Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]a kleszczory to w wysokich trawach lub krzaczorach siedzą.
[/COLOR][/B][/quote]
widziałąś u mnie wysoką trawe :razz: znaczy wogóle jakąkolwiek trawe :razz:
o krzakach nie wspominam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']widziałąś u mnie wysoką trawe :razz: znaczy wogóle jakąkolwiek trawe :razz:
o krzakach nie wspominam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

.[COLOR=DarkRed][B]........nie widziałam bo nie byłam:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: podwórka nie focisz... tylko te psy i psy.......
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'].[COLOR=DarkRed][B]........nie widziałam bo nie byłam:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: podwórka nie focisz... tylko te psy i psy.......
[/B][/COLOR][/quote]
to żle patrzysz moja droga :obrazic:

Posted

[quote name='Vectra']to żle patrzysz moja droga :obrazic:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj źle... jeszcze był teściu w budzie- niewytrymowany, do góry nogmi :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj źle... jeszcze był teściu w budzie- niewytrymowany, do góry nogmi :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a był :cool1: ale teściowej wam nie pokaże :eviltong: bo tego widoku możecie nie przeżyć :evil_lol:
i znowu będzie że to TA zła Vectra :-(

Posted

[quote name='Vectra']a był :cool1: ale teściowej wam nie pokaże :eviltong: bo tego widoku możecie nie przeżyć :evil_lol:
i znowu będzie że to TA zła Vectra :-([/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie pokazuj... jak wygląda jak moja- to prosze oszczędź nam tego :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]:cool1:a moja pani salowa z sali w przedszkolu złapał kleszczora podczas robienia porządków w kaciku przyrody ...kleszczor siedział sobie całą zime w korzeniach szyszuniach żołędziach ....wyciągałam jej osobiście z szyi ...nie zemdlałam:p[/B][/I]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie pokazuj... jak wygląda jak moja- to prosze oszczędź nam tego :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
wyrazy współczucia więc składam :cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:cool1:a moja pani salowa z sali w przedszkolu złapał kleszczora podczas robienia porządków w kaciku przyrody ...kleszczor siedział sobie całą zime w korzeniach szyszuniach żołędziach ....wyciągałam jej osobiście z szyi ..[SIZE=4][COLOR=Red].nie zemdlałam[/COLOR][/SIZE]:p[/B][/I][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dzielna dziewczynka :klacz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dzielna dziewczynka :klacz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:p[COLOR=Red][B][I]miło mi..............[/I][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]..................jednego juz zdjełam z niej jakieś dwa tygodnie temu....................a kleszczory to w wysokich trawach lub krzaczorach siedzą..............tam nie chodzimy.............
...............a tak apropo kleszczorów.................dawno dawno temu............jak byłam jeszcze młoda(piękne?) to po zbieraniu jagód w lesie.....:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: przyniosłam na sobie 26 kleszczy poprzyczepianych.nie wiem ile w sumie bo niektóre posływaly pod prysznicem:shake::shake::shake:
[/COLOR][/B][/QUOTE]
O ja Cie... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
A ja sobie przyniosę w tym roku do domu jednego kleszcza i będę go hodować, w słoiku:razz:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]......................witajcie...............dzięki za opiekę nad blogiem podczas mojej nieobecności :razz::razz::razz::razz::razz:.........................oczywiście pracuję[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]CZEŚC PRACY :multi:
witamy w gronie zapracowanych do nieprzytomności :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś ja cię śledzę:eviltong:
Bea ....aż tak źle......do nieprzytomności:crazyeye:....to gdzie ty kobieto pracujesz:cool3:
[/I][/B]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]..................Ja? do nie przytomności???????
nigdy jeszcze takiego nie było co by mnie z nóg zwalił:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................Ja? do nie przytomności???????
nigdy jeszcze takiego nie było co by mnie z nóg zwalił:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]trafi sie... zobaczysz ... jak cie powali to ino raz [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]trafi sie... zobaczysz ... jak cie powali to ino raz [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:obiecanki czy przestroga;)[/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]groźba :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiesz ze to karalne:eviltong:[/I][/B]

Posted

.[COLOR=DarkRed][B].......................no.........to.........pogadajcie sobie we dwie....... ja spadam do chałupy:multi::multi::multi::multi: będe tradycyjnie dopiero we wtorek. a co...............mi tez się weekend należy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]:evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC'].[COLOR=DarkRed][B].......................no.........to.........pogadajcie sobie we dwie....... ja spadam do chałupy:multi::multi::multi::multi: będe tradycyjnie dopiero we wtorek. a co...............mi tez się weekend należy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]:evil_lol:[/quote][B][I]:cool3:no prosze osiedziała ...poklikała i do domu .....jeszcze napisze ze w parcy była:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool3:no prosze osiedziała ...poklikała i do domu .....jeszcze napisze ze w parcy była:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i może kase by jeszcze za to chciała :mad:
gdzie ona pracuje?? i co robi??
[/B][/COLOR][/FONT]