Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='BeaC']Moja młoda znalazła sobie nowe zajęcie. Wygladanie przez okno. A wyglada to tak [IMG]http://img451.imageshack.us/img451/7330/img00036ch.jpg[/IMG][/quote] [B]no prosze jaki peis strózujacy......:diabloti: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Kiłi'][IMG]http://img300.imageshack.us/img300/6896/img0254ob2.jpg[/IMG] ehem... ten teges... co się na tej focie dzieje? :diabloti: :eviltong:[/quote] [B]ida spac...oszczedzajac powierzchnie.......[/B] [B]ekonomicznie.....:diabloti: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]......gąsek nie mam:cool1:[/B][/COLOR][/quote] [B]jeszcze nie masz.........:diabloti: [/B] Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]jeszcze nie masz.........:diabloti: [/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]...................nie......i nie będę mieć............... :mad::mad::mad:za*rają całe podworko...................wystarczy jeden średni pies(robi za trzech) i dwie kotki..............:cool1: [/B][/COLOR] Quote
Kiłi Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ida spac...oszczedzajac powierzchnie.......[/B] [B]ekonomicznie.....:diabloti: [/B][/quote] Dobre:cool2: :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]......................nic.....................zupełnie................nic:diabloti:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]........................jak skończy:razz:..................połowe mam wstawić?????[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] i tak trzymaj... nie pokazuj światu dzieła pańskiego-niedokończonego.... zreszta co tu ogladać... jako iż zainteresowany nie miał wgladu w prace pana tatuatora- ten oto w/w wydziarał mu ... buraka- przebitego widłami[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti: Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] jako iż zainteresowany nie miał wgladu w prace pana tatuatora- ten oto w/w wydziarał mu ... buraka- przebitego widłami[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]..............się ciesz magda, że mój Tz nie ma dostepu do neta................:razz::razz:[/B][/COLOR]:razz: .[COLOR=DarkRed][B]..................jego nowa maskotę burakiem nazwała:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Doberek:p:p:p Burak widłami przebity - extra, rzadko spotykany widok:cool2: Quote
clockwork Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..............się ciesz magda, że mój Tz nie ma dostepu do neta................:razz::razz:[/B][/COLOR]:razz: .[COLOR=DarkRed][B]..................jego nowa maskotę burakiem nazwała:diabloti:[/B][/COLOR][/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='madzia i medor']Doberek:p:p:p Burak widłami przebity - extra, rzadko spotykany widok:cool2:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wcale nie rzadki... od nas każdy klient co chce tatuaż na plecach- wychodzi z takim właśnie motywem :multi::multi::multi: przeca i tak nie widzą co mają.... :p a najlepszy motyw jest jak wchodze do studia... leży laska... na plecach Pawcio dziara jej np... kwiatuszki, motylka czy inny delikatny (kobiecy) wzorek.... ona go oczywiście nie widzi- więc ja wchodze, przyglądam sie i mówie : [COLOR=Green][I] "zaje2biste!! takie odważne ... ta czacha!!! łał!! gratulacje za odwage!!" [/I][/COLOR][/B][B] nie chcielibyście widziec tego przerazenia w oczach dziewczyn :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork']:eviltong: :eviltong: :eviltong: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wcale nie rzadki... od nas każdy klient co chce tatuaż na plecach- wychodzi z takim właśnie motywem :multi::multi::multi: przeca i tak nie widzą co mają.... :p a najlepszy motyw jest jak wchodze do studia... leży laska... na plecach Pawcio dziara jej np... kwiatuszki, motylka czy inny delikatny (kobiecy) wzorek.... ona go oczywiście nie widzi- więc ja wchodze, przyglądam sie i mówie : [COLOR=Green][I] "zaje2biste!! takie odważne ... ta czacha!!! łał!! gratulacje za odwage!!" [/I][/COLOR][/B][B] nie chcielibyście widziec tego przerazenia w oczach dziewczyn :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Buhahaha:evil_lol::evil_lol: Padłam:evil_lol:Długo potem taką klientkę trzeba uspokajać??:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Kiłi']Dobre:cool2: :evil_lol:[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahaha:evil_lol::evil_lol: Padłam:evil_lol:Długo potem taką klientkę trzeba uspokajać??:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] nie trza uspakajać... taka delikwentka zrywa sie z kozetki i leci do lustra... robi wiele różnych wygibasów żeby zobaczyc co tam ma... i nagle widać WIELKĄ ULGE na jej twarzy... i ... nieśmiały uśmiech :diabloti: ale mnie wtedy musza nienawidzieć....:multi::multi::multi::multi: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Vectra']cześć dziewczynki :)[/quote] [COLOR=DarkRed][B] .....................cze:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] nie trza uspakajać... taka delikwentka zrywa sie z kozetki i leci do lustra... robi wiele różnych wygibasów żeby zobaczyc co tam ma... i nagle widać WIELKĄ ULGE na jej twarzy... i ... nieśmiały uśmiech :diabloti: ale mnie wtedy musza nienawidzieć....:multi::multi::multi::multi: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jaki to, chooleernie słodkie:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork']:eviltong: :eviltong: :eviltong: [FONT=Arial][COLOR=blue][B]wcale nie rzadki... od nas każdy klient co chce tatuaż na plecach- wychodzi z takim właśnie motywem :multi::multi::multi: przeca i tak nie widzą co mają.... :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a najlepszy motyw jest jak wchodze do studia... leży laska... na plecach Pawcio dziara jej np... kwiatuszki, motylka czy inny delikatny (kobiecy) wzorek.... ona go oczywiście nie widzi- więc ja wchodze, przyglądam sie i mówie : [/COLOR][/FONT][/B][COLOR=blue] [I][B][FONT=Arial][COLOR=blue]"zaje2biste!! takie odważne ... ta czacha!!! łał!! gratulacje za odwage!!" [/COLOR][/FONT][/B][/I] [B][FONT=Arial]nie chcielibyście widziec tego przerazenia w oczach dziewczyn :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/FONT][/B] [/COLOR][/quote] [B]Ty to podla jestes...........:diabloti: [/B] Quote
groszek83 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Dobry:grins: dlaczego w innych blożkach:loveu: się witasz a w swoim nawet jednego zdjęcia nie wstawisz???:shake: Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='groszek83']Dobry:grins: dlaczego w innych blożkach:loveu: się witasz a w swoim nawet jednego zdjęcia nie wstawisz???:shake:[/quote] [B][COLOR=DarkRed]witaj [/COLOR][SIZE=3][COLOR=YellowGreen]groszku[/COLOR][/SIZE][/B]!!!!!! [COLOR=DarkRed][B]no więc tak..............jak większości wiadomo niet u mnie neta w domu więc...........robie zdjecia wgrywam je na płyte a potem w pracy wstawiam....................cofnij sie pare stron zdjęcia niedawno były...................jakos wiosna mnie usposabia bardziej ogródkowo.więc nie chce mi się wgrywać to co m naklikała .............................pozostałych TEŻ:diabloti: witam[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='BeaC'] .............................pozostałych TEŻ:diabloti: witam[/B][/COLOR][/QUOTE] Dziękuję za powitanie:multi: :multi: :diabloti: Ja również cię witam:loveu: Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Dziękuję za powitanie:multi: :multi: :diabloti: Ja również cię witam:loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B].........................nie musisz dziękować :diabloti: proszę bardzo[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Czesć BeaC:multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]......................czeeeeeeeeeeeść własciwie.........to czemu Ty Hugo_kochaś a nie dulcyneo ma!!!!! <??>[/B][/COLOR] Quote
BoJa2 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]......................czeeeeeeeeeeeść własciwie.........to czemu Ty Hugo_kochaś a nie dulcyneo ma!!!!! <??>[/B][/COLOR][/QUOTE] No,bo na początku na dogo siedział pańcio Dulki i tak se wybrał:roll: ,a mi sie nie chce zmieniać:grins: :grins: .Wtajemniczeni i tak wiedzą KTO tera się tu produkuje;) Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Ty to podla jestes...........:diabloti: [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]po czym wnosisz?? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :ices_bla: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem tak podła że nie przywitałam sie z gospodynia blożka sie manko BEA!!! [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts