Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hihi.. moja sie tak samo uwala na lezacych obiektach czlekopodobnych:) po co obok, po co ominac kiedy mozna zadek wpakowac centralnie na srodek :cool3:

Bea nie powinnas troche Luśki odchudzic? bo wydaje mi sie ze by jej nie zaszkodzilo kilka kilko mniej a jaka ulga dla stawow.. [pisze to bez zlosliwosci, wiem ze lansowany jest bull wieeeeeeeeeeelki i potezny ale szczuply pies to zwykle zdrowy pies]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[URL]http://img502.imageshack.us/img502/605/img0143dk7.jpg[/URL]

a ta do bullendarza na następny rok;)
[URL]http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg[/URL]

Witanko :multi::loveu::multi:zapracowana z samego raneczka:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witam porannie:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Cześć BeaC:loveu:
Jeszcze tu nie pisałam ale dzielnie oglądam fotki twojej bulterrierki:cool3:
Taki sam z niej ślimaczek jak z mojej suki:razz:(slimaczek-czytaj lizaczek)
Wpadne po szkole:razz: teraz mam informatyke i po dogo buszuje bo inni sie uczą:evil_lol:

a ja sie obijam:eviltong:
[/B][/COLOR][/quote]

w[COLOR=DarkRed][B]itam u nas..no ładnie tak?????

też piszę aktualnie...........ze szkoły:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

[quote name='dealer']dzien dobry Luskowa:multi:[/quote]

[quote name='mia_mia']hihi.. moja sie tak samo uwala na lezacych obiektach czlekopodobnych:) po co obok, po co ominac kiedy mozna zadek wpakowac centralnie na srodek :cool3:

Bea nie powinnas troche Luśki odchudzic? bo wydaje mi sie ze by jej nie zaszkodzilo kilka kilko mniej a jaka ulga dla stawow.. [pisze to bez zlosliwosci, wiem ze lansowany jest bull wieeeeeeeeeeelki i potezny ale szczuply pies to zwykle zdrowy pies][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Witam Cie...............
od pół roku ją odchudzam, ale do takich gabarytów jak twoja sucz.........nigdy nie dojdę, bo.......jakbyś zobaczyła moja sucz na żywo.....................jest bardzo duża jak na bulke........ i nie chodzi o wagę ale......o wzrost.........ma 54 cm w kłębie:crazyeye:
i tak zeszłyśmy już z wołka podbroda.............na wiosnę zamierzam jej dokupić towarzysza"niedoli" coby się paniena więcej ruszała..........

a co do stawów..............teraz troche złośliwości...............chyba Twoja sucz ma większe obciążenia stawów?????:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Bezapelacyjnie wiem jakiej rasy zawita u mnie kolejny pies:loveu::diabloti::diabloti::diabloti:
[URL]http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg[/URL][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]świniaka Ci się zachciewa????

uważaj................:cool3::cool3::cool3: bo one sa tak jak napisała mia_mia.........niebaczacenacostaje

właśnie chodzę z warą jak u boksera...........Lujka w przypływie wielkiej miłości szurneła mnie łbem...............korektorem zamaćkalam siniaka bo robi się...........zielony:cool1:.............ale nie jest symetrycznie:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

jaka dzidzia jest duza??
[url]http://img502.imageshack.us/img502/605/img0143dk7.jpg[/url]
ooo taaaakaaaaaa duuuziaaa:lol::loveu::loveu::loveu:

witanko :multi:

Posted

[quote name='evaxon']jaka dzidzia jest duza??
[URL]http://img502.imageshack.us/img502/605/img0143dk7.jpg[/URL]
ooo taaaakaaaaaa duuuziaaa:lol::loveu::loveu::loveu:

witanko :multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witam porannie:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=Sienna] w[/COLOR][/B][COLOR=DarkRed][B]itam u nas..no ładnie tak?????

