Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]a kleszczory to w wysokich trawach lub krzaczorach siedzą. [/COLOR][/B][/quote] widziałąś u mnie wysoką trawe :razz: znaczy wogóle jakąkolwiek trawe :razz: o krzakach nie wspominam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 [quote name='Vectra']widziałąś u mnie wysoką trawe :razz: znaczy wogóle jakąkolwiek trawe :razz: o krzakach nie wspominam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] .[COLOR=DarkRed][B]........nie widziałam bo nie byłam:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: podwórka nie focisz... tylko te psy i psy....... [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='BeaC'].[COLOR=DarkRed][B]........nie widziałam bo nie byłam:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: podwórka nie focisz... tylko te psy i psy....... [/B][/COLOR][/quote] to żle patrzysz moja droga :obrazic: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='Vectra']to żle patrzysz moja droga :obrazic:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj źle... jeszcze był teściu w budzie- niewytrymowany, do góry nogmi :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj źle... jeszcze był teściu w budzie- niewytrymowany, do góry nogmi :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a był :cool1: ale teściowej wam nie pokaże :eviltong: bo tego widoku możecie nie przeżyć :evil_lol: i znowu będzie że to TA zła Vectra :-( Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='Vectra']a był :cool1: ale teściowej wam nie pokaże :eviltong: bo tego widoku możecie nie przeżyć :evil_lol: i znowu będzie że to TA zła Vectra :-([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie pokazuj... jak wygląda jak moja- to prosze oszczędź nam tego :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [I][B]:cool1:a moja pani salowa z sali w przedszkolu złapał kleszczora podczas robienia porządków w kaciku przyrody ...kleszczor siedział sobie całą zime w korzeniach szyszuniach żołędziach ....wyciągałam jej osobiście z szyi ...nie zemdlałam:p[/B][/I] Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie pokazuj... jak wygląda jak moja- to prosze oszczędź nam tego :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wyrazy współczucia więc składam :cool1: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:cool1:a moja pani salowa z sali w przedszkolu złapał kleszczora podczas robienia porządków w kaciku przyrody ...kleszczor siedział sobie całą zime w korzeniach szyszuniach żołędziach ....wyciągałam jej osobiście z szyi ..[SIZE=4][COLOR=Red].nie zemdlałam[/COLOR][/SIZE]:p[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dzielna dziewczynka :klacz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dzielna dziewczynka :klacz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:p[COLOR=Red][B][I]miło mi..............[/I][/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dzielna dziewczynka :klacz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dzielna mamusia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]..................jednego juz zdjełam z niej jakieś dwa tygodnie temu....................a kleszczory to w wysokich trawach lub krzaczorach siedzą..............tam nie chodzimy............. ...............a tak apropo kleszczorów.................dawno dawno temu............jak byłam jeszcze młoda(piękne?) to po zbieraniu jagód w lesie.....:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: przyniosłam na sobie 26 kleszczy poprzyczepianych.nie wiem ile w sumie bo niektóre posływaly pod prysznicem:shake::shake::shake: [/COLOR][/B][/QUOTE] O ja Cie... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A ja sobie przyniosę w tym roku do domu jednego kleszcza i będę go hodować, w słoiku:razz: Quote
Paula Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [B][COLOR=darkred][IMG]http://img150.imageshack.us/img150/6329/img0110gf2.jpg[/IMG][/COLOR][/B] :turn-l: Struś ;) Quote
BeaC Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [COLOR=DarkRed][B]......................witajcie...............dzięki za opiekę nad blogiem podczas mojej nieobecności :razz::razz::razz::razz::razz:.........................oczywiście pracuję[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [I][B]Witaj zapracowana kobieto:multi::multi::multi:[/B][/I] Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]CZEŚC PRACY :multi: witamy w gronie zapracowanych do nieprzytomności :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]CZEŚC PRACY :multi: witamy w gronie zapracowanych do nieprzytomności :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś ja cię śledzę:eviltong: Bea ....aż tak źle......do nieprzytomności:crazyeye:....to gdzie ty kobieto pracujesz:cool3: [/I][/B] Quote
BeaC Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [COLOR=DarkRed][B]..................Ja? do nie przytomności??????? nigdy jeszcze takiego nie było co by mnie z nóg zwalił:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................Ja? do nie przytomności??????? nigdy jeszcze takiego nie było co by mnie z nóg zwalił:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]trafi sie... zobaczysz ... jak cie powali to ino raz [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]trafi sie... zobaczysz ... jak cie powali to ino raz [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:obiecanki czy przestroga;)[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:obiecanki czy przestroga;)[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]groźba :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]groźba :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiesz ze to karalne:eviltong:[/I][/B] Quote
BeaC Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 .[COLOR=DarkRed][B].......................no.........to.........pogadajcie sobie we dwie....... ja spadam do chałupy:multi::multi::multi::multi: będe tradycyjnie dopiero we wtorek. a co...............mi tez się weekend należy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='BeaC'].[COLOR=DarkRed][B].......................no.........to.........pogadajcie sobie we dwie....... ja spadam do chałupy:multi::multi::multi::multi: będe tradycyjnie dopiero we wtorek. a co...............mi tez się weekend należy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]:evil_lol:[/quote][B][I]:cool3:no prosze osiedziała ...poklikała i do domu .....jeszcze napisze ze w parcy była:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool3:no prosze osiedziała ...poklikała i do domu .....jeszcze napisze ze w parcy była:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i może kase by jeszcze za to chciała :mad: gdzie ona pracuje?? i co robi?? [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts