Menrzuś Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 apple napisał(a):No to żeby mi to było po raz ostatni ;-) ...... w tym miesiącu :evil_lol: Quote
apple Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Menrzuś']...... w tym miesiącu :evil_lol:Odnotuję, bede prowadzić ststystyki:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Jak myślisz.....co Creditka robi? Griluje się na słonku, czy robi testy wytrzymałościowe nowej bryki? :razz:......bo Ty to ja wiem - GRILUJESZ SIĘ :evil_lol: Quote
apple Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak myślisz.....co Creditka robi? Griluje się na słonku, czy robi testy wytrzymałościowe nowej bryki? :razz:......bo Ty to ja wiem - GRILUJESZ SIĘ :evil_lol: pewnie odpoczywa na słonku w ogródku i relaksuje się popijajac zimne pyyfko:lol: A Ja NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz: Quote
Menrzuś Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='apple'] pewnie odpoczywa na słonku w ogródku i relaksuje się popijajac zimne pyyfko:lol: A Ja NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz: W to pifko to ja absolutnie nie wierzę - przecież ma do zgubienia parę kilo, a przy grilowaniu wiadomo - tłuszczyk wycieka ino mig :razz::evil_lol: To co robisz? Siedzisz w chałupie? :crazyeye:......poruszaj się trochę, a nie tylko to pifko i kluchy :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Menrzuś']W to pifko to ja absolutnie nie wierzę - przecież ma do zgubienia parę kilo, a przy grilowaniu wiadomo - tłuszczyk wycieka ino mig :razz::evil_lol: ło tam, daj spokój nie można sobie całe życie odmawiać:roll: To co robisz? Siedzisz w chałupie? :crazyeye:......poruszaj się trochę, a nie tylko to pifko i kluchy :eviltong::evil_lol:Byłam ale w mieście to nie to samo:roll: Bossszzz ty mnie mam za jakiegoś kluskarza alkoholika:crazyeye: Quote
Agniest Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 credita napisał(a):kochani żadna bryka to mondeo z 98r kombi srebny metalik za całe 1100euro mąż nie mógł pojechać bo pracuje a ja mam jeszcze trochę urlopu :p auto sprawuje się dobrze na trasie 190 jedzie i trzyma się drogi i to mi wystarczy :multi: no mały terrorysta coś chce pa ;) Creditko ty 190 zasuwasz ?????????:-o no ładnie........... (...ja też kiedyś sobie 200 km/h jechałam - ale nie swoim samochodem :evil_lol:) Buziaki dla małego terrorysty :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='apple']Byłam ale w mieście to nie to samo:roll: Bossszzz ty mnie mam za jakiegoś kluskarza alkoholika:crazyeye: ja nie mówię o całym życiu :eviltong: :siara::siara::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Agniest napisał(a):Creditko ty 190 zasuwasz ?????????:-o no ładnie........... (...ja też kiedyś sobie 200 km/h jechałam - ale nie swoim samochodem :evil_lol:) Buziaki dla małego terrorysty :loveu: Na lawecie tak szybko jechała :diabloti:.........hihihihi Quote
apple Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Menrzuś']ja nie mówię o całym życiu :eviltong: :siara::siara::loveu:No ja mysle że ci się wypskneło:evil_lol::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='apple']No ja mysle że ci się wypskneło:evil_lol::loveu: A tak troszeczkę :oops: Czy ktoś wie co jest z Creditką? Ostatnio Oskarek coś manipulował przy klawiaturze. Czyżby był taki zdolny i odciął mamę od neta? :crazyeye: Quote
credita Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 witam jeszcze żyję :evil_lol: Teraz troszkę więcej roboty na podwórku ,mały chętnie leży w wózku to wykorzystuje wolne chwile na ogarnianie :p Apple w Zindorf są w miarę przystępne ceny aut ale ja tam mam rodzinę i oni wcześniej się rozglądają i dają mi znać jak jest jakaś okazyja :cool3:Jechałam po inne mondeo a przyjechałam innym bo akurat miałam tyle szczęścia że trafiło się jeszcze lepsze :loveu: no no Menrzuś na żadnej lawecie nie jechałam:p ok może zdążę zobaczyć co tam u was:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 credita napisał(a):witam jeszcze żyję :evil_lol: Teraz troszkę więcej roboty na podwórku ,mały chętnie leży w wózku to wykorzystuje wolne chwile na ogarnianie :p Apple w Zindorf są w miarę przystępne ceny aut ale ja tam mam rodzinę i oni wcześniej się rozglądają i dają mi znać jak jest jakaś okazyja :cool3:Jechałam po inne mondeo a przyjechałam innym bo akurat miałam tyle szczęścia że trafiło się jeszcze lepsze :loveu: no no Menrzuś na żadnej lawecie nie jechałam:p ok może zdążę zobaczyć co tam u was:loveu: A to trzeba było mówić, że nie jechałaś w ciemno :lol:.....czasami dobrze mieć rodzinkę za granicą To z Ciebie, tak jak Agniestka, małorolna się zrobiła ;)....kwiatki, warzywka pewnie.... Quote
