mia_mia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 hihi.. moja sie tak samo uwala na lezacych obiektach czlekopodobnych:) po co obok, po co ominac kiedy mozna zadek wpakowac centralnie na srodek :cool3: Bea nie powinnas troche Luśki odchudzic? bo wydaje mi sie ze by jej nie zaszkodzilo kilka kilko mniej a jaka ulga dla stawow.. [pisze to bez zlosliwosci, wiem ze lansowany jest bull wieeeeeeeeeeelki i potezny ale szczuply pies to zwykle zdrowy pies] Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [URL]http://img502.imageshack.us/img502/605/img0143dk7.jpg[/URL] a ta do bullendarza na następny rok;) [URL]http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg[/URL] Witanko :multi::loveu::multi:zapracowana z samego raneczka:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witam porannie:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Cześć BeaC:loveu: Jeszcze tu nie pisałam ale dzielnie oglądam fotki twojej bulterrierki:cool3: Taki sam z niej ślimaczek jak z mojej suki:razz:(slimaczek-czytaj lizaczek) Wpadne po szkole:razz: teraz mam informatyke i po dogo buszuje bo inni sie uczą:evil_lol: a ja sie obijam:eviltong: [/B][/COLOR][/quote] w[COLOR=DarkRed][B]itam u nas..no ładnie tak????? też piszę aktualnie...........ze szkoły:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] [quote name='dealer']dzien dobry Luskowa:multi:[/quote] [quote name='mia_mia']hihi.. moja sie tak samo uwala na lezacych obiektach czlekopodobnych:) po co obok, po co ominac kiedy mozna zadek wpakowac centralnie na srodek :cool3: Bea nie powinnas troche Luśki odchudzic? bo wydaje mi sie ze by jej nie zaszkodzilo kilka kilko mniej a jaka ulga dla stawow.. [pisze to bez zlosliwosci, wiem ze lansowany jest bull wieeeeeeeeeeelki i potezny ale szczuply pies to zwykle zdrowy pies][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Witam Cie............... od pół roku ją odchudzam, ale do takich gabarytów jak twoja sucz.........nigdy nie dojdę, bo.......jakbyś zobaczyła moja sucz na żywo.....................jest bardzo duża jak na bulke........ i nie chodzi o wagę ale......o wzrost.........ma 54 cm w kłębie:crazyeye: i tak zeszłyśmy już z wołka podbroda.............na wiosnę zamierzam jej dokupić towarzysza"niedoli" coby się paniena więcej ruszała.......... a co do stawów..............teraz troche złośliwości...............chyba Twoja sucz ma większe obciążenia stawów?????:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Bezapelacyjnie wiem jakiej rasy zawita u mnie kolejny pies:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: [url]http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg[/url] Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Bezapelacyjnie wiem jakiej rasy zawita u mnie kolejny pies:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: [URL]http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg[/URL][/quote] [COLOR=DarkRed][B]świniaka Ci się zachciewa???? uważaj................:cool3::cool3::cool3: bo one sa tak jak napisała mia_mia.........niebaczacenacostaje właśnie chodzę z warą jak u boksera...........Lujka w przypływie wielkiej miłości szurneła mnie łbem...............korektorem zamaćkalam siniaka bo robi się...........zielony:cool1:.............ale nie jest symetrycznie:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 jaka dzidzia jest duza?? [url]http://img502.imageshack.us/img502/605/img0143dk7.jpg[/url] ooo taaaakaaaaaa duuuziaaa:lol::loveu::loveu::loveu: witanko :multi: Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='evaxon']jaka dzidzia jest duza?? [URL]http://img502.imageshack.us/img502/605/img0143dk7.jpg[/URL] ooo taaaakaaaaaa duuuziaaa:lol::loveu::loveu::loveu: witanko :multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:o masz ....aleś się zasiedziała w pracy ;) pozdrówka dla Wsiech ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
