lucynka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Poszukuję publikacji "Pies Terapeuta i przyjaciel rodziny" wydana przez fundacje Przyjaciel.Pisałam do fundacji, lecz nakład jest wyczerpany. Może ktoś ma i już nie potrzebuje? Quote
maggosia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 http://issuu.com/yaghe/docs/piesterapeuta Lucynko, jest dostępna on-line jeżeli nadal nie udałoby Ci się dostać Quote
MaHa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='lucynka']Poszukuję publikacji "Pies Terapeuta i przyjaciel rodziny" wydana przez fundacje Przyjaciel.Pisałam do fundacji, lecz nakład jest wyczerpany. Może ktoś ma i już nie potrzebuje? Hej Mam dwa egzemplarze. Jak chcesz to ci prześle pocztą, podaj tylko adres na PW. Pozdrawiam Majka ----------------------------------------------------------------- www.fundacjarazemlatwiej.pl Quote
bachar Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Czy ja mogłabym się uśmiechnąć o ten egzemplarz? Quote
MaHa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='bachar']Czy ja mogłabym się uśmiechnąć o ten egzemplarz? Możesz ;) ------------------------------------------------ www.fundacjarazemlatwiej.pl Quote
Recommended Posts