andegawenka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='Lolalola']zima sobie przyszla do Szkocji,zimno jak cholera.......ma byc nawet i snieg......:( nie chce juz zimy,chce lato....:([/QUOTE] O Szkocja jest piękna! niestety znam tylko z folderów:smile: Quote
handzia Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Fajnie tam u Was, tak wietrznie i pochmurno :lol: Wiem, że jestem trochę nienormalna, ale ja lubię taką pogodę :evil_lol: Quote
Lolalola Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 hmmmmm,ja bym wolala ciepelko...marze o sloncu i tak bym juz sobie chciala moc usiasc na dworze,a tu dupa..............dlatego jestem wsciekla i gryze!! Quote
handzia Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 (edited) Tak zmieniając temat, na koncie żadnych wpłat. Zbieram pieniądze na kilka psów i powiem szczerze, że z każdym miesiącem jest coraz mniej wpłat...Prawie każdy psiak jest zadłużony...:shake: Edited April 26, 2012 by handzia literówka Quote
Iljova Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Lolka każda pogoda jest fajna... Ja lubię każdą a jak Misiek...ciekawe Quote
Lolalola Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='handzia']Taj zmieniając temat, na koncie żadnych wpłat. Zbieram pieniądze na kilka psów i powiem szczerze, że z każdym miesiącem jest coraz mniej wpłat...Prawie każdy psiak jest zadłużony...:shake:[/QUOTE] bardzo to przykre....biedne psiaki i niepowazni ludzie....... Quote
handzia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Jak Buster wpłaci pieniądze, siądę i zrobię konkretne rozliczenie, kto wpłacił do niej i do mnie. Napisałam do kilku osób, ale bez odzewu, jedynie Pyrdka się odezwała i niezwłocznie wpłaciła :) Reszta milczy jak zaklęta, nie zrozumiem tego nigdy, przecież na tym cierpią psiaki, które wszyscy kochamy... Quote
paros Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='handzia']Jak Buster wpłaci pieniądze, siądę i zrobię konkretne rozliczenie, kto wpłacił do niej i do mnie. Napisałam do kilku osób, ale bez odzewu, jedynie Pyrdka się odezwała i niezwłocznie wpłaciła :) Reszta milczy jak zaklęta, nie zrozumiem tego nigdy, przecież na tym cierpią psiaki, które wszyscy kochamy...[/QUOTE] a ode mnie nic nie dotarło? Quote
handzia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Paros, Ty wpłacasz na bieżąco, do Ciebie nie pisałam ponaglenia :) Dzisiaj wpłynęły od Ciebie pieniążki, dziękujemy bardzo :) Quote
andegawenka Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='handzia']Fajnie tam u Was, tak wietrznie i pochmurno :lol: Wiem, że jestem trochę nienormalna, ale ja lubię taką pogodę :evil_lol:[/QUOTE] Handziu żartujesz, prawda? Misiek do góry... Quote
Klaudus__ Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 [I] I co? Dotarła kaska od Buster??[/I] Quote
Lolalola Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Misiooooo witaj,ciocia charuje caly weekend,ale pamieta;) Quote
handzia Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 [quote name='andegawenka']Handziu żartujesz, prawda? Misiek do góry...[/QUOTE] Nie żartuję ;) Lubię i już, nie każdy musi kochać piękną pogodę :) Ja lubię brzydką...Nie wiem czemu, ale tak jest...:stupid: Quote
handzia Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 [quote name='Klaudus__'][I] I co? Dotarła kaska od Buster??[/I][/QUOTE] Sprawdziłam przed chwilą, nie ma nic na razie, może jutro??? Quote
Lolalola Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 juz nic nie napisze w tym temacie...tylko zaklne w duchu.............!!!!!!!!!!!!!!!:mad: Quote
Klaudus__ Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 [I] Odnowiłam Miśkowi ogłoszenia i dorobilam nowych. Jutro jak nie pójdę do pracy to znów coś dodłubię...[/I] Quote
Iljova Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 [quote name='handzia']Nie żartuję ;) Lubię i już, nie każdy musi kochać piękną pogodę :) Ja lubię brzydką...Nie wiem czemu, ale tak jest...:stupid:[/QUOTE] Popieram ja nienawidzę upałów i temperatury powyżej 23 stopni w cieniu ... z jednym się nie zgodzę deszcz, wiatr, niskie temperatury to wszystko jest piękna pogoda , bo każda ma swój urok a tym bardziej jak taką się lubi... Tak że Handziu nie jesteś jedyna, moja córka tez woli tzw przez innych brzydką pogodę :-) Andegawenko widzę że należysz do ciepłolubów i słońcolubów ;-) Quote
Iljova Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 [quote name='Lolalola']ja jestem w grupie Andegawenki;)[/QUOTE] O tym to ja już wiem ;-) Quote
Asiaczek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 A czy ktoś wie, kiedy kończy się u Buster ten, hmmm, urlop...? Pzdr. Quote
handzia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) [quote name='Asiaczek']A czy ktoś wie, kiedy kończy się u Buster ten, hmmm, urlop...? Pzdr.[/QUOTE] Nie wiem...Ale zaczyna mnie już to porządnie wkurzać. Mamy nieopłacony do końca marzec (zostało jeszcze150 zł do zapłacenia), a tu już maj się zaczął... Jest tragiczna sytuacja finansowa... Edited May 3, 2012 by handzia Quote
Lolalola Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 hmmmmm,cos mi sie zdaje ,ze tych pieniazkow juz sie nie zobaczy!!!szczyt bezczelnosci!!!!:angryy::angryy::angryy::mad::mad: Quote
handzia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Z tego co do mnie Buster napisała, wywnioskowałam, że mam do czynienia z poważną osobą, więc ciągle mam nadzieję... Większy problem jest z tymi osobami, które zadeklarowały się do płacenia, a nie wywiązują się... Quote
Iljova Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Myślę że buster dotrzyma słowa mam taką nadzieję Szkoda że osoby które się zadeklarowały nie wywiązują się, albo przynajmniej napisałyby że nie mogą Quote
Recommended Posts