też piszę aktualnie...........ze szkoły:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]
No i ja się witam u WAS:evil_lol:
Ładnie. baaaardzo ładnie:diabloti:
No widzisz nie tylko ja jeszcze sie ucze:evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

madzia bullka polecam ale uprzedzam ze to nie jest pies, to jest bullterrier, osobny gatunek :cool3:

Bea jesli chodzi Ci o treningi WP albo szele z obcizeniem to wez po uwage ze trening jest raz w tygodniu po 20-30 min, szele tez na godzinke co jakis czas zakladane a wiec to nie jest tego typu obciazanie stawow co przy otylosci.. ja nie pisalam tego zlosliwie, do pewnego czasu Bułke tuczyłam [bo bylam przekonana ze bull musi byc grubiutki, zwlaszcza na wystawie] ale suka przestala dawac rade kondycyjnie na szkoleniach z obrony np. i teraz jak troche schudla to widze ze jej lepiej z taka waga, jest zywsza, bardziej sprawna itp..

serio ona ma 54cm w klebie??? az mi sie wierzyc nie chce! z glowa to ok ale w klebie? Bułka jak na suke jest tez raczej dosc duza i ma 44cm..

ps. 10-11 listopada bede prawdopodobnie w Opolu z Bułką-jesli by sie udalo to mozemy sie spotkac gdzies na spacer:)

Posted

Witaj Beatko :multi: Super foty hamaczkowe :loveu:

[url]http://img502.imageshack.us/img502/949/img0142tf5.jpg[/url] liżę i liżę i nic :roll:

[url]http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg[/url] w końcu zajarzyła :p :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek Bea :multi::loveu::multi:...z samego raneczka ....
dziś chyba pracujesz na Swoich starych śmieciach ....:hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:o masz ....aleś się zasiedziała w pracy ;)

pozdrówka dla Wsiech ;)
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj z samego ranka:cool3::cool3:[/B][/COLOR]

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]
No i ja się witam u WAS:evil_lol:
Ładnie. baaaardzo ładnie:diabloti:
No widzisz nie tylko ja jeszcze sie ucze:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj
ale ja się aktualnie .................nie uczę:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='mia_mia']madzia bullka polecam ale uprzedzam ze to nie jest pies, to jest bullterrier, osobny gatunek :cool3:

Bea jesli chodzi Ci o treningi WP albo szele z obcizeniem to wez po uwage ze trening jest raz w tygodniu po 20-30 min, szele tez na godzinke co jakis czas zakladane a wiec to nie jest tego typu obciazanie stawow co przy otylosci.. ja nie pisalam tego zlosliwie, do pewnego czasu Bułke tuczyłam [bo bylam przekonana ze bull musi byc grubiutki, zwlaszcza na wystawie] ale suka przestala dawac rade kondycyjnie na szkoleniach z obrony np. i teraz jak troche schudla to widze ze jej lepiej z taka waga, jest zywsza, bardziej sprawna itp..

serio ona ma 54cm w klebie??? az mi sie wierzyc nie chce! z glowa to ok ale w klebie? Bułka jak na suke jest tez raczej dosc duza i ma 44cm..

ps. 10-11 listopada bede prawdopodobnie w Opolu z Bułką-jesli by sie udalo to mozemy sie spotkac gdzies na spacer:)[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj.....................
Luśke nie tuczę............ona jest wszystkożerna...........jak nie dostanie papu to se śliwek nazbiera w ogrodzie albo jakieś jabłko pożre.................trudno ja odchudzać, no bo ona straszy Łakomiec jest............:mad:

Luśka jest duża..............od urodzenia taka była................miała 50 cm w kłębie....................jak miała 8 miesięcy, strasznie szybko rosła, tyła po 2 kg tygodniowo,.no ale sie zatrzymała...............:multi:

popatrz na zdjęcia moje z Luską......ja jestem niewielka, ale to widac jak Luśka jest duża.............w kłębie jest taka jak Ozzi Alicji.............:crazyeye:

[IMG]http://img204.imageshack.us/img204/5176/img0097dr5.jpg[/IMG]

tutaj na zdjęciu jest ze Spławikiem-Kavas............on miał ponad dwa lata a Luska rok..............właściciele byli zdziwieni jaka ona wielka:crazyeye::crazyeye:

[IMG]http://img524.imageshack.us/img524/6967/dddddff8.jpg[/IMG]

[IMG]http://images21.fotosik.pl/293/c70d980a94b45d46.jpg[/IMG]

no a tutaj jest z Ozzim.................

co do 10-11 listopad.........Ok.............tylko
moja Luśka to straszny cykor jest więc, nie wiem, czy się "zaprzyjaźnia" ale spróbować możemy:cool3::cool3::cool3:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']Witaj Beatko :multi: Super foty hamaczkowe :loveu:

[URL]http://img502.imageshack.us/img502/949/img0142tf5.jpg[/URL] liżę i liżę i nic :roll:

[URL]http://img502.imageshack.us/img502/6859/img0146dy6.jpg[/URL] w końcu zajarzyła :p :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj.............wczoraj graliśmy z TZtem i Kamilem no i ja i Luśka w piłke...........nożna............he he he .......TZ jęzor rozwalony......Luska go podeptała, w ogóle to Lea faulowała jak mogła podcinała nogi:cool3::cool3::cool3:

TZ leżał 3 razy a ile Kamil, nie liczyłam............tylko JA ostałam sie cała na placu boju:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doberek Bea :multi::loveu::multi:...z samego raneczka ....
dziś chyba pracujesz na Swoich starych śmieciach ....:hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ja mam smieci????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

patrzy pod biurko..................nie widzi...............na biurku lekki bałagan ale prawie spoko:cool1:

WITAJ:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

witaj:cool1:

no faktycznie jest duza! dopiero przy Ozzym to widac! nie napisalam ze ja tuczysz tylko ze ja tak robilam.. a suka odchudzila mi sie niejako przy okazji-kazali mi nad jej kondycja popracowac wiec kilka razy w tygodniu zaczelysmy na rowerze jezdzic [a wlasciwie ja jezdzilam a ona biegala hihi:eviltong:] i po niecalych dwoch tygodniach bylo psa o 3kg mniej, bez ograniczania zarcia..

Posted

[B]czesc Beat......[/B]

[B]jak sie miewasz, bo przyznaje bez bicia nie nadrbilam zaleglosci...ostatnio jako mi czasu brakuje....[/B]
[B]nie wiem czy to ta jesien czy po prostu odrobine zmeczenie materialu....i praca z tymi co chodza jak po muchozolu:loveu:[/B]

[B]Pozdrawiam ciepło...Aga[/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Beat......[/B]

[B]jak sie miewasz, bo przyznaje bez bicia nie nadrbilam zaleglosci...ostatnio jako mi czasu brakuje....[/B]
[B]nie wiem czy to ta jesien czy po prostu odrobine zmeczenie materialu....i praca z tymi co chodza jak po muchozolu:loveu:[/B]

[B]Pozdrawiam ciepło...Aga[/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Witaj Aguń

ja jakoś nie narzekam na aurę.............zaczelam grzać:cool3: w piecu.........w pracy zapieprz.w domu toże....więc ja tak lubie................

i..............nikogo nigdy nie uderzyłam:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='mia_mia']witaj:cool1:[/B] [/COLOR]

no faktycznie jest duza! dopiero przy Ozzym to widac! nie napisalam ze ja tuczysz tylko ze ja tak robilam.. a suka odchudzila mi sie niejako przy okazji-kazali mi nad jej kondycja popracowac wiec kilka razy w tygodniu zaczelysmy na rowerze jezdzic [a wlasciwie ja jezdzilam a ona biegala hihi:eviltong:] i po niecalych dwoch tygodniach bylo psa o 3kg mniej, bez ograniczania zarcia..[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj mia_mia..............fajnie, ze masz tyle czasu dla suczy...bo ja niestety jakoś nie mam:cool1:.w chacie jestem po 17, obiados dla rodziny...........troche ogródkowania i wtedy bawię sie z Leska.............

