Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Rany planujecie spotkanie ??? aaaaaaaaaaaaa ja też kce zobaczyć Luśke :placz:

cześć Bea :)[/quote]

[B][COLOR=DarkRed]Witaj Vectra........do Warszawki deczko daleczko:shake::shake::shake: a poza tym u ciebie suki są i to dwie ..................Lucjenda... mogla by sobie z dwoma nie dać rady [/COLOR][SIZE=1][COLOR=DarkRed]( chociaz kto wie.......)
..............no chyba że Ty do mnie.............
[/COLOR][/SIZE][/B]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bea w razie czego pańcia Dulkowa przylezie na spotkanko bez załącznika;) ;) albo załącznika odprowadzimy do domciu:p tak,ze w razie czego nie zapomnijcie o mła;)

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Bea w razie czego pańcia Dulkowa przylezie na spotkanko bez załącznika;) ;) albo załącznika odprowadzimy do domciu:p tak,ze w razie czego nie zapomnijcie o mła;)[/quote]

[B][COLOR=DarkRed]Nie ma sprawy pamiętam....sama jestem bardzo ciekawa Dulki.......
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='BeaC'][SIZE=2][COLOR=DarkRed][B]........ witajcie Alu.... zastanawiam się, nawet z TZ-tem już rozmawiałam wyraził zgodę, tylko że w grę wchodziłaby tylko niedziela( w soboty pracuję).... no i ta niedziela i następna już odpada, więc może 25?????[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=DarkRed][B]...........a co do Dulki....może być problem............moja Luśka potrafi być niemiła dla suk......nie dla wszystkich .............. wprawdzie jej najlepsiejsza koleżanka to była suka...................tylko że to był seter..............[/B][/COLOR][/quote]

[quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]Nie ma sprawy pamiętam....sama jestem bardzo ciekawa Dulki.......
[/COLOR][/B][/quote][B][I];)no to teraz czekamy na zwartwychwstanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klocusiowej;)i możemy się dogadać co do terminu...a z Dulka;)to rzut beretem i juz są:evil_lol:[/I][/B]

Posted

Witaj Bea :multi: W koncu dotarlam do Luskowej galerii :cool3:

[B][SIZE=3][COLOR=darkred][IMG]http://img184.imageshack.us/img184/925/img0097ge7.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black]Przytulanko :loveu: [/COLOR]

[B][SIZE=3][COLOR=darkred][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/6358/img0131jv6.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black]Jaki wzrok :grin:[/COLOR]

[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/4888/img0289cc6.jpg[/IMG]
Ale fajne macie tereny spacerkowe :multi:

[IMG]http://img214.imageshack.us/img214/6880/img0317aw3.jpg[/IMG]
:loveu: Lusia wyszla jak sceniacek :loveu:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Witajcie........cieszę się Paula, ze dotarłaś do naszej galerii:loveu::loveu::loveu:, a Lucha ma taki wzrok, coby pani nie kazała z błocka wyjść:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i co ?? spotkanko coraz bliżej... musze przyszykować Klocka na wizyte damy... wytrymowac go... niech staje na głowie dla Luśki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i co ?? spotkanko coraz bliżej... musze przyszykować Klocka na wizyte damy... wytrymowac go... niech staje na głowie dla Luśki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:cool1:eligant będzie jak 105;)
Ozzy chyba się wykąpie :evil_lol:
[/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][ niech staje na głowie dla Luśki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

prędzej to LUSIA mu stanie na głowie:evil_lol: :evil_lol: z niej jest niezła artystka:lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']prędzej to LUSIA mu stanie na głowie:evil_lol: :evil_lol: z niej jest niezła artystka:lol: :evil_lol:[/quote]

i go wytrymuje :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']prędzej to LUSIA mu stanie na głowie:evil_lol: :evil_lol: z niej jest niezła artystka:lol: :evil_lol:[/quote]

Lusia jest jaka jest.............. czasami mnie samą bardzo zaskakuje..........bo potrafi być niesmiała
..............a ostatnio boi się taczki...........wystarczy taczkę wyciągnąć z garażu a ona cały czas pomiedzy moimi nogami :placz::placz::placz:...............także nie wiem jak to będzie .............a jak się schowa i nie będzie chciala wyjść?????.........w koncu od prawie 5 miesięcy nie miała kontaktu z psem:crazyeye::crazyeye::roll:

Posted

[quote name='BeaC']Lusia jest jaka jest.............. czasami mnie samą bardzo zaskakuje..........bo potrafi być niesmiała
..............a ostatnio boi się taczki...........wystarczy taczkę wyciągnąć z garażu a ona cały czas pomiedzy moimi nogami :placz::placz::placz:...............także nie wiem jak to będzie .............a jak się schowa i nie będzie chciala wyjść?????.........w koncu od prawie 5 miesięcy nie miała kontaktu z psem:crazyeye::crazyeye::roll:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sądzisz że oprze się urokowi Klocka czy Ozziego??? :cool3: to będzie silniejsze od niej i od strachu. :loveu:
5 mies... długaśny okres... czemu?? nie masz tam piesów takich dla Luśki??
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]........................Klockowa.....................nie weim jak u Ciebie ale u mnie na widok mojego psa ludzie szepcza................to TEN groźny pies.............a na wsi.........widziala ty kiedy podwórzowego burak??????? toż tam nikt (prawie )nie chodzi z psami na spacer[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]........................Klockowa.....................nie weim jak u Ciebie ale u mnie na widok mojego psa ludzie szepcza................to TEN groźny pies.............a na wsi.........widziala ty kiedy podwórzowego burak??????? toż tam nikt (prawie )nie chodzi z psami na spacer[/B][/COLOR][/quote][B][I]:razz:to mus ruszać na podboje świata z Lusiendą:evil_lol:
nie ma takiej opcji co by sie Luś naszym słodziakom oparła ....mają ten ...urok;)
[/I][/B]

Posted

[quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]Mamobazyla!!!!!!
Jakbys niezauważyła to ostatnie zdjęcia te z 4 marca sa właśnie z parku pokojowego.[/COLOR][/B][/quote]

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]zapomniałaś podpisać;)
[/I][/B][/quote]

No własnie no własnie !!! Skąd ja biedny mały żuczek mam wiedzieć, że to z parku?? No skąd ???? :roll:

Aha i jeszcze musze się zapytac.... Dlaczego wklejasz takie malutkie fotki ??

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]cieszę się Paula, ze dotarłaś do naszej galerii:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote]
:loveu: Dobrze, ze u Ciebie nie ma codziennie tysiaca stron do nadrabiania :evil_lol: