Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='handzia']Szkoda tylko, że reszta ma gdzieś i nie płaci...Na koncie jest 180 zł, a powinno być dużo, dużo więcej...Brakuje na chwilę obecną jakieś 600 zł, żeby opłacić hotelik. Za pól miesiąca będzie 1000 długu, nie wiem co będzie z Misiem...Powysyłałam trochę pw z przypomnieniem, zobaczymy co z tego wyniknie.[/QUOTE]

[IMG]http://www.picturesanimations.com/t/thank_you/0-a-danke%2811%29.gif[/IMG]

Posted

Dzisiaj skontaktowałam się z Buster. Są u niej jeszcze zaległe wpłaty, nie wiem ile i od kogo. Podobno niewiele tego jest ale przecież dla nas każdy grosz się liczy. Podałam Buster nr konta, obiecała wysłać pieniądze jak najszybciej. Jak tylko wpłyną napiszę co i jak...Dopiero wtedy zrobię konkretne rozliczenie.

Posted

[quote name='handzia']Dzisiaj skontaktowałam się z Buster. Są u niej jeszcze zaległe wpłaty, nie wiem ile i od kogo. Podobno niewiele tego jest ale przecież dla nas każdy grosz się liczy. Podałam Buster nr konta, obiecała wysłać pieniądze jak najszybciej. Jak tylko wpłyną napiszę co i jak...Dopiero wtedy zrobię konkretne rozliczenie.[/QUOTE]
[I]​To wcześniej - na moje pisanie odpisać nie umiała? :roll:[/I]

Posted

bardzo milo ze strony Buster,ze nie pofatygowala sie o rzetelne rozliczenie z finansow Misia,ktory ma kape finasowa......ludzie wplacaja pieniadze i one maja trafic do psa!!!!!!!ciekawe kiedy i czy w ogole Buster by przeslala to co zostalo:razz:
brdzoooo wkurza mnie takie postepowanie!nie fair i tyle...............

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Tym bardziej,że jak Misio z finansami stoi...[/I][/QUOTE]
przeslanie kasy z konta na konto to maly pikus, wiec dlaczego taka obsuwa nawet teraz gdy zadeklarowala,ze ma jeszcze pieniazki Misia?
Moze trzeba to zglosic skoro grzecznie,po prosbie sie nie da.............

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]​To wcześniej - na moje pisanie odpisać nie umiała? :roll:[/I][/QUOTE]
Może pisałaś pw, tutaj na dogo. Buster nie wchodzi na dogo od listopada... Też nie rozumiem takiego postępowania, można sobie nie wchodzić po uporządkowaniu i dokończeniu swoich spraw. Ale trudno, obiecała wysłać mi na konto. Jak tylko wpłyną poinformuję tutaj.

Posted (edited)

[quote name='Klaudus__'][I]​Na gg pisałam - jak dostępna była...[/I][/QUOTE]
Nie wiem o co chodzi. Ważne, żeby pieniądze wpłynęły, bo już mi głupio przed Gabi. Po drugie, podziwiam ją, że cierpliwie czeka i nie upomina się. Dzisiaj 20 zł wpłaciła Pyrdka, wyślę część wpłaty za marzec.

Gabi, wpłaciłam 250 zł za marzec, jak wpłynie więcej kasy, to niezwłocznie wpłacę resztę:)

Edited by handzia
Posted

[quote name='handzia']Przed chwilą sprawdzałam, nie ma jeszcze na koncie. Napisała mi, że wyśle jak wróci z urlopu...[/QUOTE]
To na urlopie można pisać, a nie można przelać pieniędzy...ciekawostka przyrodnicza...

Posted

Cioteczki kochane, cóż ja mogę powiedzieć, taką dostałam wiadomość i tak przekazuję. Też mi się to nie podoba i sama postąpiłabym inaczej, ale cóż...Każdy jest inny, coś tam się musiało wydarzyć. Buster podobno wyjaśniła dziewczynom o co chodzi. Ja nie wnikam, interesuje mnie tylko to, żeby w końcu te pieniądze wpłynęły.

Posted (edited)

[quote name='handzia']Cioteczki kochane, cóż ja mogę powiedzieć, taką dostałam wiadomość i tak przekazuję. Też mi się to nie podoba i sama postąpiłabym inaczej, ale cóż...Każdy jest inny, coś tam się musiało wydarzyć. Buster podobno wyjaśniła dziewczynom o co chodzi. Ja nie wnikam, interesuje mnie tylko to, żeby w końcu te pieniądze wpłynęły.[/QUOTE]
[U]
[I][B]Buster wstydz sie i tyle!!!![/B][/I][/U]
Trudno jest sie rozstac z pieniazkami.............
Jest czas na tlumaczenie,prywatne klopoty kazdy moze miec,rozumiem....
jest czas na urlop i te sprawy tylko na wysylke nie ma czasu!
Mis ma ciezka sytuacje finansowa i taka jest od dawna,smiem twierdzic,ze Buster zwleka,robi jakies uniki i ciezko sie bedzie doprosic !
Buster oddaj pieniadze Misia-jak Ci psa nie zal i jak mozna byc tak nie fair w stosunku do ludzi...ludziska czasem przestaja wierzyc ,ze ich pieniadze trafiaja na okreslony i maja racje............milego uropu zycze!

Edited by Lolalola
Posted (edited)

[quote name='Lolalola']czesc Misiaku:).....mam nadzieje,ze masz lepsza pogode niz ja tutaj...czyli zime...:roll:[/QUOTE]
O, jak fajnie, a gdzie to teraz zima jest? ;) Ja kocham zimę :) U nas już prawie lato, tak ciepło dzisiaj było ;)

Edited by handzia