Menrzuś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 A ja tak po cichu Ci powiem, że mnie też czeka to co przeszliście z tym budowaniem .....i to niedługo :p Quote
credita Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 e he he tak dobrze jak Agniestka to ja nie mam :shake: u mnie jest jeszcze rozgardiasz po budowie i tak staramy się powoli ogarniać,ale po kwiatki i tak pojadę chociaż na taras do skrzynek;) Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']A tak troszeczkę :oops: Czy ktoś wie co jest z Creditką? Ostatnio Oskarek coś manipulował przy klawiaturze. Czyżby był taki zdolny i odciął mamę od neta? :crazyeye:Jest jest nic jej nie jest, klawiatura cała ale wiadomości od Oskarka nie było:cool1: [quote name='credita']witam jeszcze żyję :evil_lol: Teraz troszkę więcej roboty na podwórku ,mały chętnie leży w wózku to wykorzystuje wolne chwile na ogarnianie :p Apple w Zindorf są w miarę przystępne ceny aut ale ja tam mam rodzinę i oni wcześniej się rozglądają i dają mi znać jak jest jakaś okazyja :cool3:Jechałam po inne mondeo a przyjechałam innym bo akurat miałam tyle szczęścia że trafiło się jeszcze lepsze :loveu: no no Menrzuś na żadnej lawecie nie jechałam:p ok może zdążę zobaczyć co tam u was:loveu:Oooooooo a może by się dla mnie rozejrzeli coo? Szukam volkswagena transoprtera wesja Allstar taka 7 osobowa ze stoliczkiem - he?:razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Jest jest nic jej nie jest, klawiatura cała ale wiadomości od Oskarka nie było:cool1: Ano nie było :shake:......może dzisiaj Oooooooo a może by się dla mnie rozejrzeli coo? Szukam volkswagena transoprtera wesja Allstar taka 7 osobowa ze stoliczkiem - he?:razz::evil_lol: boszszsz.......wszędzie prywata :-o :evil_lol: cześć Creditkaaaaaa :multi: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ano nie było :shake:......może dzisiaj boszszsz.......wszędzie prywata :-o Ojejku nooooooooo, dobra ide se już:sadCyber: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Ojejku nooooooooo, dobra ide se już:sadCyber: ....do sklepiku? Kup bułeczki i koniecznie jogurcik.....bo mi się skończył :oops: :razz: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']....do sklepiku? Kup bułeczki i koniecznie jogurcik.....bo mi się skończył :oops: :razz:Dopssszzzz jogurcik to podstawa, nie mogę pozwolic abyś pozostał bez, to nie zdrowe jest:diabloti: To jaki smaczek dla ciebie?:razz: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Dopssszzzz jogurcik to podstawa, nie mogę pozwolic abyś pozostał bez, to nie zdrowe jest:diabloti: To jaki smaczek dla ciebie?:razz: waniliowy oczywiście....tylko żeby skiśnięty nie był, bo odwrotnie zadziała :evil_lol: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']waniliowy oczywiście....tylko żeby skiśnięty nie był, bo odwrotnie zadziała :evil_lol: Dopssszzz sprawdzę datę, specjalnie dla ciebie:evil_lol: Prossszzz pierwszej świeżości:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Dopssszzz sprawdzę datę, specjalnie dla ciebie:evil_lol: Prossszzz pierwszej świeżości:diabloti: Noooooooo.......tuś mnie rozbroiła :oops:....idę się zatankować pod korek :evil_lol: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Noooooooo.......tuś mnie rozbroiła :oops:....idę się zatankować pod korek :evil_lol:zawsze byłam dobra w rozbrajaniu:diabloti: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='credita']Apple taki duży samochód jesteś lepsza niż ja:evil_lol: Menrzusiu nie zazdroszcze Ci z tą budową ja już nigdy w życiu nie będę budować to wykańcza finansowo psychicznie i fizycznie :cool1: Jedyny plus otwierasz drzwi i psiaki na siku idą same :p ten samochód to dla mojego ojca jego marzenie:loveu: Oj jak super mić domek:loveu: Quote
Recommended Posts