Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']No jak to co walczy z pieluchami:evil_lol:

Oficjalnie oświadczam, że Jabłuszkowa jest Ptasiorem I-szej klasy :multi:

Cuś tam pisała, że TZ na te pieluchy dostał 2 miesiące zwolnienia :hmmmm:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Oficjalnie oświadczam, że Jabłuszkowa jest Ptasiorem I-szej klasy :multi:

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:multi::bigcool:

Cuś tam pisała, że TZ na te pieluchy dostał 2 miesiące zwolnienia :hmmmm:No co ty gdzie na to wolne daja ja też chcę:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']:evil_lol:
A to się Creditki pytaj - ja sie tam na tym nie znam ;)No jak to się nie znasz:crazyeye: Przecież ty się znasz na wszystkim:roll: No to chociaż udawaj że się znasz:roll:

Posted

[quote name='apple']No jak to się nie znasz:crazyeye: Przecież ty się znasz na wszystkim:roll: No to chociaż udawaj że się znasz:roll:

Ale w te klocki jestem cienki Bolek :shake::lol:

Co jest z tą Creditką? Najpierw Agniestka....teraz Ona....:-(

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale w te klocki jestem cienki Bolek :shake::lol:

Co jest z tą Creditką? Najpierw Agniestka....teraz Ona....:-(Hmmmmmm.......................taka jakaś posucha.......ale jaka bedzie radość jak wrócą ...obie na raz:razz::lol:

Posted

[quote name='apple']Hmmmmmm.......................taka jakaś posucha.......ale jaka bedzie radość jak wrócą ...obie na raz:razz::lol:

Co będzie, to będzie....ale Ich nie ma!!!!!........:placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Myślisz? :razz:......eeee tam - pewnie zapomniały :placz:
Menrzusiu o tobie sie nie da zapomniec ty się tak wyryłes w naszej pamięci że ho ho.................never forget:loveu:;)

Posted

[quote name='apple']Menrzusiu o tobie sie nie da zapomniec ty się tak wyryłes w naszej pamięci że ho ho.................never forget:loveu:;)

nie mów tak - przecież to wyrycie jest kosztem zwojów :placz:

:diabloti:

Posted

credita napisał(a):
he he ściągnęliście mnie myślami ,ale długo nie posiedzę jak zwykle :shake:

:multi::multi::multi:......no to mów czemu Ciebie nie było tak długo

Posted

[quote name='credita']he he ściągnęliście mnie myślami ,ale długo nie posiedzę jak zwykle :shake:
Ojjjj cześć:loveu:
[quote name='Menrzuś']:multi::multi::multi:......no to mów czemu Ciebie nie było tak długoNo widzisz................................a nie mówiłam:eviltong:

Posted

kurcze ciężko teraz było siąść do kompa ,mały miał szczepienia 3 dni przerąbane był marudny jak nigdy :angryy: ja padałam na twarz ,jeszcze czasem ma atak kolki to jakieś 3 godziny na rękach wtedy i nic się nie da zrobić aż żal dzieciaka tak ryczy że aż wymotuje,lekarz powiedział że tak to jest jedne dzieci mają kolki drugie nie nic na to się nie poradzi,no już zaczyna brzęczeć on to chyba wyczuwa bo nie mam chwili dla siebie dosłownie :shake: pozdrawiam

Posted

credita napisał(a):
kurcze ciężko teraz było siąść do kompa ,mały miał szczepienia 3 dni przerąbane był marudny jak nigdy :angryy: ja padałam na twarz ,jeszcze czasem ma atak kolki to jakieś 3 godziny na rękach wtedy i nic się nie da zrobić aż żal dzieciaka tak ryczy że aż wymotuje,lekarz powiedział że tak to jest jedne dzieci mają kolki drugie nie nic na to się nie poradzi,no już zaczyna brzęczeć on to chyba wyczuwa bo nie mam chwili dla siebie dosłownie :shake: pozdrawiam

Trzymajcie się......i cmoknij Młodego w czółko :kiss_2:

Posted

[quote name='credita']kurcze ciężko teraz było siąść do kompa ,mały miał szczepienia 3 dni przerąbane był marudny jak nigdy :angryy: ja padałam na twarz ,jeszcze czasem ma atak kolki to jakieś 3 godziny na rękach wtedy i nic się nie da zrobić aż żal dzieciaka tak ryczy że aż wymotuje,lekarz powiedział że tak to jest jedne dzieci mają kolki drugie nie nic na to się nie poradzi,no już zaczyna brzęczeć on to chyba wyczuwa bo nie mam chwili dla siebie dosłownie :shake: pozdrawiamCreditka moja mała tez iała straszne kolki....na kolki najlepsze jest rozgrzewanie brzuszka ja to robiłam goracą piluszka kładłam na brzuszek oczywiście na ubranie.....próbowałam tez różnych medykamentów i nic nie pomagało aż do czasu jak znalazłam Espumisan w kropelkach rewelka...pomaga od razu......wypróbuj:roll:

Posted

dzięki Menrzuś cmoknę w czółko Oskara ;)
aplle masz rację rozgrzewanie brzucha trochę pomaga, espumisan też mam i jeszcze mam esputicon to podobnie działa i czopki przeciwbólowe , ale jak go sieknie to już amba no ale pociesza mnie fakt że teraz już coraz mniej kolek będzie :p