Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria']Rozmawiałam z Panem, sensowy, żadna buda i łańcuch, ale te kury. Powiedziałam, że trudno Mu będzie znależć psa stróżującego, który nie goni...[/QUOTE]

Też tak pomyślałam....

Posted

[quote name='Iljova']No cóż nic nie poradzimy na to..... smutno mi się zrobiło :(
Ale ja ciągle wierzę że będzie ten domek w końcu[/QUOTE]

Tak ale czy ktoś widział idealny dom dla naszego Miska, podwórze bez kur i dzieci:shake:

Posted

może tu, [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231406-Poszukujemy-2-dużych-średnich-psów-stróżujących-domek-jednorodzinny-z-dużym-ogrodem[/URL]

obejrzyjcie pozostałe zgłoszenia

Posted

[quote name='paros']może tu, [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231406-Poszukujemy-2-dużych-średnich-psów-stróżujących-domek-jednorodzinny-z-dużym-ogrodem[/URL]

obejrzyjcie pozostałe zgłoszenia[/QUOTE]

Nikt nie wstawił tam Miska:roll:

Posted

[quote name='andegawenka']Nikt nie wstawił tam Miska:roll:[/QUOTE]
No faktycznie :shake: Ja zaraz wstawię, choć szansa jest mała, bo jak przejrzałam, to konkurencja jest duża.
Tak na marginesie zapytam, kto jest osobą decydującą w sprawach Misia? Kto za niego odpowiada? Kto szukał mu miejsca w hotelu? Kto podpisał umowę z hotelikiem?

Posted

[quote name='handzia']No faktycznie :shake: Ja zaraz wstawię, choć szansa jest mała, bo jak przejrzałam, to konkurencja jest duża.
Tak na marginesie zapytam, kto jest osobą decydującą w sprawach Misia? Kto za niego odpowiada? Kto szukał mu miejsca w hotelu? Kto podpisał umowę z hotelikiem?[/QUOTE]

Klaudus.....

Mnie nie było i nie mam czasu przeczytać tamten watek, może juz mają wybranego pieska.

Posted

[quote name='andegawenka']Klaudus.....

Mnie nie było i nie mam czasu przeczytać tamten watek, może juz mają wybranego pieska.[/QUOTE]

[SIZE=3]Moim zdaniem są niepoważni, od 30 sierpnia tylko 2 posty, a dziewczyny się wysilają...

Powiem szczerze, jestem bardzo zmartwiona sytuacją Misia. Wątek umiera śmiercią naturalną...Z miesiąca na miesiąc dług rośnie. Osoby sumienne i uczciwe wpłacają to co zadeklarowały, ale reszta po prostu ma dość, przyznam, że trochę to rozumiem. Skoro widzą, że na wątku nic się nie dzieje, bo założycielce się nie chce, to im też się nie chce płacić. [B]W tej chwili dług wynosi już ok [/B][COLOR=#ff0000][B]1000 zł[/B][/COLOR]. Ja pierwszy raz się spotykam z takim marazmem na wątku, moim zdaniem osoby, które ratowały go na początku powinny brać tutaj czynny udział.
Mały żal mam też do Gabi, u której Misio przebywa. Od roku, od kiedy jestem tutaj nie widziałam ani jednego nowego zdjęcia Misia, żadnych wpisów co u niego...Zdaję sobie sprawę, że są długi, ale może, np dzięki zdjęciom, znalazłby szybciej dom? Bo te zdjęcia, które były do tej pory zrobione są nieciekawe...
Jeśli tak dalej pójdzie, to musimy powoli chyba szykować się na najgorsze, tzn.[/SIZE][B][SIZE=3] Misio trafi do schronu...

[/SIZE]
[/B]

Posted

Dzięki Handziu :loveu:, post 47 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231406-Poszukujemy-2-du%C5%BCych-%C5%9Brednich-ps%C3%B3w-str%C3%B3%C5%BCuj%C4%85cych-domek-jednorodzinny-z-du%C5%BCym-ogrodem/page2[/url]

Posted

[quote name='andegawenka']Ja jak zrobiłam WYDARZENIE NA fb na innym wątku to wejść piesek ma 3:shake:[/QUOTE]

Jak dasz radę, to zrób Miśkowi..., ja nie wiem w co łapcie wsadzić, ale rozbucham wydarzenie. No i nowe zdjęcia muszą być i wieści o psiaku... na pewno pomoc będzie :)
I tytuł wydarzenia przyciągający... czasami mam przebłyski , jeśli chodzi o dobry tytuł / bo to połowa sukcesu /, ale nie w tej chwili...
Trzeba chłopakowi pomóc.

Posted

[quote name='Lobaria']Jak dasz radę, to zrób Miśkowi..., ja nie wiem w co łapcie wsadzić, ale rozbucham wydarzenie. No i nowe zdjęcia muszą być i wieści o psiaku... na pewno pomoc będzie :)
I tytuł wydarzenia przyciągający... czasami mam przebłyski , jeśli chodzi o dobry tytuł / bo to połowa sukcesu /, ale nie w tej chwili...
Trzeba chłopakowi pomóc.[/QUOTE]

O tak, trzeba i to bardzo bo Misiek ma szanse do starości siedzieć tu z nami:shake:

Posted

[quote name='andegawenka']O tak, trzeba i to bardzo bo Misiek ma szanse do starości siedzieć tu z nami:shake:[/QUOTE]
To co andegawenko? Zrobisz to wydarzenie Misiowi? Ja już prowadzę kilka i nie nadążam z prowadzeniem ich...

Posted (edited)

[quote name='handzia']To co andegawenko? Zrobisz to wydarzenie Misiowi? Ja już prowadzę kilka i nie nadążam z prowadzeniem ich...[/QUOTE]

Potrzebne dane Miska , dobry tekst , jakieś fotki nowe . Zajrzyjcie do ogłoszeń Miska czy to sie nada.

I ja nie za bardzo umiem, to moje pierwsze wydarzenie [url]http://www.facebook.com/events/183433741791801/?context=create[/url]

Klapa :placz:

Edited by andegawenka