Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i może kase by jeszcze za to chciała :mad:
gdzie ona pracuje?? i co robi??
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:shake:tego nie wie nikt....pewno w kontrwywiadzie

[/I][/B][I][SIZE=1]....cholera chyba mam za dużo paprochów w klawiaturce bo mi sie K nie odbija a tak potrzebne jes...musze ciągle poprawiać text[/SIZE]
[/I]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=DarkRed][B]....................witajcie............stęsknione.............:diabloti::diabloti::diabloti:
pogoda popaprana miałam iść do dentysty.ale mi się dzisiaj nie chce pójde we czwartek....................zdjęć nowych nie ma..... chociaż po weekendzie.....pogoda była ble więc tylko na łaki pochodziłyśmy...........ogródek okopywałyśmy....Luś dzielnie pomaga.......................kurcze tylko czemu nie tam gdzie trzeba kopie doły [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]....................witajcie............stęsknione.............:diabloti::diabloti::diabloti:
pogoda popaprana miałam iść do dentysty.ale mi się dzisiaj nie chce pójde we czwartek....................zdjęć nowych nie ma..... chociaż po weekendzie.....pogoda była ble więc tylko na łaki pochodziłyśmy...........ogródek okopywałyśmy....Luś dzielnie pomaga.......................kurcze tylko czemu nie tam gdzie trzeba kopie doły [/B][/COLOR][/quote]
ona pewnie tak samo myśli o twoim kopaniu :diabloti:
dzieńdoberek!!! u nas pada śnieg :mad:

Posted

[B][COLOR=DarkRed].......no właśnie u mnie też:angryy::angryy::angryy::angryy: całą zime nie było................ ateraz??? jak wiosna ma być to......pada :placz::placz::placz:[/COLOR][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/17/17_1_10.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]muuuudlmy sieee, ażeby w niedzielke była pogodaaaa....
ameeen!!!

5 dni do starcia- Clocek vs Luska :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]....................patrzyłam na pogodę w sobote ma być 12 stopni i bez opadów..... w niedzielę też..............................nam pogoda nie przeszkadza..... znaczy mi i Lei, ale TZ nie lubi :angryy::angryy::angryy::angryy:
................... jakie starcie???????

[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]..............witaj...Vectra...............no sypie od rana bleeeeeee
a ja wczorak kwiatki posadziłam................:angryy::angryy::angryy::angryy:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]....................patrzyłam na pogodę w sobote ma być 12 stopni i bez opadów..... w niedzielę też..............................nam pogoda nie przeszkadza..... znaczy mi i Lei, ale TZ nie lubi :angryy::angryy::angryy::angryy:
................... jakie starcie???????

[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]spotkanko- Bea... spotkanko... niech bedzie fajnie, bo w deszczu to se piesy nie pobiegają :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/17/17_1_10.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]muuuudlmy sieee, ażeby w niedzielke była pogodaaaa....
ameeen!!!

5 dni do starcia- Clocek vs Luska :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][I][B]:mad::mad::mad:[COLOR=Red]oraz Luśka -Ozzy:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/I]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa... bo ty myslisz że każdy ma Romana albo Wiktora.... [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
nie każdy ma bandoga , bullteriera i Astmana :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']fotów dużo fotów ma być :mad:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]...................jakich fot????????:razz::razz:[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]......a to jeszcze mam foty robić????????
nie dość ze musiałam TZ-ta namówić..........pogode na niedzielę zaklinam..to jeszcze mam focić?????
.i może jeszcze je wstawiać????potem, co???????
[/B]
[/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]......a to jeszcze mam foty robić????????
nie dość ze musiałam TZ-ta namówić..........pogode na niedzielę zaklinam..to jeszcze mam focić?????
.i może jeszcze je wstawiać????potem, co???????
[/B]
[/COLOR][/QUOTE]

Przydałoby się :p :p

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/17/17_1_10.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=blue][B]muuuudlmy sieee, ażeby w niedzielke była pogodaaaa....[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ameeen!!![/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:-o Jesu, pranie mozgu Klockowej zrobili :mdleje: :evil_lol:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]......a to jeszcze mam foty robić????????[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]nie dość ze musiałam TZ-ta namówić..........pogode na niedzielę zaklinam..to jeszcze mam focić?????[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred].i może jeszcze je wstawiać????potem, co???????[/COLOR][/B][/quote]
Wlasnie TAK [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa... bo ty myslisz że każdy ma Romana albo Wiktora.... [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:oops:ja mam Debecika....ale fotki robi:razz:[/I][/B]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]............................nadal syf pogoda:angryy::mad:[/B][/COLOR]:shake:[/quote]
[B][I]:placz::placz::placz:u mnie sypie .....ale TZ mówił że od soboty ma sie poprawić:razz:[/I][/B]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]...........mam nadzieję że twój TZ wie co mówi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czasami:eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='paula_z']:-o Jesu, pranie mozgu Klockowej zrobili :mdleje: :evil_lol:
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]porwali mnie obce... zaistalowali moherowego czipa i namieszali pod kopułką.... :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]porwali mnie obce... zaistalowali moherowego czipa i namieszali pod kopułką.... :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na temat cipów to wiemy co nieco:evil_lol:te obce wszczepiają[/I][/B]