Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]
.............a Luskowata nie wiem czemu uwielbia włazić mi na plecy..............:razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]może to szczur... ino wyrósł :evil_lol:

Bea... widze twój nowy avatarek... i chciałam uprzejmie donieść że... ktoś :cool3: ci rogi przyprawił :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BeaC'].[COLOR=DarkRed][B].............Witaj Basiu Sz:razz::razz::razz:..ja jak zwykle jestem w pracy............ale piękny dzień się szykuje.............bo po 13 mam juz weekend:multi::multi::multi:
[/B][/COLOR][/QUOTE]
No to jeszcze tylko dwie godzinki:razz: :razz:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]może to szczur... ino wyrósł :evil_lol:

Bea... widze twój nowy avatarek... i chciałam uprzejmie donieść że... ktoś :cool3: ci rogi przyprawił :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]...................ciekawe, KTo sie nie bał:mad::mad::mad:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]...................ciekawe, KTo sie nie bał:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nooo... ja bym pogadała o tym raczej w rodzinie... :eviltong:
tu raczej nikt :shake: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='groszek83']Mam rozumieć że zawsze tak z domu wychodzicie z widłami byle dobiec do furtki:diabloti::diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:groszku jakże słuszna uwaga:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]może to szczur... ino wyrósł :evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no tak mamy test na spostrzegawczość ...czego Bea nie zauwazyła to ....czujne oko dostrzegło;)

cześć rodzinko z Pokoju:p
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=DarkRed]..................cześć matko mojej babki z pierwszego małżeństa :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=DarkRed][B][IMG]http://www.avatarmagic.com/images/avatars/Sci-Fi%20And%20Horror/Creatures/1148182615_578556888.jpg[/IMG][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B][IMG]http://www.avatarmagic.com/images/avatars/Sci-Fi%20And%20Horror/Creatures/1148182615_578556888.jpg[/IMG][/B][/COLOR][/QUOTE]
Ale pikne, duże oczynta:loveu:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B][IMG]http://www.avatarmagic.com/images/avatars/Sci-Fi%20And%20Horror/Creatures/1148182615_578556888.jpg[/IMG][/B][/COLOR][/quote]

[quote name='madzia i medor']Ale pikne, duże oczynta:loveu:[/quote]

[LIST]
[*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]babciu dlaczego masz takie wielkie łocy?? [/B][/COLOR][/FONT][/LIST][LIST]
[*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][I]bom na prochach [/I]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/LIST]

Posted

[quote name='clockwork'][LIST]
[*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]babciu dlaczego masz takie wielkie łocy?? [/B][/COLOR][/FONT][/LIST][LIST]
[*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][I]bom na prochach [/I]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/LIST][/QUOTE]
BuhahahaBuhahahaaaaa:evil_lol: :evil_lol: zdemoralizują mnie całkowicie:shake: :diabloti:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B].................Lusia waży 32 kg[/B][/COLOR][/quote]
to ciężką kołderkę ma Twój syn :)
Tygra teraz mi bardzo wychudła i waży 29 i też jako kołderka się lubi pakować na mnie

Posted

[B]Dobrywieczorek Bea :)[/B]
[img]http://www.avatarmagic.com/images/avatars/Sci-Fi%20And%20Horror/Creatures/1148182615_578556888.jpg[/img]
[B]Oj widzę ze kogoś trymowanko czeka :megagrin:
[/B]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]......................witam wszystkich po weekendzie, no bo mój sie we wtorek kończy.

.............groszku .........czarne łatki też sa fajne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.........tylko przygotuje sie na conajmniej dwa lata(nie wiem czy nie wiecej)................ciężkiej harówki z..............."głuchnacym bulem":diabloti::diabloti::diabloti:...........słyszy kiedy chce, głuchnie też
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']
..............simbik................ten na kanapie z Lusią.....to mój syn:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.............a Luskowata nie wiem czemu uwielbia włazić mi na plecy..............:razz::razz::razz:[/QUOTE]

Ja synka nie mam :cool3: , więc musiał by Tofi na panu przysiąść :eviltong: .

Posted

[quote name='dealer']:) znowu przylazlam..dzien dobry:)[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]..no witam, witam.................:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='madzia i medor']Doberek Luśki:p:p[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]....doberek...........medorki :loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]