Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']zima sobie przyszla do Szkocji,zimno jak cholera.......ma byc nawet i snieg......:(
nie chce juz zimy,chce lato....:([/QUOTE]

O Szkocja jest piękna! niestety znam tylko z folderów:smile:

Posted (edited)

Tak zmieniając temat, na koncie żadnych wpłat. Zbieram pieniądze na kilka psów i powiem szczerze, że z każdym miesiącem jest coraz mniej wpłat...Prawie każdy psiak jest zadłużony...:shake:

Edited by handzia
literówka
Posted

[quote name='handzia']Taj zmieniając temat, na koncie żadnych wpłat. Zbieram pieniądze na kilka psów i powiem szczerze, że z każdym miesiącem jest coraz mniej wpłat...Prawie każdy psiak jest zadłużony...:shake:[/QUOTE]
bardzo to przykre....biedne psiaki i niepowazni ludzie.......

Posted

Jak Buster wpłaci pieniądze, siądę i zrobię konkretne rozliczenie, kto wpłacił do niej i do mnie. Napisałam do kilku osób, ale bez odzewu, jedynie Pyrdka się odezwała i niezwłocznie wpłaciła :) Reszta milczy jak zaklęta, nie zrozumiem tego nigdy, przecież na tym cierpią psiaki, które wszyscy kochamy...

Posted

[quote name='handzia']Jak Buster wpłaci pieniądze, siądę i zrobię konkretne rozliczenie, kto wpłacił do niej i do mnie. Napisałam do kilku osób, ale bez odzewu, jedynie Pyrdka się odezwała i niezwłocznie wpłaciła :) Reszta milczy jak zaklęta, nie zrozumiem tego nigdy, przecież na tym cierpią psiaki, które wszyscy kochamy...[/QUOTE]

a ode mnie nic nie dotarło?

Posted

[quote name='handzia']Fajnie tam u Was, tak wietrznie i pochmurno :lol: Wiem, że jestem trochę nienormalna, ale ja lubię taką pogodę :evil_lol:[/QUOTE]

Handziu żartujesz, prawda?

Misiek do góry...

Posted

[quote name='andegawenka']Handziu żartujesz, prawda?

Misiek do góry...[/QUOTE]
Nie żartuję ;) Lubię i już, nie każdy musi kochać piękną pogodę :) Ja lubię brzydką...Nie wiem czemu, ale tak jest...:stupid:

Posted

[quote name='handzia']Nie żartuję ;) Lubię i już, nie każdy musi kochać piękną pogodę :) Ja lubię brzydką...Nie wiem czemu, ale tak jest...:stupid:[/QUOTE]

Popieram ja nienawidzę upałów i temperatury powyżej 23 stopni w cieniu ... z jednym się nie zgodzę deszcz, wiatr, niskie temperatury to wszystko jest piękna pogoda , bo każda ma swój urok a tym bardziej jak taką się lubi...
Tak że Handziu nie jesteś jedyna, moja córka tez woli tzw przez innych brzydką pogodę :-)
Andegawenko widzę że należysz do ciepłolubów i słońcolubów ;-)

Posted (edited)

[quote name='Asiaczek']A czy ktoś wie, kiedy kończy się u Buster ten, hmmm, urlop...?

Pzdr.[/QUOTE]

Nie wiem...Ale zaczyna mnie już to porządnie wkurzać. Mamy nieopłacony do końca marzec (zostało jeszcze150 zł do zapłacenia), a tu już maj się zaczął... Jest tragiczna sytuacja finansowa...

Edited by handzia
Posted

Z tego co do mnie Buster napisała, wywnioskowałam, że mam do czynienia z poważną osobą, więc ciągle mam nadzieję...
Większy problem jest z tymi osobami, które zadeklarowały się do płacenia, a nie wywiązują się...

Posted

Myślę że buster dotrzyma słowa mam taką nadzieję
Szkoda że osoby które się zadeklarowały nie wywiązują się, albo przynajmniej napisałyby że nie mogą