emdziolek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witam porannie:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] [B][COLOR=Sienna] w[/COLOR][/B][COLOR=DarkRed][B]itam u nas..no ładnie tak????? też piszę aktualnie...........ze szkoły:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] [/quote] [COLOR=DarkOrange][B] No i ja się witam u WAS:evil_lol: Ładnie. baaaardzo ładnie:diabloti: No widzisz nie tylko ja jeszcze sie ucze:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
mia_mia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 madzia bullka polecam ale uprzedzam ze to nie jest pies, to jest bullterrier, osobny gatunek :cool3: Bea jesli chodzi Ci o treningi WP albo szele z obcizeniem to wez po uwage ze trening jest raz w tygodniu po 20-30 min, szele tez na godzinke co jakis czas zakladane a wiec to nie jest tego typu obciazanie stawow co przy otylosci.. ja nie pisalam tego zlosliwie, do pewnego czasu Bułke tuczyłam [bo bylam przekonana ze bull musi byc grubiutki, zwlaszcza na wystawie] ale suka przestala dawac rade kondycyjnie na szkoleniach z obrony np. i teraz jak troche schudla to widze ze jej lepiej z taka waga, jest zywsza, bardziej sprawna itp.. serio ona ma 54cm w klebie??? az mi sie wierzyc nie chce! z glowa to ok ale w klebie? Bułka jak na suke jest tez raczej dosc duza i ma 44cm.. ps. 10-11 listopada bede prawdopodobnie w Opolu z Bułką-jesli by sie udalo to mozemy sie spotkac gdzies na spacer:) Quote
Paula Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Witaj Beatko :multi: Super foty hamaczkowe :loveu: [url]http://img502.imageshack.us/img502/949/img0142tf5.jpg[/url] liżę i liżę i nic :roll: [url]http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg[/url] w końcu zajarzyła :p :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek Bea :multi::loveu::multi:...z samego raneczka .... dziś chyba pracujesz na Swoich starych śmieciach ....:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:o masz ....aleś się zasiedziała w pracy ;) pozdrówka dla Wsiech ;) [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj z samego ranka:cool3::cool3:[/B][/COLOR] [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B] No i ja się witam u WAS:evil_lol: Ładnie. baaaardzo ładnie:diabloti: No widzisz nie tylko ja jeszcze sie ucze:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj ale ja się aktualnie .................nie uczę:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='mia_mia']madzia bullka polecam ale uprzedzam ze to nie jest pies, to jest bullterrier, osobny gatunek :cool3: Bea jesli chodzi Ci o treningi WP albo szele z obcizeniem to wez po uwage ze trening jest raz w tygodniu po 20-30 min, szele tez na godzinke co jakis czas zakladane a wiec to nie jest tego typu obciazanie stawow co przy otylosci.. ja nie pisalam tego zlosliwie, do pewnego czasu Bułke tuczyłam [bo bylam przekonana ze bull musi byc grubiutki, zwlaszcza na wystawie] ale suka przestala dawac rade kondycyjnie na szkoleniach z obrony np. i teraz jak troche schudla to widze ze jej lepiej z taka waga, jest zywsza, bardziej sprawna itp.. serio ona ma 54cm w klebie??? az mi sie wierzyc nie chce! z glowa to ok ale w klebie? Bułka jak na suke jest tez raczej dosc duza i ma 44cm.. ps. 10-11 listopada bede prawdopodobnie w Opolu z Bułką-jesli by sie udalo to mozemy sie spotkac gdzies na spacer:)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj..................... Luśke nie tuczę............ona jest wszystkożerna...........jak nie dostanie papu to se śliwek nazbiera w ogrodzie albo jakieś jabłko pożre.................trudno ja odchudzać, no bo ona straszy Łakomiec jest............:mad: Luśka jest duża..............od urodzenia taka była................miała 50 cm w kłębie....................jak miała 8 miesięcy, strasznie szybko rosła, tyła po 2 kg tygodniowo,.no ale sie zatrzymała...............:multi: popatrz na zdjęcia moje z Luską......ja jestem niewielka, ale to widac jak Luśka jest duża.............w kłębie jest taka jak Ozzi Alicji.............:crazyeye: [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/5176/img0097dr5.jpg[/IMG] tutaj na zdjęciu jest ze Spławikiem-Kavas............on miał ponad dwa lata a Luska rok..............właściciele byli zdziwieni jaka ona wielka:crazyeye::crazyeye: [IMG]http://img524.imageshack.us/img524/6967/dddddff8.