Menrzuś Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']No jak to co walczy z pieluchami:evil_lol: Oficjalnie oświadczam, że Jabłuszkowa jest Ptasiorem I-szej klasy :multi: Cuś tam pisała, że TZ na te pieluchy dostał 2 miesiące zwolnienia :hmmmm: Quote
apple Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Oficjalnie oświadczam, że Jabłuszkowa jest Ptasiorem I-szej klasy :multi: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:multi::bigcool: Cuś tam pisała, że TZ na te pieluchy dostał 2 miesiące zwolnienia :hmmmm:No co ty gdzie na to wolne daja ja też chcę:razz: Quote
Menrzuś Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple']No co ty gdzie na to wolne daja ja też chcę:razz: :evil_lol: A to się Creditki pytaj - ja sie tam na tym nie znam ;) Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']:evil_lol: A to się Creditki pytaj - ja sie tam na tym nie znam ;)No jak to się nie znasz:crazyeye: Przecież ty się znasz na wszystkim:roll: No to chociaż udawaj że się znasz:roll: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']No jak to się nie znasz:crazyeye: Przecież ty się znasz na wszystkim:roll: No to chociaż udawaj że się znasz:roll: Ale w te klocki jestem cienki Bolek :shake::lol: Co jest z tą Creditką? Najpierw Agniestka....teraz Ona....:-( Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale w te klocki jestem cienki Bolek :shake::lol: Co jest z tą Creditką? Najpierw Agniestka....teraz Ona....:-(Hmmmmmm.......................taka jakaś posucha.......ale jaka bedzie radość jak wrócą ...obie na raz:razz::lol: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']Hmmmmmm.......................taka jakaś posucha.......ale jaka bedzie radość jak wrócą ...obie na raz:razz::lol: Co będzie, to będzie....ale Ich nie ma!!!!!........:placz: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Co będzie, to będzie....ale Ich nie ma!!!!!........:placz:No nie rycz myslami sa z tobą na pewno;) Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']No nie rycz myslami sa z tobą na pewno;) Myślisz? :razz:......eeee tam - pewnie zapomniały :placz: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Myślisz? :razz:......eeee tam - pewnie zapomniały :placz: Menrzusiu o tobie sie nie da zapomniec ty się tak wyryłes w naszej pamięci że ho ho.................never forget:loveu:;) Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']nie mów tak - przecież to wyrycie jest kosztem zwojów :placz: :diabloti:eeeeeeeeee ty sie wryłes pomiedzy zwoje:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']Menrzusiu o tobie sie nie da zapomniec ty się tak wyryłes w naszej pamięci że ho ho.................never forget:loveu:;) nie mów tak - przecież to wyrycie jest kosztem zwojów :placz: :diabloti: Quote
credita Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 he he ściągnęliście mnie myślami ,ale długo nie posiedzę jak zwykle :shake: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 credita napisał(a):he he ściągnęliście mnie myślami ,ale długo nie posiedzę jak zwykle :shake: :multi::multi::multi:......no to mów czemu Ciebie nie było tak długo Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='credita']he he ściągnęliście mnie myślami ,ale długo nie posiedzę jak zwykle :shake: Ojjjj cześć:loveu: [quote name='Menrzuś']:multi::multi::multi:......no to mów czemu Ciebie nie było tak długoNo widzisz................................a nie mówiłam:eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple'] No widzisz................................a nie mówiłam:eviltong: Z Ciebie to jednak czarodziejka :razz: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Z Ciebie to jednak czarodziejka :razz:Ha!:B-fly: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']Ha!:B-fly: Teraz to już absolutnie w Ciebie wierzę :p Quote
credita Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 kurcze ciężko teraz było siąść do kompa ,mały miał szczepienia 3 dni przerąbane był marudny jak nigdy :angryy: ja padałam na twarz ,jeszcze czasem ma atak kolki to jakieś 3 godziny na rękach wtedy i nic się nie da zrobić aż żal dzieciaka tak ryczy że aż wymotuje,lekarz powiedział że tak to jest jedne dzieci mają kolki drugie nie nic na to się nie poradzi,no już zaczyna brzęczeć on to chyba wyczuwa bo nie mam chwili dla siebie dosłownie :shake: pozdrawiam Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 credita napisał(a):kurcze ciężko teraz było siąść do kompa ,mały miał szczepienia 3 dni przerąbane był marudny jak nigdy :angryy: ja padałam na twarz ,jeszcze czasem ma atak kolki to jakieś 3 godziny na rękach wtedy i nic się nie da zrobić aż żal dzieciaka tak ryczy że aż wymotuje,lekarz powiedział że tak to jest jedne dzieci mają kolki drugie nie nic na to się nie poradzi,no już zaczyna brzęczeć on to chyba wyczuwa bo nie mam chwili dla siebie dosłownie :shake: pozdrawiam Trzymajcie się......i cmoknij Młodego w czółko :kiss_2: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Teraz to już absolutnie w Ciebie wierzę :p No to cieszkam:multi: Jakby co to wal jak w dym Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']No to cieszkam:multi: Jakby co to wal jak w dym ....ale w masce pgazowej? :evil_lol: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='credita']kurcze ciężko teraz było siąść do kompa ,mały miał szczepienia 3 dni przerąbane był marudny jak nigdy :angryy: ja padałam na twarz ,jeszcze czasem ma atak kolki to jakieś 3 godziny na rękach wtedy i nic się nie da zrobić aż żal dzieciaka tak ryczy że aż wymotuje,lekarz powiedział że tak to jest jedne dzieci mają kolki drugie nie nic na to się nie poradzi,no już zaczyna brzęczeć on to chyba wyczuwa bo nie mam chwili dla siebie dosłownie :shake: pozdrawiamCreditka moja mała tez iała straszne kolki....na kolki najlepsze jest rozgrzewanie brzuszka ja to robiłam goracą piluszka kładłam na brzuszek oczywiście na ubranie.....próbowałam tez różnych medykamentów i nic nie pomagało aż do czasu jak znalazłam Espumisan w kropelkach rewelka...pomaga od razu......wypróbuj:roll: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']....ale w masce pgazowej? :evil_lol:Niekoniecznie:cool1: Bo lubie parzeć w oczy:razz: Quote
credita Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 dzięki Menrzuś cmoknę w czółko Oskara ;) aplle masz rację rozgrzewanie brzucha trochę pomaga, espumisan też mam i jeszcze mam esputicon to podobnie działa i czopki przeciwbólowe , ale jak go sieknie to już amba no ale pociesza mnie fakt że teraz już coraz mniej kolek będzie :p Quote
Recommended Posts