Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Potrzebne dane Miska , dobry tekst , jakieś fotki nowe . Zajrzyjcie do ogłoszeń Miska czy to sie nada.

I ja nie za bardzo umiem, to moje pierwsze wydarzenie [URL]http://www.facebook.com/events/183433741791801/?context=create[/URL]

Klapa :placz:[/QUOTE]
Ja zrobię zaraz to wydarzenie, tak szybko, bo nie mam teraz czasu, potem będę zmieniać jak coś nie tak.;)
Zaprosiłam Cię do znajomych ;)

Posted

Można jako administratorów wydarzenia ustanowić więcej niż jedną osobę żeby na bieżąco było aktualizowane. Ja tak robię o ile to możliwe bo wydarzenia gdzie jestem sama trudniej mi nadążyć na bieżąco czasami ze wszystkim

Posted

[quote name='Iljova']Można jako administratorów wydarzenia ustanowić więcej niż jedną osobę żeby na bieżąco było aktualizowane. Ja tak robię o ile to możliwe bo wydarzenia gdzie jestem sama trudniej mi nadążyć na bieżąco czasami ze wszystkim[/QUOTE]

Też robię tak samo, ale teraz już nie chcę być nawet współorganizatorem, ponieważ za dużo mam wydarzeń gdzie proszę o wpłaty dla psiaków. Ale - jeśli któraś z Cioteczek zrobi, to będę zaangażowana i np będę rozsyłać na pw konto skarbnika. Najlepiej, gdyby skarbnik był współorganizatorem.
Ja nie lubiłam fb, ale dla psiaków przemogłam się, sama naumiałam się tam poruszać. I zdobyłam tam /tak myślę/ dobrych znajomych i solidną markę. Ale siedzę na fb po parę godzin dziennie.

Bardzo chętnie pomogę Miśkowi, ale nie jako organizator lub współorganizator / na razie, dopóki uczestniczę w tylu aż wydarzeniach / wydarzenia. A bardzo chcę pomóc, Misiek to w końcu Pszczyniak, jak mój Blunio, uratowany w ostatniej chwili przed wywozem do Mysłowic.

Cioteczki - nie bójcie się fejsa - pomoc idzie dużo większa, niż z dogo :)

Posted

Już założyłam :)
[url]http://www.facebook.com/events/405533082833927/?context=create[/url]
Jeśli tytuł albo coś się Wam nie podoba, to walcie śmiało, poprawię. Na razie skopiowałam tekst, ale potem trzeba będzie nad nim popracować.

Posted

[quote name='handzia']Już założyłam :)
[URL]http://www.facebook.com/events/405533082833927/?context=create[/URL]
Jeśli tytuł albo coś się Wam nie podoba, to walcie śmiało, poprawię. Na razie skopiowałam tekst, ale potem trzeba będzie nad nim popracować.[/QUOTE]

Coś link chyba nie trafia na wydarzenie...

Posted

[quote name='Lolalola']przydaloby sie tez do Gabi zaapelowac o jakies nowe foty......Misio pewnie sie zmienil,to juz dorosly chlopiec a nie dziecko....mam nadzieje,ze u Niego wszystko ok...[/QUOTE]
Tak, przydałyby się nowe zdjęcia. W treści wydarzenia jest napisane, że poznałyśmy go jako psie dziecko. Ale to było dwa lata temu...

Posted

[quote name='Iljova']Ciebie akurat nie miałam na myśli bo nie wiem skąd byś znalazła jeszcze na to czas. Ja widzę ile czasu poświęcasz na Fb i jeszcze na dogo jesteś niesamowita[/QUOTE]

To z miłości do psiaków, tyle. I z wdzięczności, za[B] Blunia[/B], którego dt przywiózł mi pod Kalisz z Jeleniej Góry bez wizyty, na podstawie maili, rozmów i przedstawionej z innego forum / mojego grzybowego / historii suni Niuni bez oczka, którą adoptowałam ze schronu. Dt - [B]beta ata[/B] na miejscu pokazał mi dogo i "siem" zalogowałam, aby wstawiać zdjęcia Blunia:loveu: - słodziaka nad słodziaki.
Zaczęłam zaglądać na inne wątki - gdy zorientowałam się w tylu nieszczęściach - zaczęłam się powoli angażować.
Pierwszą psiną, w którą się zaangażowałam była [B]Ulenka[/B].
Potem już poszło... głównie dla Pszczyniaków

Damy radę pomóc Miśkowi - Cioteczki - [B]uszy do góry !!!!! Obie pary[/B]

Posted

[quote name='handzia']Już założyłam :)
[URL]http://www.facebook.com/events/405533082833927/?context=create[/URL]
Jeśli tytuł albo coś się Wam nie podoba, to walcie śmiało, poprawię. Na razie skopiowałam tekst, ale potem trzeba będzie nad nim popracować.[/QUOTE]

Tytuł do zmiany - musi być bardziej dramatyczny, ale bez przesady i zgodnie z prawdziwą sytuacją Miśka.
Czy możecie mi na pw dać nr tel do Gabi?

Posted

[quote name='Lobaria']Tytuł do zmiany - musi być bardziej dramatyczny, ale bez przesady i zgodnie z prawdziwą sytuacją Miśka.
Czy możecie mi na pw dać nr tel do Gabi?[/QUOTE]

wlasnie o tym myslalm zeby dryndnac ,ale nie mam numeru.....choc chyba wiem kto ma i zaraz napisze:)

Posted

[quote name='Lobaria']Tytuł do zmiany - musi być bardziej dramatyczny, ale bez przesady i zgodnie z prawdziwą sytuacją Miśka.
Więc czekam na podpowiedzi, bo ja mam pustkę w głowie :)

Posted

Rozmawiałam z Gabi - dziś na maila podeśle mi info o Miśku, jutro nowe zdjęcia.

Oki, zróbcie mnie współorganizatorem... Misiowi trzeba bardzo pomóc
Kurdę, kto ma miękkie serce, musi mieć twardą d...
A ja oba miękkie :(

Posted

Mamy 84 wspólnych znajomych, dziekuję za zaproszenie . Ja mam same karniaki ostatnio na 14 dni:angryy:
Ten telefon z 1 strony myślałam że jest do Gabi

Posted

[quote name='Iljova']Andegawenko nie wypisuj bzdur jak będziesz robiła któreś z kolei wydarzenie nabierzesz wprawy :)[/QUOTE]

a gdzie napisałam bzdury to poprawię....Ja tylko skopiowałam z watku Amorka nie sprawdzając co tam jest