Asiaczek Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nie wiem, jak wczoraj, ale dzisiaj na pewno był grzeczny:) Pzdr. Quote
andegawenka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) Misiu nikt nie odwiedza i własnego podwórka też nie widać? Edited February 25, 2012 by andegawenka Quote
Klaudus__ Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [I]Kurcze dogo coś szaleje. Napisane posty znikają - ale jaja :P Hej MiśQ :) [/I] Quote
Iljova Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Misiaczku tak długo już ... chyba korzenie zapuściłeś... Quote
Lolalola Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 chcialam spytac,czy jest moze opcja wplacania deklaracji paypallem???;)gdyby tak bylo w mig nadrobilabym zaleglosci.... Quote
Iljova Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Lolalola']chcialam spytac,czy jest moze opcja wplacania deklaracji paypallem???;)gdyby tak bylo w mig nadrobilabym zaleglosci....[/QUOTE] Ja mam konto pay pal, więc jeśli nikt inny nie będzie miał to Ci podam Quote
Lolalola Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Iljova']Ja mam konto pay pal, więc jeśli nikt inny nie będzie miał to Ci podam[/QUOTE] Ty jestes moje Sloneczko:)skoro jest taka mozliwosc ta ja poprosze:) Quote
handzia Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Lolalola']chcialam spytac,czy jest moze opcja wplacania deklaracji paypallem???;)gdyby tak bylo w mig nadrobilabym zaleglosci....[/QUOTE] Ja też mam pay pala, więc może wyślij do mnie? Jestem skarbnikiem Misia, więc chyba tak będzie najlepiej :) Chyba, że już wysłałaś do Iljova, to nie ma sprawy. Quote
Klaudus__ Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [I]Buster prosiła o Twoje konto handzia - zaraz Jej wyślę. Dotarły jakieś zbłąkane wpłaty od Misia :) [/I] Quote
handzia Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 To super, bo trzeba już zapłacić za luty, a pieniędzy mało... Quote
Klaudus__ Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='handzia']To super, bo trzeba już zapłacić za luty, a pieniędzy mało...[/QUOTE] [I]Nie wiem ile tego tam jest - ale każdy grosik się liczy :)[/I] Quote
handzia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Buster prosiła o Twoje konto handzia - zaraz Jej wyślę. Dotarły jakieś zbłąkane wpłaty od Misia :) [/I][/QUOTE] Wysłałaś może do Buster konto? Bo na razie do mnie nic nie dotarło... Quote
handzia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) [quote name='Lolalola']wyslalam paypalem kaske dla Misia:)[/QUOTE] Jest już :) 17,50 zł dotarło na moje konto. Zaraz zaznaczę :) Wysłałam dzisiaj do gabi 300 zł, na razie tyle, bo tyle jest na koncie. Jak tylko wpłynie więcej pieniędzy, niezwłocznie wpłacę resztę, czyli 100 zł za luty. Edited March 1, 2012 by handzia Quote
Lolalola Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='handzia']Jest już :) 17,50 zł dotarło na moje konto. Zaraz zaznaczę :) Wysłałam dzisiaj do gabi 300 zł, na razie tyle, bo tyle jest na koncie. Jak tylko wpłynie więcej pieniędzy, niezwłocznie wpłacę resztę, czyli 100 zł za luty.[/QUOTE] kurcze.....chyba jakos funt tragicznie stoi bo myslalm,ze bedzie ponad 20....no nic,wyrownam nastepnym razem..... Quote
handzia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Lolalola']kurcze.....chyba jakos funt tragicznie stoi bo myslalm,ze bedzie ponad 20....no nic,wyrownam nastepnym razem.....[/QUOTE] Kochana, przyszły 4 funty, ale pay pal teraz podobno pobiera opłatę...Ostatnio znajoma przesyłała mi 600 zł i pobrało 25 zł za przelew... Quote
Klaudus__ Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [I]Tak - wysłałam. Zaraz do Niej napiszę. [/I] Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='handzia']Kochana, przyszły 4 funty, ale pay pal teraz podobno pobiera opłatę...Ostatnio znajoma przesyłała mi 600 zł i pobrało 25 zł za przelew...[/QUOTE] no i wlasnie,4 funty wedlug moich obliczec powinno byc grubo ponad 20 zl......ale coz,przynajmniej sie dowiedzialam,ze pp pobiera oplate,teraz bede inaczej liczyc;) Quote
handzia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Lolalola']no i wlasnie,4 funty wedlug moich obliczec powinno byc grubo ponad 20 zl......ale coz,przynajmniej sie dowiedzialam,ze pp pobiera oplate,teraz bede inaczej liczyc;)[/QUOTE] Mój Tz próbował zgłębić temat, wyczytał, że jeśli płaci się kartą wtedy opłata jest pobierana, jeśli przelew jest z konta to nie ma opłaty. Nie wiem czy dobrze wyczytał, jak Ty wysyłałaś? Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='handzia']Mój Tz próbował zgłębić temat, wyczytał, że jeśli płaci się kartą wtedy opłata jest pobierana, jeśli przelew jest z konta to nie ma opłaty. Nie wiem czy dobrze wyczytał, jak Ty wysyłałaś?[/QUOTE] z konta wysylalam..... Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='handzia']Mój Tz próbował zgłębić temat, wyczytał, że jeśli płaci się kartą wtedy opłata jest pobierana, jeśli przelew jest z konta to nie ma opłaty. Nie wiem czy dobrze wyczytał, jak Ty wysyłałaś?[/QUOTE] ...w sumie to nie rozumiem......przeciez na karcie jest numer konta wlasnie i ten przelew zawsze idzie z konta...nie z karty,Twoja karta jest przypisana Twemu kontu...nie wiem juz nic;) Quote
Iljova Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Mnie już Mysza2 mówiła o tym że kiedyś nigdy nie pobierano prowizji ale ostatnio zdarzyło się chyba 2 razy o ile dobrze pamiętam że została pobrana Quote
psiakiGabi Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Wpłata dla Misiaczka już na naszym koncie :) Misiek ostatnio (odpukać) jest bardzo grzeczny. Odkąd zrobiło się cieplej Misiek jest szczęśliwy bo pozwalamy mu zostać na dworze na noc i pilnować :) ma otwarty kojec, cieplutka budę i biega po terenie i pilnuje, to jest jego żywioł, widać ile frajdy mu to sprawia :) w dzień potem jest grzeczniutki jak aniołek :) to jest pies stworzony do stróżowania. Quote
Recommended Posts