Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i może kase by jeszcze za to chciała :mad: gdzie ona pracuje?? i co robi?? [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:shake:tego nie wie nikt....pewno w kontrwywiadzie [/I][/B][I][SIZE=1]....cholera chyba mam za dużo paprochów w klawiaturce bo mi sie K nie odbija a tak potrzebne jes...musze ciągle poprawiać text[/SIZE] [/I] Quote
BeaC Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [COLOR=DarkRed][B]....................witajcie............stęsknione.............:diabloti::diabloti::diabloti: pogoda popaprana miałam iść do dentysty.ale mi się dzisiaj nie chce pójde we czwartek....................zdjęć nowych nie ma..... chociaż po weekendzie.....pogoda była ble więc tylko na łaki pochodziłyśmy...........ogródek okopywałyśmy....Luś dzielnie pomaga.......................kurcze tylko czemu nie tam gdzie trzeba kopie doły [/B][/COLOR] Quote
leemonca Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]....................witajcie............stęsknione.............:diabloti::diabloti::diabloti: pogoda popaprana miałam iść do dentysty.ale mi się dzisiaj nie chce pójde we czwartek....................zdjęć nowych nie ma..... chociaż po weekendzie.....pogoda była ble więc tylko na łaki pochodziłyśmy...........ogródek okopywałyśmy....Luś dzielnie pomaga.......................kurcze tylko czemu nie tam gdzie trzeba kopie doły [/B][/COLOR][/quote] ona pewnie tak samo myśli o twoim kopaniu :diabloti: dzieńdoberek!!! u nas pada śnieg :mad: Quote
BeaC Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [B][COLOR=DarkRed].......no właśnie u mnie też:angryy::angryy::angryy::angryy: całą zime nie było................ ateraz??? jak wiosna ma być to......pada :placz::placz::placz:[/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/17/17_1_10.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]muuuudlmy sieee, ażeby w niedzielke była pogodaaaa.... ameeen!!! 5 dni do starcia- Clocek vs Luska :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [COLOR=DarkRed][B]....................patrzyłam na pogodę w sobote ma być 12 stopni i bez opadów..... w niedzielę też..............................nam pogoda nie przeszkadza..... znaczy mi i Lei, ale TZ nie lubi :angryy::angryy::angryy::angryy: ................... jakie starcie??????? [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [COLOR=DarkRed][B]..............witaj...Vectra...............no sypie od rana bleeeeeee a ja wczorak kwiatki posadziłam................:angryy::angryy::angryy::angryy: [/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]....................patrzyłam na pogodę w sobote ma być 12 stopni i bez opadów..... w niedzielę też..............................nam pogoda nie przeszkadza..... znaczy mi i Lei, ale TZ nie lubi :angryy::angryy::angryy::angryy: ................... jakie starcie??????? [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]spotkanko- Bea... spotkanko... niech bedzie fajnie, bo w deszczu to se piesy nie pobiegają :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/17/17_1_10.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]muuuudlmy sieee, ażeby w niedzielke była pogodaaaa.... ameeen!!! 5 dni do starcia- Clocek vs Luska :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][I][B]:mad::mad::mad:[COLOR=Red]oraz Luśka -Ozzy:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/I] Quote
clockwork Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Vectra']fotów dużo fotów ma być :mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa... bo ty myslisz że każdy ma Romana albo Wiktora.... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa... bo ty myslisz że każdy ma Romana albo Wiktora.... [/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie każdy ma bandoga , bullteriera i Astmana :eviltong: Quote
BeaC Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Vectra']fotów dużo fotów ma być :mad:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]...................jakich fot????????:razz::razz:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]...................jakich fot????????:razz::razz:[/B][/COLOR][/quote] ze spotkania :eviltong: Quote
BeaC Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [COLOR=DarkRed][B]......a to jeszcze mam foty robić???????? nie dość ze musiałam TZ-ta namówić..........pogode na niedzielę zaklinam..to jeszcze mam focić????? .i może jeszcze je wstawiać????potem, co??????? [/B] [/COLOR] Quote
Medorowa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]......a to jeszcze mam foty robić???????? nie dość ze musiałam TZ-ta namówić..........pogode na niedzielę zaklinam..to jeszcze mam focić????? .i może jeszcze je wstawiać????potem, co??????? [/B] [/COLOR][/QUOTE] Przydałoby się :p :p Quote
Paula Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/17/17_1_10.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=blue][B]muuuudlmy sieee, ażeby w niedzielke była pogodaaaa....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ameeen!!![/COLOR][/FONT][/B][/quote] :-o Jesu, pranie mozgu Klockowej zrobili :mdleje: :evil_lol: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]......a to jeszcze mam foty robić????????[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]nie dość ze musiałam TZ-ta namówić..........pogode na niedzielę zaklinam..to jeszcze mam focić?????[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred].i może jeszcze je wstawiać????potem, co???????[/COLOR][/B][/quote] Wlasnie TAK [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] Quote
BeaC Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [COLOR=DarkRed][B]............................nadal syf pogoda:angryy::mad:[/B][/COLOR]:shake: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa... bo ty myslisz że każdy ma Romana albo Wiktora.... [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:oops:ja mam Debecika....ale fotki robi:razz:[/I][/B] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]............................nadal syf pogoda:angryy::mad:[/B][/COLOR]:shake:[/quote] [B][I]:placz::placz::placz:u mnie sypie .....ale TZ mówił że od soboty ma sie poprawić:razz:[/I][/B] Quote
BeaC Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [COLOR=DarkRed][B]...........mam nadzieję że twój TZ wie co mówi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]...........mam nadzieję że twój TZ wie co mówi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czasami:eviltong:[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='paula_z']:-o Jesu, pranie mozgu Klockowej zrobili :mdleje: :evil_lol: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]porwali mnie obce... zaistalowali moherowego czipa i namieszali pod kopułką.... :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]porwali mnie obce... zaistalowali moherowego czipa i namieszali pod kopułką.... :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na temat cipów to wiemy co nieco:evil_lol:te obce wszczepiają[/I][/B] Quote
Recommended Posts