groszek83 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dooooooooobryyyyyyyy:scream_3:przyszłam Ci pomachać:hand::hand::hand::grins: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='groszek83']Dooooooooobryyyyyyyy:scream_3:przyszłam Ci pomachać:hand::hand::hand::grins:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś sie namachała:eviltong: Cze pokojanko;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Bea z myszołowem ;)[/quote] [COLOR=DarkRed][B].................witaj pitmanwłaścicielko.............:multi::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name='groszek83']Dooooooooobryyyyyyyy:scream_3:przyszłam Ci pomachać:hand::hand::hand::grins:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]........................hej hej heeeeeeeeeeeeej a machajże sobie jak taka twa wola:eviltong::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś sie namachała:eviltong: Cze pokojanko;) [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]..............cze Alusia rybniczko:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 przyszlam se.....a jak juz jestem to ci przekaze ze dzien dobry:diabloti: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='dealer']przyszlam se.....a jak juz jestem to ci przekaze ze dzien dobry:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:nie dodałaś ....pokój z Tobą:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']czesć Beo Pokojówko:lol:[/quote] [quote name='dealer']przyszlam se.....a jak juz jestem to ci przekaze ze dzien dobry:diabloti:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:nie dodałaś ....pokój z Tobą:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Pokój z Wami:diabloti::diabloti::diabloti: i ze mna też...............:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].................mam Ci nagiego TZta pokazać??? on se tego buraczka no wiesz..........................na posladkach dziergał:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [/QUOTE] Ależ całego nie musisz - wystarczą pośladki z burakiem:diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Pokój z Wami:diabloti::diabloti::diabloti: i ze mna też...............:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:jament;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
bonita Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:jament;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]Bosh, jutro poniedziałek:placz::placz::placz: Czemu już przyłazi:shake: [/B] Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='madzia i medor']Ależ całego nie musisz - wystarczą pośladki z burakiem:diabloti: :diabloti:[/quote] .............właśnie POŚLADKI sa najfajniesze:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='bonita'][B]Bosh, jutro poniedziałek:placz::placz::placz: Czemu już przyłazi:shake: [/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B].................miałaś.................mnie na myśłi:cool3::cool3::cool3: witam was POKOJOWO siostry w mych skromnych progach[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 witam cie a jakze tez pokojowo w Twoich progach.....:diabloti: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [COLOR=DarkRed][B]..............i tradycyjnie już we wtorek parę fot trochę zaszłych wyciaganie piłki z paszczy............ [IMG]http://img201.imageshack.us/img201/2632/64583174jb1.jpg[/IMG] takie sobie pozowanko [IMG]http://img201.imageshack.us/img201/5213/12446139ir3.jpg[/IMG] pani dla swego świetego spokoju powiesiła piłeczkę na gruszce.......... spokój trwał................pół godziny [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/7669/23716283jh7.jpg[/IMG] jakisik ulubiony patycek [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/500/22xs5.jpg[/IMG] i taka sobie Lusia [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/2820/33fz7.jpg[/IMG] resztę jak wrócę od Pana.....dentysty:eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR] Quote
bonita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='BeaC'] [COLOR=DarkRed][B].................miałaś.................mnie na myśłi:cool3::cool3::cool3: witam was POKOJOWO siostry w mych skromnych progach[/B][/COLOR][/quote] :mdleje::roflt::roflt::roflt: q[B]urde faktycznie tak wyszło:evil_lol:, a chodziło mi o poniedziałek, że on już idzie i się weekend kończy:evil_lol: Witaj Bea, normalnie mój zły humor odrazu prysnął:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziś już na szczęscie wtorek [/B] Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 O zdjęcia, widziałam zdjęcia:Cool!::Cool!::Cool!: A buraka nadal niet:niewiem: Quote
BoJa2 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cześc Bea -fotki paszczaka obejrzałam(czuję sie Tu jak u siebie:lol: ) Czekam na Wiadome fotki:p Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='madzia i medor']O zdjęcia, widziałam zdjęcia:Cool!::Cool!::Cool!: A buraka nadal niet:niewiem:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]teraz muszę namówić Pana TZta coby se dał fotę strzelić:cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR] [quote name='Hugo-Kochaś']Cześc Bea -fotki paszczaka obejrzałam(czuję sie Tu jak u siebie:lol: ) Czekam na Wiadome fotki:p[/quote] [COLOR=DarkRed]znaczy się?????? bo nie kumam a ja u Ciebie tak samo...........:-o:-o:-o[/COLOR] [quote name='Vectra']witajcie dziewczynki Pokojowo :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj w duchu pokoju..........moher siostro:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='dealer']witam cie a jakze tez pokojowo w Twoich progach.....:diabloti:[/quote] bylam TU.....:cool1: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='dealer']bylam TU.....:cool1:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ja też:cool1:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Vectra']witaj Zielonko Wiejsko :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj fajny masz banerek sama robiłaś??????? [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj fajny masz banerek sama robiłaś??????? [/B][/COLOR][/quote] tak sama :cool3: :cool3: wczoraj w nocy mnie wena dopadła ;) Quote
Recommended Posts