Lobaria Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='andegawenka']Naszego Miska?:crazyeye:[/QUOTE] Wykasowałam post bo psiak nie może gonić kur, a Klaudia mówila, że goni.... szkoda.... Quote
andegawenka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Lobaria']Wykasowałam post bo psiak nie może gonić kur, a Klaudia mówila, że goni.... szkoda....[/QUOTE] No szkoda....:-( Quote
Lobaria Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Rozmawiałam z Panem, sensowy, żadna buda i łańcuch, ale te kury. Powiedziałam, że trudno Mu będzie znależć psa stróżującego, który nie goni... Quote
andegawenka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Lobaria']Rozmawiałam z Panem, sensowy, żadna buda i łańcuch, ale te kury. Powiedziałam, że trudno Mu będzie znależć psa stróżującego, który nie goni...[/QUOTE] Też tak pomyślałam.... Quote
Lolalola Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='andegawenka']Też tak pomyślałam....[/QUOTE] ojejjjj:(.... Quote
Iljova Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 No cóż nic nie poradzimy na to..... smutno mi się zrobiło :( Ale ja ciągle wierzę że będzie ten domek w końcu Quote
andegawenka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='Iljova']No cóż nic nie poradzimy na to..... smutno mi się zrobiło :( Ale ja ciągle wierzę że będzie ten domek w końcu[/QUOTE] Tak ale czy ktoś widział idealny dom dla naszego Miska, podwórze bez kur i dzieci:shake: Quote
Klaudus__ Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [I]No szkoda,że klapa...[/I] Quote
Lolalola Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='andegawenka']Tak ale czy ktoś widział idealny dom dla naszego Miska, podwórze bez kur i dzieci:shake:[/QUOTE] zgadza sie........ Quote
paros Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 może tu, [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231406-Poszukujemy-2-dużych-średnich-psów-stróżujących-domek-jednorodzinny-z-dużym-ogrodem[/URL] obejrzyjcie pozostałe zgłoszenia Quote
handzia Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Paros, dziękuję za pieniądze :) Wpłaciłam za Miśka [B]250 zł za lipiec...[/B] Quote
andegawenka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='paros']może tu, [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231406-Poszukujemy-2-dużych-średnich-psów-stróżujących-domek-jednorodzinny-z-dużym-ogrodem[/URL] obejrzyjcie pozostałe zgłoszenia[/QUOTE] Nikt nie wstawił tam Miska:roll: Quote
handzia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='andegawenka']Nikt nie wstawił tam Miska:roll:[/QUOTE] No faktycznie :shake: Ja zaraz wstawię, choć szansa jest mała, bo jak przejrzałam, to konkurencja jest duża. Tak na marginesie zapytam, kto jest osobą decydującą w sprawach Misia? Kto za niego odpowiada? Kto szukał mu miejsca w hotelu? Kto podpisał umowę z hotelikiem? Quote
andegawenka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='handzia']No faktycznie :shake: Ja zaraz wstawię, choć szansa jest mała, bo jak przejrzałam, to konkurencja jest duża. Tak na marginesie zapytam, kto jest osobą decydującą w sprawach Misia? Kto za niego odpowiada? Kto szukał mu miejsca w hotelu? Kto podpisał umowę z hotelikiem?[/QUOTE] Klaudus..... Mnie nie było i nie mam czasu przeczytać tamten watek, może juz mają wybranego pieska. Quote