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/293/c70d980a94b45d46.jpg[/IMG] no a tutaj jest z Ozzim................. co do 10-11 listopad.........Ok.............tylko moja Luśka to straszny cykor jest więc, nie wiem, czy się "zaprzyjaźnia" ale spróbować możemy:cool3::cool3::cool3: [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Beatko :multi: Super foty hamaczkowe :loveu: [URL]http://img502.imageshack.us/img502/949/img0142tf5.jpg[/URL] liżę i liżę i nic :roll: [URL]http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg[/URL] w końcu zajarzyła :p :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj.............wczoraj graliśmy z TZtem i Kamilem no i ja i Luśka w piłke...........nożna............he he he .......TZ jęzor rozwalony......Luska go podeptała, w ogóle to Lea faulowała jak mogła podcinała nogi:cool3::cool3::cool3: TZ leżał 3 razy a ile Kamil, nie liczyłam............tylko JA ostałam sie cała na placu boju:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek Bea :multi::loveu::multi:...z samego raneczka .... dziś chyba pracujesz na Swoich starych śmieciach ....:hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]ja mam smieci????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: patrzy pod biurko..................nie widzi...............na biurku lekki bałagan ale prawie spoko:cool1: WITAJ:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
mia_mia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 witaj:cool1: no faktycznie jest duza! dopiero przy Ozzym to widac! nie napisalam ze ja tuczysz tylko ze ja tak robilam.. a suka odchudzila mi sie niejako przy okazji-kazali mi nad jej kondycja popracowac wiec kilka razy w tygodniu zaczelysmy na rowerze jezdzic [a wlasciwie ja jezdzilam a ona biegala hihi:eviltong:] i po niecalych dwoch tygodniach bylo psa o 3kg mniej, bez ograniczania zarcia.. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [B]czesc Beat......[/B] [B]jak sie miewasz, bo przyznaje bez bicia nie nadrbilam zaleglosci...ostatnio jako mi czasu brakuje....[/B] [B]nie wiem czy to ta jesien czy po prostu odrobine zmeczenie materialu....i praca z tymi co chodza jak po muchozolu:loveu:[/B] [B]Pozdrawiam ciepło...Aga[/B] Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Beat......[/B] [B]jak sie miewasz, bo przyznaje bez bicia nie nadrbilam zaleglosci...ostatnio jako mi czasu brakuje....[/B] [B]nie wiem czy to ta jesien czy po prostu odrobine zmeczenie materialu....i praca z tymi co chodza jak po muchozolu:loveu:[/B] [B]Pozdrawiam ciepło...Aga[/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Witaj Aguń ja jakoś nie narzekam na aurę.............zaczelam grzać:cool3: w piecu.........w pracy zapieprz.w domu toże....więc ja tak lubie................ i..............nikogo nigdy nie uderzyłam:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='mia_mia']witaj:cool1:[/B] [/COLOR] no faktycznie jest duza! dopiero przy Ozzym to widac! nie napisalam ze ja tuczysz tylko ze ja tak robilam.. a suka odchudzila mi sie niejako przy okazji-kazali mi nad jej kondycja popracowac wiec kilka razy w tygodniu zaczelysmy na rowerze jezdzic [a wlasciwie ja jezdzilam a ona biegala hihi:eviltong:] i po niecalych dwoch tygodniach bylo psa o 3kg mniej, bez ograniczania zarcia..