próbowałam jeździć na rowerze a ona obok:cool1: nie da rady :cool1: łapie za koła :cool1: uważa że to niezła jazda i zabawa w ganianego -łapanego............. na gryzakach nie chce wisiec......... no chyba że ja bym z nia wisiala to może:diabloti:............ biega tylko jak ja biegam:cool1: nie przynosi piłki............a jak już to jej nie odda..............jak jej rzucasz to najlepiej pobiegnij za nia to ona wtedy Ci zabierze:cool1:.....................
i tak dalej................dzieci z nia nie chodza, bo ciagnie przy zapłotowych psach, tylko Ja nad nia panuję.............

mieszkamy na wsi:cool1: od roku, TAM NIKT NIE CHODZI NA SPACERY Z PSEM!!!!!

jak kiedys zaproponowałam bieganie takim małolatom z pitopodobnym psem.............popatrzeli na mnie jak na durnia i zabrali psA:cool1::cool1:
[/B][/COLOR]

Posted

Jezdem :)

Przyznaj się czym karmiłaś Luś, że tak urosła:diabloti:

Ale całowanko :grin::loveu:
[URL]http://img502.imageshack.us/img502/949/img0142tf5.jpg[/URL]

Posted

[quote name='bonita']Jezdem :)

Przyznaj się czym karmiłaś Luś, że tak urosła:diabloti:

Ale całowanko :grin::loveu:
[URL]http://img502.imageshack.us/img502/949/img0142tf5.jpg[/URL][/quote]

[quote name='evaxon']hejka Lusieta :loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witajcie!!!!!

ja?? Luśke.................surowym mięchem:diabloti::diabloti::diabloti:

serio[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]świniaka Ci się zachciewa????

uważaj................:cool3::cool3::cool3: bo one sa tak jak napisała mia_mia.........niebaczacenacostaje

właśnie chodzę z warą jak u boksera...........Lujka w przypływie wielkiej miłości szurneła mnie łbem...............korektorem zamaćkalam siniaka bo robi się...........zielony:cool1:.............ale nie jest symetrycznie:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote]

[quote name='mia_mia']madzia bullka polecam ale uprzedzam ze to nie jest pies, to jest bullterrier, osobny gatunek :cool3:

[/quote]

Wiem na co się pisze, bynajmniej tak mi się wydaje:roll::roll::diabloti:
Nie wiem tylko, kiedy osobnik danej rasy się u mnie pojawi, może to kwestia kilku lat, a może kliku miesięcy:eviltong:

Posted

ja zawsze chcialam bulka od malego:placz: zawsze mi sie podobaly biale:loveu: ale mojej rodzinie sie nie podobaja ich glowy :roll: ale w przyszlosci :loveu:napewno bedzie:loveu: naszczescie TZ uwielbia bulowate:loveu:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]O masz
dwie następne chętne na buliśka:cool3::cool3::cool3:

radze sie zastanowić, bo Bull to nie bokser...... TERAZ wiem cos o tym, bo wcześniejszy mój pies byl bokserem:p[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]O masz
dwie następne chętne na buliśka:cool3::cool3::cool3:

radze sie zastanowić, bo Bull to nie bokser...... TERAZ wiem cos o tym, bo wcześniejszy mój pies byl bokserem:p[/B][/COLOR][/quote]
heh to to ja dobrze wiem :)

naszczescie moj TZ mial doswiadczenie z bulowatymi ;)

Posted

[quote name='dealer']witam zaswinione:loveu::diabloti:jak dzionek mija??[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]mija jakos, czyli pracowicie, zakurzają mnie:mad:, bo mi lampy wymieniają:cool1:
[/B][/COLOR]
[quote name='evaxon']heh to to ja dobrze wiem :)

naszczescie moj TZ mial doswiadczenie z bulowatymi ;)[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]nie myśł, że ja Ci odradzam Bulika.....co to to nie..............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR]