clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:kkkurde ......zielone są :diabloti: Klocusiowa goń :eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] o masz... złapałaś mnie... dobra licze do trzech- uciekaj!!! łan, tu, trzy [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_3_110.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] o masz... złapałaś mnie... dobra licze do trzech- uciekaj!!! łan, tu, trzy [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_3_110.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:uciokłam[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']nie przejmuj sie nia Bea...ona jest nienormalna:diabloti:[/QUOTE] Która to nienormalna, która:crazyeye: :crazyeye: Powiedzcie mi, żebym przez przypadek lepiej nie utrzymywała z nią żadnego kontaktu:shake: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:uciokłam[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Klockowa, Ala się u Kamci się schowała:cool1: Widziołom, trymować się poszła:diabloti: Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Która to nienormalna, która:crazyeye: :crazyeye: Powiedzcie mi, żebym przez przypadek lepiej nie utrzymywała z nią żadnego kontaktu:shake: :diabloti:[/quote] to ja ci powiem ktora to chcesz???:diabloti: idz do lustra....zobaczysz tlusta robaczyce -to ona jest nienormalna, chora i zboczona...do swinki z mlotkiem:shake: :diabloti: Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']nie przejmuj sie nia Bea...ona jest nienormalna:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]...................widziałeś kiedyś cobym się przejeła????? never:razz: [/B][/COLOR] [quote name='paula_z']Witaj Bea :razz: Miziu, miziu dla Luśki :loveu:[/quote] .[COLOR=DarkRed][B]......................witaj paulino.......pomiziam jak wroce do domu......... a wogóle to co to za bieganina po moim blogu:mad:..................bo wypuszczę psa mordulca..............porty WAM poszarpie:cool3:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 przyszłam pobiegać :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:cze...właścicielko mordulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']przyszłam pobiegać :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] [quote name='dealer']spiesze poinformowac ze dzien dobry:)[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:cze...właścicielko mordulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]....................witam :loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']to ja ci powiem ktora to chcesz???:diabloti: idz do lustra....zobaczysz tlusta robaczyce -to ona jest nienormalna, chora i zboczona...do swinki z mlotkiem:shake: :diabloti:[/quote] A o tą dżemiąca bestie Ci chodzi:cool1::cool1::diabloti: Witamy się dziś pierwszy raz, co nie oznacza, że ostatni:diabloti: Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']A o tą dżemiąca bestie Ci chodzi:cool1::cool1::diabloti: Witamy się dziś pierwszy raz, co nie oznacza, że ostatni:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]..................witam witam.................aaaaaaaaa witam witam:eviltong: [/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [B]NO I 100 sie zbilza...[/B] [B]juz za momencik juz za chwileczke......[/B]:laola: :laola: Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [COLOR=DarkRed][B]....................Że co.......że niby na:drinka: się załapie??? i to u siebie????? :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 ....no sama sobie 100 rozpoczełam :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 nie pije z wami :diabloti: bo u mnie 34 stronka :diabloti: szukam Kamci :diabloti: nie widział gdzieś tu jej ktoś ? zgubiła mi się a ja żyć bez niej nie mogę :placz: :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']nie pije z wami :diabloti: bo u mnie 34 stronka :diabloti: szukam Kamci :diabloti: nie widział gdzieś tu jej ktoś ? zgubiła mi się a ja żyć bez niej nie mogę :placz: :placz:[/quote] [B]ales Ty zdeterminowana.....:diabloti: [/B] [B]rany to musi byc mocna wiez emocjonalna miedzy wami.....:diabloti: [/B] Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ales Ty zdeterminowana.....:diabloti: [/B] [B]rany to musi byc mocna wiez emocjonalna miedzy wami.....:diabloti: [/B][/quote] to jest miłość :diabloti: miłość w czystej postaci :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']nie pije z wami :diabloti: bo u mnie 34 stronka :diabloti: szukam Kamci :diabloti: nie widział gdzieś tu jej ktoś ? zgubiła mi się a ja żyć bez niej nie mogę :placz: :placz:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]..........wyluzuj jak gówniary nie wychowali to myśłisz że jej cos to da do myłśenia?????nic............zupełnie nic......... może tylko to że ciagle jest o niej głośno.............a z tego się cieszy........to taka hamerykańska moda.............nieważne jak mają mówić, źle czy dobrze wązne żeby było o niej GŁOŚNO=gwiazda???? lepiej pifka pociągnij se....................a u mnie się burza rozchulała:crazyeye:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..........wyluzuj jak gówniary nie wychowali to myśłisz że jej cos to da do myłśenia?????nic............zupełnie nic......... może tylko to że ciagle jest o niej głośno.............a z tego się cieszy........to taka hamerykańska moda.............nieważne jak mają mówić, źle czy dobrze wązne żeby było o niej GŁOŚNO=gwiazda???? lepiej pifka pociągnij se....................a u mnie się burza rozchulała:crazyeye:[/B][/COLOR][/quote] jak to mówią oliwa zawsze sprawiedliwa :diabloti: :diabloti: :diabloti: jeszcze się gówniara poślizgnie na własnym gównie :cool1: no to po kufelku [IMG]http://www.minrol.gov.pl/FileRepozytory/FileRepozytoryShowImage.aspx?item_id=16534[/IMG] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']jak to mówią oliwa zawsze sprawiedliwa :diabloti: :diabloti: :diabloti: jeszcze się gówniara poślizgnie na własnym gównie :cool1: no to po kufelku [IMG]http://www.minrol.gov.pl/FileRepozytory/FileRepozytoryShowImage.aspx?item_id=16534[/IMG][/quote] [B]to jednak pijesz z nami?????[/B] Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................witam witam.................aaaaaaaaa witam witam:eviltong: [/B][/COLOR][/quote] :cool1: [quote name='Vectra']jak to mówią oliwa zawsze sprawiedliwa :diabloti: :diabloti: :diabloti: jeszcze się gówniara poślizgnie na własnym gównie :cool1: [/quote] KCW:loveu::loveu: No to za setną:knajpa: A zresztą, co sobie będę żałować, idę w realu na piffko:loveu: Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']jak to mówią oliwa zawsze sprawiedliwa :diabloti: :diabloti: :diabloti: jeszcze się gówniara poślizgnie na własnym gównie :cool1: no to po kufelku [IMG]http://www.minrol.gov.pl/FileRepozytory/FileRepozytoryShowImage.aspx?item_id=16534[/IMG][/quote] [COLOR=DarkRed][B]......no w to to uwierzę.......................wpadnie we własne odchody z pewnością no to lu[IMG]http://www.gify.com.pl/albums/piwo/t_piwo_7.gif[/IMG][/B][/COLOR][IMG]http://www.gify.com.pl/albums/piwo/t_piwo_7.gif[/IMG][IMG]http://www.gify.com.pl/albums/piwo/t_piwo_7.gif[/IMG] Quote
Kiłi Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Uuuuu no to mi apetyt zrobiliście:cooldevi: :drinka: Quote
Recommended Posts