Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kiłi'][IMG]http://img300.imageshack.us/img300/6896/img0254ob2.jpg[/IMG]
ehem... ten teges... co się na tej focie dzieje? :diabloti: :eviltong:[/quote]

[B]ida spac...oszczedzajac powierzchnie.......[/B]
[B]ekonomicznie.....:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]jeszcze nie masz.........:diabloti: [/B][/quote]
[COLOR=DarkRed][B]...................nie......i nie będę mieć............... :mad::mad::mad:za*rają całe podworko...................wystarczy jeden średni pies(robi za trzech)
i dwie kotki..............:cool1:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ida spac...oszczedzajac powierzchnie.......[/B]
[B]ekonomicznie.....:diabloti: [/B][/quote]
Dobre:cool2: :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]......................nic.....................zupełnie................nic:diabloti:[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][B]........................jak skończy:razz:..................połowe mam wstawić?????[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
i tak trzymaj... nie pokazuj światu dzieła pańskiego-niedokończonego....

zreszta co tu ogladać... jako iż zainteresowany nie miał wgladu w prace pana tatuatora- ten oto w/w wydziarał mu ... buraka- przebitego widłami[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
jako iż zainteresowany nie miał wgladu w prace pana tatuatora- ten oto w/w wydziarał mu ... buraka- przebitego widłami[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]..............się ciesz magda, że mój Tz nie ma dostepu do neta................:razz::razz:[/B][/COLOR]:razz:

.[COLOR=DarkRed][B]..................jego nowa maskotę burakiem nazwała:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..............się ciesz magda, że mój Tz nie ma dostepu do neta................:razz::razz:[/B][/COLOR]:razz:

.[COLOR=DarkRed][B]..................jego nowa maskotę burakiem nazwała:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='madzia i medor']Doberek:p:p:p
Burak widłami przebity - extra, rzadko spotykany widok:cool2:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wcale nie rzadki... od nas każdy klient co chce tatuaż na plecach- wychodzi z takim właśnie motywem :multi::multi::multi: przeca i tak nie widzą co mają.... :p

a najlepszy motyw jest jak wchodze do studia... leży laska... na plecach Pawcio dziara jej np... kwiatuszki, motylka czy inny delikatny (kobiecy) wzorek.... ona go oczywiście nie widzi- więc ja wchodze, przyglądam sie i mówie : [COLOR=Green][I]
"zaje2biste!! takie odważne ... ta czacha!!! łał!! gratulacje za odwage!!" [/I][/COLOR][/B][B]
nie chcielibyście widziec tego przerazenia w oczach dziewczyn :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:eviltong: :eviltong: :eviltong:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wcale nie rzadki... od nas każdy klient co chce tatuaż na plecach- wychodzi z takim właśnie motywem :multi::multi::multi: przeca i tak nie widzą co mają.... :p

a najlepszy motyw jest jak wchodze do studia... leży laska... na plecach Pawcio dziara jej np... kwiatuszki, motylka czy inny delikatny (kobiecy) wzorek.... ona go oczywiście nie widzi- więc ja wchodze, przyglądam sie i mówie : [COLOR=Green][I]
"zaje2biste!! takie odważne ... ta czacha!!! łał!! gratulacje za odwage!!" [/I][/COLOR][/B][B]
nie chcielibyście widziec tego przerazenia w oczach dziewczyn :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Buhahaha:evil_lol::evil_lol: Padłam:evil_lol:Długo potem taką klientkę trzeba uspokajać??:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Buhahaha:evil_lol::evil_lol: Padłam:evil_lol:Długo potem taką klientkę trzeba uspokajać??:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
nie trza uspakajać... taka delikwentka zrywa sie z kozetki i leci do lustra... robi wiele różnych wygibasów żeby zobaczyc co tam ma... i nagle widać WIELKĄ ULGE na jej twarzy... i ... nieśmiały uśmiech :diabloti:
ale mnie wtedy musza nienawidzieć....:multi::multi::multi::multi: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
nie trza uspakajać... taka delikwentka zrywa sie z kozetki i leci do lustra... robi wiele różnych wygibasów żeby zobaczyc co tam ma... i nagle widać WIELKĄ ULGE na jej twarzy... i ... nieśmiały uśmiech :diabloti:
ale mnie wtedy musza nienawidzieć....:multi::multi::multi::multi: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jaki to, chooleernie słodkie:loveu::loveu::loveu::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']:eviltong: :eviltong: :eviltong:

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]wcale nie rzadki... od nas każdy klient co chce tatuaż na plecach- wychodzi z takim właśnie motywem :multi::multi::multi: przeca i tak nie widzą co mają.... :p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a najlepszy motyw jest jak wchodze do studia... leży laska... na plecach Pawcio dziara jej np... kwiatuszki, motylka czy inny delikatny (kobiecy) wzorek.... ona go oczywiście nie widzi- więc ja wchodze, przyglądam sie i mówie : [/COLOR][/FONT][/B][COLOR=blue]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=blue]"zaje2biste!! takie odważne ... ta czacha!!! łał!! gratulacje za odwage!!" [/COLOR][/FONT][/B][/I]
[B][FONT=Arial]nie chcielibyście widziec tego przerazenia w oczach dziewczyn :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/FONT][/B]
[/COLOR][/quote]

[B]Ty to podla jestes...........:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='groszek83']Dobry:grins: dlaczego w innych blożkach:loveu: się witasz a w swoim nawet jednego zdjęcia nie wstawisz???:shake:[/quote]

[B][COLOR=DarkRed]witaj [/COLOR][SIZE=3][COLOR=YellowGreen]groszku[/COLOR][/SIZE][/B]!!!!!!
[COLOR=DarkRed][B]no więc tak..............jak większości wiadomo niet u mnie neta w domu więc...........robie zdjecia wgrywam je na płyte a potem w pracy wstawiam....................cofnij sie pare stron zdjęcia niedawno były...................jakos wiosna mnie usposabia bardziej ogródkowo.więc nie chce mi się wgrywać to co m naklikała
.............................pozostałych TEŻ:diabloti: witam[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']
.............................pozostałych TEŻ:diabloti: witam[/B][/COLOR][/QUOTE]
Dziękuję za powitanie:multi: :multi: :diabloti:
Ja również cię witam:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dziękuję za powitanie:multi: :multi: :diabloti:
Ja również cię witam:loveu:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B].........................nie musisz dziękować :diabloti:
proszę bardzo[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Czesć BeaC:multi:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]......................czeeeeeeeeeeeść
własciwie.........to czemu Ty Hugo_kochaś a nie dulcyneo ma!!!!! <??>[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]......................czeeeeeeeeeeeść
własciwie.........to czemu Ty Hugo_kochaś a nie dulcyneo ma!!!!! <??>[/B][/COLOR][/QUOTE]

No,bo na początku na dogo siedział pańcio Dulki i tak se wybrał:roll: ,a mi sie nie chce zmieniać:grins: :grins: .Wtajemniczeni i tak wiedzą KTO tera się tu produkuje;)