handzia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='andegawenka']Klaudus..... Mnie nie było i nie mam czasu przeczytać tamten watek, może juz mają wybranego pieska.[/QUOTE] [SIZE=3]Moim zdaniem są niepoważni, od 30 sierpnia tylko 2 posty, a dziewczyny się wysilają... Powiem szczerze, jestem bardzo zmartwiona sytuacją Misia. Wątek umiera śmiercią naturalną...Z miesiąca na miesiąc dług rośnie. Osoby sumienne i uczciwe wpłacają to co zadeklarowały, ale reszta po prostu ma dość, przyznam, że trochę to rozumiem. Skoro widzą, że na wątku nic się nie dzieje, bo założycielce się nie chce, to im też się nie chce płacić. [B]W tej chwili dług wynosi już ok [/B][COLOR=#ff0000][B]1000 zł[/B][/COLOR]. Ja pierwszy raz się spotykam z takim marazmem na wątku, moim zdaniem osoby, które ratowały go na początku powinny brać tutaj czynny udział. Mały żal mam też do Gabi, u której Misio przebywa. Od roku, od kiedy jestem tutaj nie widziałam ani jednego nowego zdjęcia Misia, żadnych wpisów co u niego...Zdaję sobie sprawę, że są długi, ale może, np dzięki zdjęciom, znalazłby szybciej dom? Bo te zdjęcia, które były do tej pory zrobione są nieciekawe... Jeśli tak dalej pójdzie, to musimy powoli chyba szykować się na najgorsze, tzn.[/SIZE][B][SIZE=3] Misio trafi do schronu... [/SIZE] [/B] Quote
andegawenka Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Dzięki Handziu :loveu:, post 47 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231406-Poszukujemy-2-du%C5%BCych-%C5%9Brednich-ps%C3%B3w-str%C3%B3%C5%BCuj%C4%85cych-domek-jednorodzinny-z-du%C5%BCym-ogrodem/page2[/url] Quote
Lolalola Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 zgadza sie zupelnie,ze Misio zostal olany siurem ciaglym.......zdjec brak,tez sie zgadza,smutne to.......biedny Misku..... Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Czy ktoś z Was może zrobić Mu wydarzenia na fb? Quote
andegawenka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Ja jak zrobiłam WYDARZENIE NA fb na innym wątku to wejść piesek ma 3:shake: Quote
Lobaria Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='andegawenka']Ja jak zrobiłam WYDARZENIE NA fb na innym wątku to wejść piesek ma 3:shake:[/QUOTE] Jak dasz radę, to zrób Miśkowi..., ja nie wiem w co łapcie wsadzić, ale rozbucham wydarzenie. No i nowe zdjęcia muszą być i wieści o psiaku... na pewno pomoc będzie :) I tytuł wydarzenia przyciągający... czasami mam przebłyski , jeśli chodzi o dobry tytuł / bo to połowa sukcesu /, ale nie w tej chwili... Trzeba chłopakowi pomóc. Quote
andegawenka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Lobaria']Jak dasz radę, to zrób Miśkowi..., ja nie wiem w co łapcie wsadzić, ale rozbucham wydarzenie. No i nowe zdjęcia muszą być i wieści o psiaku... na pewno pomoc będzie :) I tytuł wydarzenia przyciągający... czasami mam przebłyski , jeśli chodzi o dobry tytuł / bo to połowa sukcesu /, ale nie w tej chwili... Trzeba chłopakowi pomóc.[/QUOTE] O tak, trzeba i to bardzo bo Misiek ma szanse do starości siedzieć tu z nami:shake: Quote
handzia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='andegawenka']O tak, trzeba i to bardzo bo Misiek ma szanse do starości siedzieć tu z nami:shake:[/QUOTE] To co andegawenko? Zrobisz to wydarzenie Misiowi? Ja już prowadzę kilka i nie nadążam z prowadzeniem ich... Quote
andegawenka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 (edited) [quote name='handzia']To co andegawenko? Zrobisz to wydarzenie Misiowi? Ja już prowadzę kilka i nie nadążam z prowadzeniem ich...[/QUOTE] Potrzebne dane Miska , dobry tekst , jakieś fotki nowe . Zajrzyjcie do ogłoszeń Miska czy to sie nada. I ja nie za bardzo umiem, to moje pierwsze wydarzenie [url]http://www.facebook.com/events/183433741791801/?context=create[/url] Klapa :placz: Edited September 21, 2012 by andegawenka Quote
Iljova Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Andegawenko wydarzenie może być na 4 miesiące więc zmień w tym które robiłaś daty wpisz np początek dzisiaj a zakończenie np 19 styczeń Quote
Recommended Posts