[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj mia_mia..............fajnie, ze masz tyle czasu dla suczy...bo ja niestety jakoś nie mam:cool1:.w chacie jestem po 17, obiados dla rodziny...........troche ogródkowania i wtedy bawię sie z Leska............. próbowałam jeździć na rowerze a ona obok:cool1: nie da rady :cool1: łapie za koła :cool1: uważa że to niezła jazda i zabawa w ganianego -łapanego............. na gryzakach nie chce wisiec......... no chyba że ja bym z nia wisiala to może:diabloti:............ biega tylko jak ja biegam:cool1: nie przynosi piłki............a jak już to jej nie odda..............jak jej rzucasz to najlepiej pobiegnij za nia to ona wtedy Ci zabierze:cool1:..................... i tak dalej................dzieci z nia nie chodza, bo ciagnie przy zapłotowych psach, tylko Ja nad nia panuję............. mieszkamy na wsi:cool1: od roku, TAM NIKT NIE CHODZI NA SPACERY Z PSEM!!!!! jak kiedys zaproponowałam bieganie takim małolatom z pitopodobnym psem.............popatrzeli na mnie jak na durnia i zabrali psA:cool1::cool1: [/B][/COLOR] Quote
bonita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jezdem :) Przyznaj się czym karmiłaś Luś, że tak urosła:diabloti: Ale całowanko :grin::loveu: [URL]http://img502.imageshack.us/img502/949/img0142tf5.jpg[/URL] Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='bonita']Jezdem :) Przyznaj się czym karmiłaś Luś, że tak urosła:diabloti: Ale całowanko :grin::loveu: [URL]http://img502.imageshack.us/img502/949/img0142tf5.jpg[/URL][/quote] [quote name='evaxon']hejka Lusieta :loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witajcie!!!!! ja?? Luśke.................surowym mięchem:diabloti::diabloti::diabloti: serio[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]świniaka Ci się zachciewa???? uważaj................:cool3::cool3::cool3: bo one sa tak jak napisała mia_mia.........niebaczacenacostaje właśnie chodzę z warą jak u boksera...........Lujka w przypływie wielkiej miłości szurneła mnie łbem...............korektorem zamaćkalam siniaka bo robi się...........zielony:cool1:.............ale nie jest symetrycznie:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] [quote name='mia_mia']madzia bullka polecam ale uprzedzam ze to nie jest pies, to jest bullterrier, osobny gatunek :cool3: [/quote] Wiem na co się pisze, bynajmniej tak mi się wydaje:roll::roll::diabloti: Nie wiem tylko, kiedy osobnik danej rasy się u mnie pojawi, może to kwestia kilku lat, a może kliku miesięcy:eviltong: Quote
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ja zawsze chcialam bulka od malego:placz: zawsze mi sie podobaly biale:loveu: ale mojej rodzinie sie nie podobaja ich glowy :roll: ale w przyszlosci :loveu:napewno bedzie:loveu: naszczescie TZ uwielbia bulowate:loveu: Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [COLOR=DarkRed][B]O masz dwie następne chętne na buliśka:cool3::cool3::cool3: radze sie zastanowić, bo Bull to nie bokser...... TERAZ wiem cos o tym, bo wcześniejszy mój pies byl bokserem:p[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 witam zaswinione:loveu::diabloti:jak dzionek mija?? Quote
e.v.a Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]O masz dwie następne chętne na buliśka:cool3::cool3::cool3: radze sie zastanowić, bo Bull to nie bokser...... TERAZ wiem cos o tym, bo wcześniejszy mój pies byl bokserem:p[/B][/COLOR][/quote] heh to to ja dobrze wiem :) naszczescie moj TZ mial doswiadczenie z bulowatymi ;) Quote
BeaC Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='dealer']witam zaswinione:loveu::diabloti:jak dzionek mija??[/quote] [COLOR=DarkRed][B]mija jakos, czyli pracowicie, zakurzają mnie:mad:, bo mi lampy wymieniają:cool1: [/B][/COLOR] [quote name='evaxon']heh to to ja dobrze wiem :) naszczescie moj TZ mial doswiadczenie z bulowatymi ;)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]nie myśł, że ja Ci odradzam Bulika.....co to to nie..............:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts