Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Samiuteńka, malutka, bezbronna, z pustym brzuszkiem, wyrzucona na pastwę losu, bo już się znudziła, bo ktoś nie miał serca... Lgnęła do każdego człowieka prosząc o litość, przerażona, osamotniona... Ta kruszynka to jeszcze psie dziecko (ma ok. 6 miesięcy), które powinno beztrosko cieszyć się życiem, a zaznała już tyle złego. Na szczęście w jej życiu pojawiło się światełko nadziei. Ktoś nie pozostał obojętny na jej błagające spojrzenie. Malutka suczka trafiła do domu tymczasowego w Siedlcach, gdzie czeka na swojego człowieka, czeka aż ktoś ją pokocha i już nigdy nie opuści. Maleństwo waży ok. 7 kg, jest bardzo przyjazne i łagodne, dobrze dogaduje się z innymi psiakami. Sunia zostanie odrobaczona i zaszczepiona. Szuka odpowiedzialnego domu.

Wykupiłam już dzieciątku ogłoszenia. Mam nadzieję, że wkrótce los się do niej uśmiechnie.

Posted

W miedzyczasie sunia dostała imię i nazywa się Mimi. Udało mi się znaleźć jej wątek na Aurei ale link wyżej nie działa. Co u niej słychać. Jakieś fotki? Relacje ? ;)

Posted

Maleńka Mimi uczy się normalnego radosnego psiego życia. Jej tymczasowa pańcia bardzo zajęta, ale muszę ją ponamawiać na jakieś nowe zdjęcia maleństwa :) Nieustająco trzymam kciuki za domek!

Posted

Mała Mimi została już zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i chorobą zakaźnym,jest również odrobaczona,umówieni jesteśmy 30 września na zabieg sterylizacji.Sunia bardzo przyzwyczaiła się do ludzi i innych psów, ślicznie potrafi się bawić i z dziećmi i z dorosłymi, człowiek stał się bardzo ważny w jej życiu, ona potrzebuje miłości i pieszczot jest za to bardzo wdzięczna ,wykłada się brzuszkiem do góry czekając na mizianki.Kiedy moja córka wychodzi rano do szkoły Mimi popiskuje z tęsknoty.

Posted

Aga&Trufla napisał(a):
Mała Mimi została już zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i chorobą zakaźnym,jest również odrobaczona,umówieni jesteśmy 30 września na zabieg sterylizacji.Sunia bardzo przyzwyczaiła się do ludzi i innych psów, ślicznie potrafi się bawić i z dziećmi i z dorosłymi, człowiek stał się bardzo ważny w jej życiu, ona potrzebuje miłości i pieszczot jest za to bardzo wdzięczna ,wykłada się brzuszkiem do góry czekając na mizianki.Kiedy moja córka wychodzi rano do szkoły Mimi popiskuje z tęsknoty.

Posted

Pliszka napisał(a):
Śliczna :) Super zdjęcia!

Śliczna to mało powiedziane. Widać że to wspaniały towarzysz, czujny. Jest cudowna. Jak pięknie wygląda ze stojącymi uszkami