeżyłam:multi::multi::multi:.............a idę znowu w piatek.........:multi::multi::multi:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]witaj Piekna!!![/COLOR][/B]
[/quote]

[B]ja juz...[/B]
[B]jeszcze tez smigam na tego zeba na jedna wizyte...ale zdretwiale pol twarzy posiadam ...nadal....:diabloti: .[/B]

Posted

[quote name='dealer']balam sie ze mnie nie zauwazysz:diabloti:[/quote]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]
ZAWSZE cię zauważam..................
[/B][/COLOR][/quote]

[quote name='dealer']moja mila:loveu:[/quote]

[quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]miła ty ma[/COLOR][/B][COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
:loveu::loveu:Ach jak cudnie:loveu::loveu:jak w telenoweli:loveu::loveu:aż sie wzruszyłam:-(:-(:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:ha ha a ja widziałem buraczka pod folią:eviltong:

cze Bea .........ale bandorelos no no ......;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cze Alicja.............chciała sfocić wczoraj wieczorem buroczka,......................ale...................wstyd się przyznać.............akumulatory były wyładowaneeeeeeeeee
ale naładowałam..................chbya dzisiaj go dopadnę[/B][/COLOR]

[quote name='Hugo-Kochaś']samochwała:evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]:loveu:[/B][/COLOR]
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ja juz...[/B]
[B]jeszcze tez smigam na tego zeba na jedna wizyte...ale zdretwiale pol twarzy posiadam ...nadal....:diabloti: .[/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]e ja to mam generalke......taki juz wiek:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, 2/3 mam za soba ale jeszcze trochę przed
Witaj.............Agusia:multi::multi::multi:
[/B][/COLOR]
[quote name='groszek83']:loveu::loveu:Ach jak cudnie:loveu::loveu:jak w telenoweli:loveu::loveu:aż sie wzruszyłam:-(:-(:loveu::loveu:[/quote]
.[COLOR=DarkRed][B]...........tak???? nie wiem....................nie oglądam TV od.........7 miesiecy:multi::multi::multi:
Witaj groszkowa:loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Beata :multi: Banerek śliczny, tylko nie ma odsyłacza do blożka :razz:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]...banerek ktoś mi podarował na innym forum.............a odsyłacza...........(nie umiem zrobić):placz::placz::placz:
witaj paulino:multi::multi::multi:ucałuj maksymiliana:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26955"][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/7320/banereksk0.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26955"][U]Plosię BEA :)[/U]
[/URL]