zmora0 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Jeśli pytanie jest w złym dziale - proszę o przeniesienie i przepraszam za kłopot. Najprawdopodobniej będę wystawiać suczkę grzywka w klasie szczeniąt. Mam wybrać dla małej ringówkę i zastanawiam się nad dwiema opcjami.. 'zwykła' biała ringówka 5mm, czy ringówka z żabką 3mm? Lepiej na początku dać jej coś większego, czy pokusić się o żabkę, która może być lepsza? Jakie firmy polecacie i dlaczego, przy okazji tez chętnie się dowiem. :) Prosiłabym od razu o linki do sklepów gdzie mogę ją kupić Quote
Hawanka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 ringówke zakupić najlepiej na wystawie jest tam duży wybór....Ja polecam ringówke z podgardłem psa nie dusi sznurek i ładnie chodzi ;) Quote
Shetanka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dla grzywacza ja również wzięłabym z podgardłem żeby nie podrażnić skóry na szyi... Co do tego czy z żabką czy bez to jak Ci wygodniej wystawiać ;) Quote
zmora0 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Już zamówione :) Zobaczymy co z tego wyjdzie.. Quote
Hawanka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='netheter']Już zamówione :) Zobaczymy co z tego wyjdzie..[/QUOTE] Jaka zamówiłaś ???? Quote
zmora0 Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 z tego co pamiętam to tą: amberhouse. pl/show-tech-ringowka-show-lead-biala-p-937. html?cPath=76_125 trzeba tylko skasowac spacje :) Quote
Recommended Posts