BeaC Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Vectra']Rany planujecie spotkanie ??? aaaaaaaaaaaaa ja też kce zobaczyć Luśke :placz: cześć Bea :)[/quote] [B][COLOR=DarkRed]Witaj Vectra........do Warszawki deczko daleczko:shake::shake::shake: a poza tym u ciebie suki są i to dwie ..................Lucjenda... mogla by sobie z dwoma nie dać rady [/COLOR][SIZE=1][COLOR=DarkRed]( chociaz kto wie.......) ..............no chyba że Ty do mnie............. [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
BoJa2 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Bea w razie czego pańcia Dulkowa przylezie na spotkanko bez załącznika;) ;) albo załącznika odprowadzimy do domciu:p tak,ze w razie czego nie zapomnijcie o mła;) Quote
BeaC Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Bea w razie czego pańcia Dulkowa przylezie na spotkanko bez załącznika;) ;) albo załącznika odprowadzimy do domciu:p tak,ze w razie czego nie zapomnijcie o mła;)[/quote] [B][COLOR=DarkRed]Nie ma sprawy pamiętam....sama jestem bardzo ciekawa Dulki....... [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='BeaC'][SIZE=2][COLOR=DarkRed][B]........ witajcie Alu.... zastanawiam się, nawet z TZ-tem już rozmawiałam wyraził zgodę, tylko że w grę wchodziłaby tylko niedziela( w soboty pracuję).... no i ta niedziela i następna już odpada, więc może 25?????[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=DarkRed][B]...........a co do Dulki....może być problem............moja Luśka potrafi być niemiła dla suk......nie dla wszystkich .............. wprawdzie jej najlepsiejsza koleżanka to była suka...................tylko że to był seter..............[/B][/COLOR][/quote] [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]Nie ma sprawy pamiętam....sama jestem bardzo ciekawa Dulki....... [/COLOR][/B][/quote][B][I];)no to teraz czekamy na zwartwychwstanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klocusiowej;)i możemy się dogadać co do terminu...a z Dulka;)to rzut beretem i juz są:evil_lol:[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]siemanko!!![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ja GOTOWA na spotkanko!!! 25.03- sie wie :cool3:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [I][B]:cool1:widze że Klockowa już tu była:eviltong: cześć pokojanko;) [/B][/I] Quote
Paula Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj Bea :multi: W koncu dotarlam do Luskowej galerii :cool3: [B][SIZE=3][COLOR=darkred][IMG]http://img184.imageshack.us/img184/925/img0097ge7.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]Przytulanko :loveu: [/COLOR] [B][SIZE=3][COLOR=darkred][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/6358/img0131jv6.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]Jaki wzrok :grin:[/COLOR] [IMG]http://img218.imageshack.us/img218/4888/img0289cc6.jpg[/IMG] Ale fajne macie tereny spacerkowe :multi: [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/6880/img0317aw3.jpg[/IMG] :loveu: Lusia wyszla jak sceniacek :loveu: Quote
tygra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ale rozespana dziewczynka :) [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/6880/img0317aw3.jpg[/IMG] Quote
BeaC Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 [COLOR=DarkRed][B]Witajcie........cieszę się Paula, ze dotarłaś do naszej galerii:loveu::loveu::loveu:, a Lucha ma taki wzrok, coby pani nie kazała z błocka wyjść:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:heyka zaczytana Dogomaniaczko:evil_lol:[/B][/I] Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 siemka Bea , nie ma Kamci to chociaż na Luśke popatrzam ;) Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i co ?? spotkanko coraz bliżej... musze przyszykować Klocka na wizyte damy... wytrymowac go... niech staje na głowie dla Luśki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i co ?? spotkanko coraz bliżej... musze przyszykować Klocka na wizyte damy... wytrymowac go... niech staje na głowie dla Luśki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:cool1:eligant będzie jak 105;) Ozzy chyba się wykąpie :evil_lol: [/I][/B] Quote
BoJa2 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='clockwork'][ niech staje na głowie dla Luśki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] prędzej to LUSIA mu stanie na głowie:evil_lol: :evil_lol: z niej jest niezła artystka:lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']prędzej to LUSIA mu stanie na głowie:evil_lol: :evil_lol: z niej jest niezła artystka:lol: :evil_lol:[/quote] i go wytrymuje :evil_lol: :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Vectra']i go wytrymuje :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: :megagrin: :megagrin: Quote
BeaC Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']prędzej to LUSIA mu stanie na głowie:evil_lol: :evil_lol: z niej jest niezła artystka:lol: :evil_lol:[/quote] Lusia jest jaka jest.............. czasami mnie samą bardzo zaskakuje..........bo potrafi być niesmiała ..............a ostatnio boi się taczki...........wystarczy taczkę wyciągnąć z garażu a ona cały czas pomiedzy moimi nogami :placz::placz::placz:...............także nie wiem jak to będzie .............a jak się schowa i nie będzie chciala wyjść?????.........w koncu od prawie 5 miesięcy nie miała kontaktu z psem:crazyeye::crazyeye::roll: Quote
clockwork Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='BeaC']Lusia jest jaka jest.............. czasami mnie samą bardzo zaskakuje..........bo potrafi być niesmiała ..............a ostatnio boi się taczki...........wystarczy taczkę wyciągnąć z garażu a ona cały czas pomiedzy moimi nogami :placz::placz::placz:...............także nie wiem jak to będzie .............a jak się schowa i nie będzie chciala wyjść?????.........w koncu od prawie 5 miesięcy nie miała kontaktu z psem:crazyeye::crazyeye::roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sądzisz że oprze się urokowi Klocka czy Ozziego??? :cool3: to będzie silniejsze od niej i od strachu. :loveu: 5 mies... długaśny okres... czemu?? nie masz tam piesów takich dla Luśki?? [/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 [COLOR=DarkRed][B]........................Klockowa.....................nie weim jak u Ciebie ale u mnie na widok mojego psa ludzie szepcza................to TEN groźny pies.............a na wsi.........widziala ty kiedy podwórzowego burak??????? toż tam nikt (prawie )nie chodzi z psami na spacer[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]........................Klockowa.....................nie weim jak u Ciebie ale u mnie na widok mojego psa ludzie szepcza................to TEN groźny pies.............a na wsi.........widziala ty kiedy podwórzowego burak??????? toż tam nikt (prawie )nie chodzi z psami na spacer[/B][/COLOR][/quote][B][I]:razz:to mus ruszać na podboje świata z Lusiendą:evil_lol: nie ma takiej opcji co by sie Luś naszym słodziakom oparła ....mają ten ...urok;) [/I][/B] Quote
bazylowa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]Mamobazyla!!!!!! Jakbys niezauważyła to ostatnie zdjęcia te z 4 marca sa właśnie z parku pokojowego.[/COLOR][/B][/quote] [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]zapomniałaś podpisać;) [/I][/B][/quote] No własnie no własnie !!! Skąd ja biedny mały żuczek mam wiedzieć, że to z parku?? No skąd ???? :roll: Aha i jeszcze musze się zapytac.... Dlaczego wklejasz takie malutkie fotki ?? Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [I][B]:cool1:zajrzałam ...a tu pusto......czemóż to;)[/B][/I] Quote
Paula Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]cieszę się Paula, ze dotarłaś do naszej galerii:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote] :loveu: Dobrze, ze u Ciebie nie ma codziennie tysiaca stron do nadrabiania :evil_lol: Quote
Recommended Posts