Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak myślisz.....co Creditka robi? Griluje się na słonku, czy robi testy wytrzymałościowe nowej bryki? :razz:......bo Ty to ja wiem - GRILUJESZ SIĘ :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak myślisz.....co Creditka robi? Griluje się na słonku, czy robi testy wytrzymałościowe nowej bryki? :razz:......bo Ty to ja wiem - GRILUJESZ SIĘ :evil_lol:

pewnie odpoczywa na słonku w ogródku i relaksuje się popijajac zimne pyyfko:lol:

A Ja NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz:

Posted

[quote name='apple']
pewnie odpoczywa na słonku w ogródku i relaksuje się popijajac zimne pyyfko:lol:

A Ja NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz:

W to pifko to ja absolutnie nie wierzę - przecież ma do zgubienia parę kilo, a przy grilowaniu wiadomo - tłuszczyk wycieka ino mig :razz::evil_lol:

To co robisz? Siedzisz w chałupie? :crazyeye:......poruszaj się trochę, a nie tylko to pifko i kluchy :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']W to pifko to ja absolutnie nie wierzę - przecież ma do zgubienia parę kilo, a przy grilowaniu wiadomo - tłuszczyk wycieka ino mig :razz::evil_lol:

ło tam, daj spokój nie można sobie całe życie odmawiać:roll:
To co robisz? Siedzisz w chałupie? :crazyeye:......poruszaj się trochę, a nie tylko to pifko i kluchy :eviltong::evil_lol:Byłam ale w mieście to nie to samo:roll:

Bossszzz ty mnie mam za jakiegoś kluskarza alkoholika:crazyeye:

Posted

credita napisał(a):
kochani żadna bryka to mondeo z 98r kombi srebny metalik za całe 1100euro mąż nie mógł pojechać bo pracuje a ja mam jeszcze trochę urlopu :p auto sprawuje się dobrze na trasie 190 jedzie i trzyma się drogi i to mi wystarczy :multi:
no mały terrorysta coś chce pa ;)

Creditko ty 190 zasuwasz ?????????:-o no ładnie...........

(...ja też kiedyś sobie 200 km/h jechałam - ale nie swoim samochodem :evil_lol:)

Buziaki dla małego terrorysty :loveu:

Posted

[quote name='apple']Byłam ale w mieście to nie to samo:roll:

Bossszzz ty mnie mam za jakiegoś kluskarza alkoholika:crazyeye:

ja nie mówię o całym życiu :eviltong:

:siara::siara::loveu:

Posted

Agniest napisał(a):
Creditko ty 190 zasuwasz ?????????:-o no ładnie...........

(...ja też kiedyś sobie 200 km/h jechałam - ale nie swoim samochodem :evil_lol:)

Buziaki dla małego terrorysty :loveu:

Na lawecie tak szybko jechała :diabloti:.........hihihihi

Posted

[quote name='apple']No ja mysle że ci się wypskneło:evil_lol::loveu:

A tak troszeczkę :oops:

Czy ktoś wie co jest z Creditką? Ostatnio Oskarek coś manipulował przy klawiaturze. Czyżby był taki zdolny i odciął mamę od neta? :crazyeye:

Posted

witam jeszcze żyję :evil_lol:
Teraz troszkę więcej roboty na podwórku ,mały chętnie leży w wózku to wykorzystuje wolne chwile na ogarnianie :p
Apple w Zindorf są w miarę przystępne ceny aut ale ja tam mam rodzinę i oni wcześniej się rozglądają i dają mi znać jak jest jakaś okazyja :cool3:Jechałam po inne mondeo a przyjechałam innym bo akurat miałam tyle szczęścia że trafiło się jeszcze lepsze :loveu: no no Menrzuś na żadnej lawecie nie jechałam:p
ok może zdążę zobaczyć co tam u was:loveu:

Posted

credita napisał(a):
witam jeszcze żyję :evil_lol:
Teraz troszkę więcej roboty na podwórku ,mały chętnie leży w wózku to wykorzystuje wolne chwile na ogarnianie :p
Apple w Zindorf są w miarę przystępne ceny aut ale ja tam mam rodzinę i oni wcześniej się rozglądają i dają mi znać jak jest jakaś okazyja :cool3:Jechałam po inne mondeo a przyjechałam innym bo akurat miałam tyle szczęścia że trafiło się jeszcze lepsze :loveu: no no Menrzuś na żadnej lawecie nie jechałam:p
ok może zdążę zobaczyć co tam u was:loveu:

A to trzeba było mówić, że nie jechałaś w ciemno :lol:.....czasami dobrze mieć rodzinkę za granicą
To z Ciebie, tak jak Agniestka, małorolna się zrobiła ;)....kwiatki, warzywka pewnie....

Posted

e he he tak dobrze jak Agniestka to ja nie mam :shake:
u mnie jest jeszcze rozgardiasz po budowie i tak staramy się powoli ogarniać,ale po kwiatki i tak pojadę chociaż na taras do skrzynek;)

Posted

[quote name='Menrzuś']A tak troszeczkę :oops:

Czy ktoś wie co jest z Creditką? Ostatnio Oskarek coś manipulował przy klawiaturze. Czyżby był taki zdolny i odciął mamę od neta? :crazyeye:Jest jest nic jej nie jest, klawiatura cała ale wiadomości od Oskarka nie było:cool1:

[quote name='credita']witam jeszcze żyję :evil_lol:
ok może zdążę zobaczyć co tam u was:loveu:Oooooooo a może by się dla mnie rozejrzeli coo? Szukam volkswagena transoprtera wesja Allstar taka 7 osobowa ze stoliczkiem - he?:razz::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Jest jest nic jej nie jest, klawiatura cała ale wiadomości od Oskarka nie było:cool1:

Ano nie było :shake:......może dzisiaj

Oooooooo a może by się dla mnie rozejrzeli coo? Szukam volkswagena transoprtera wesja Allstar taka 7 osobowa ze stoliczkiem - he?:razz::evil_lol:

boszszsz.......wszędzie prywata :-o

:evil_lol:

cześć Creditkaaaaaa :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ano nie było :shake:......może dzisiaj

boszszsz.......wszędzie prywata :-o

Ojejku nooooooooo, dobra ide se już:sadCyber:

Posted

[quote name='Menrzuś']....do sklepiku? Kup bułeczki i koniecznie jogurcik.....bo mi się skończył :oops:

:razz:Dopssszzzz jogurcik to podstawa, nie mogę pozwolic abyś pozostał bez, to nie zdrowe jest:diabloti: To jaki smaczek dla ciebie?:razz:

Posted

[quote name='apple']Dopssszzzz jogurcik to podstawa, nie mogę pozwolic abyś pozostał bez, to nie zdrowe jest:diabloti: To jaki smaczek dla ciebie?:razz:

waniliowy oczywiście....tylko żeby skiśnięty nie był, bo odwrotnie zadziała :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']waniliowy oczywiście....tylko żeby skiśnięty nie był, bo odwrotnie zadziała :evil_lol:
Dopssszzz sprawdzę datę, specjalnie dla ciebie:evil_lol:

Prossszzz pierwszej świeżości:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Dopssszzz sprawdzę datę, specjalnie dla ciebie:evil_lol:

Prossszzz pierwszej świeżości:diabloti:

Noooooooo.......tuś mnie rozbroiła :oops:....idę się zatankować pod korek :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Noooooooo.......tuś mnie rozbroiła :oops:....idę się zatankować pod korek :evil_lol:zawsze byłam dobra w rozbrajaniu:diabloti:

Posted

[quote name='credita']Apple taki duży samochód jesteś lepsza niż ja:evil_lol:
Menrzusiu nie zazdroszcze Ci z tą budową ja już nigdy w życiu nie będę budować to wykańcza finansowo psychicznie i fizycznie :cool1: Jedyny plus otwierasz drzwi i psiaki na siku idą same :p
ten samochód to dla mojego ojca jego marzenie:loveu:

Oj jak super mić domek:loveu: