ann1 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Reszta niestety jest tak rozmazana ,że nie nadaje się do pokazania. Nie mam ani jednego dobrego zdjęcia naszej Luny z ringu.:-( Quote
Havany Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dziewczyny, najważniejsze jest w tym wszystkim to, że każda z nas jest zadowolona ze swoich psów. Ja, ze swojej Primadonny (prawdziwa z niej primadonna) też, choć na ringu, na każdej wystawie robi mi wielkie świństwo. Jest zwyczajnie złośliwa i tyle. Ale ja to sobie zapamiętam. Ale tak obiektywnie muszę przyznać, że na tej wystawie naprawdę bardzo podobały mi się szczenięta. Wszystkie, dosłownie wszystkie, były prześliczne. Myślę, że wyrosną z nich piękne hawańczyki. Jestem bardzo ciekawa co będzie za rok, kiedy te maluchy będą dorosłe i zaczną podbijać ringi. Ale mam też nadzieję, że Arabella, Afera i Astor z naszej hodowli też będą miały co pokazać. Bo dotychczas zapowiadają się doskonale, co widać po ocenach. Quote
Recommended Posts