Basia_Sz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ło, zobaczcie, szczęście miałam na imprę się załapałam :loveu: Dawaj Madzia tu kielicha, bo okazja to nielicha!!! :multi: Gratuluję setnej strony jak tam Lucky ulubiony? :loveu: Quote
Madzia_19 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Dagusia1992']ja mam mieszanca owczarka belgijskiego z niemieckim jest czarna (bo tu sunia xD) z podpalanymi lapkami a na imie ma Fiona ;][/quote] [B]Ojej :) To śliczna na pewno ;) Lucky też jest nieobliczalny ;) Teraz u niego trochę gorzej z bieganiem, z powodu choroby...[/B] [quote name='madzia i medor']Hejo:hand: 100 stronka:multi::multi::lol:[/quote] [B]Hey :p[/B] [B]Tak tak :) Galeria się rozwija ;)[/B] Quote
Madzia_19 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Basia_Sz']Ło, zobaczcie, szczęście miałam na imprę się załapałam :loveu: Dawaj Madzia tu kielicha, bo okazja to nielicha!!! :multi: Gratuluję setnej strony jak tam Lucky ulubiony? :loveu:[/quote] [B]Basiu, jaki śliczny wierszyk :loveu: [/B] [B]A okazja jest oczywiście, więc zdrowie :popcorn: :p[/B] [B]Lucky właśnie śpi na moim łóżku, przez co ja muszę się gnieść przy biurku ;)[/B] Quote
Madzia_19 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Dagusia1992']ojej a co Lucky chory ?[/quote] Niestety tak. Lucky ma dyspalzję stawów łokciowych :( Quote
Dagusia1992 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ojej :( biedaczek Fiona jako jeszcze szczeniak miala zapalenie kości i nie wiem czy to od tego czy ona tak od siebie ale tyłeczkiem kręci jak idzie:P Quote
DiDDlina85 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dzien dobry:) Co tam słychac w ten piekny słoneczny dzień?? Quote
marzenna79 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [IMG]http://foto.onet.pl/upload/31/72/_596913_n.jpg[/IMG] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]Witaj Magdo i Lucky !!!!!!! :multi::loveu: Miło mi Cię poznać ! :loveu::loveu: Piękny jest Twój goldenek, tym bardziej przykro, że choruje na stawy.:shake: :-( Dysplazja stawów łokciowych ??????? :roll: A czy to się jakoś leczy ??? :roll: Pozdrawiam i życzę zdrówka.:multi::loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] Napisał [B]Madzia_19[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4663561#post4663561"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images20.fotosik.pl/208/d6a4afc14229b929.jpg[/IMG][/URL] [B][I][COLOR=Red][SIZE=3]ON JEST CUDNY...I TA APASZKA NA SZYJCE...[/SIZE][/COLOR][/I][/B] [/I] [quote name='madzia i medor']Hejo:hand: 100 stronka:multi::multi::lol:[/quote] [COLOR=Red][I][B][SIZE=5][B]100 strona, a na dodatek 1000 post Ci się trafił. GRATULUJĘ MAGDO !!!!!!![/B][/SIZE][/B][/I][/COLOR][B]:popcorn:[/B] Quote
Dobcia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witajcie:lol: Co słychać u Luckiego? Jak się ma po zastrzykach? Dziś pewno chętnie się wygrzewał w słonku?:cool3: Quote
Madzia_19 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='DiDDlina85']Dzien dobry:) Co tam słychac w ten piekny słoneczny dzień??[/quote] [B]Również witam ;) Słychać to gwar samochodów za okem niestety, bo trzeba było wracać do Bydgoszczy... Pogoda jest naprawdę śliczna i tylko to mnie pociesza ;)[/B] [quote name='marzenna79'][IMG]http://foto.onet.pl/upload/31/72/_596913_n.jpg[/IMG] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkorchid]Witaj Magdo i Lucky !!!!!!! :multi::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [I][B][SIZE=4][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Miło mi Cię poznać ! :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Piękny jest Twój goldenek, tym bardziej przykro, że choruje na stawy.:shake: :-( [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Dysplazja stawów łokciowych ??????? :roll: A czy to się jakoś leczy ??? :roll:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Pozdrawiam i życzę zdrówka.:multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [/quote] [B]Witamy w naszej galerii :loveu: Dziękujemy bardzo za odwiedziny :loveu: [/B] [B]Dysplazja jest chorobą dziedziczną i niestety nieuleczalną :( Teraz walczymy o to, aby Lucky nie kulał i nie odczuwał bólu. Dzięki serii zastrzyków, codziennym zażywaniu tabletek i specjalistycznej karmie ból i kulawizna ustąpiła :) Niestety łapek w łokciach zginać nie może... Ze względu na późne odkrycie choroby operacja nie jest możliwa...[/B] [B]Ale będę walczyć do końca, aby Lucky żył bez bólu i szczęśliwy jak dotychczas ;)[/B] Quote
Madzia_19 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='marzenna79'][B] [I][B][SIZE=5][COLOR=red]GRATULUJĘ MAGDO !!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/I][/B][B]:popcorn:[/B][/quote] [B]Dziękuję bardzo :p :popcorn:[/B] [quote name='Dobcia']Witajcie:lol: Co słychać u Luckiego? Jak się ma po zastrzykach? Dziś pewno chętnie się wygrzewał w słonku?:cool3:[/quote] [B]Lucky po zastrzykach czuje sie bardzo dobrze :p Jak był ostatnio w klinice to szalał jak zdrowy pies, czyli ocena sytuacji i szczekanie do drzwi wyjściowych ;) Siał taką panikę, że wszystkie psy wystraszył, a jak już wszedł do gabinetu i zobaczył naszego veta to sam dawał łapkę do zastrzyku ;) Taki z niego twardziel ;) :p[/B] Quote
Dagusia1992 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 pozytywne myślenie najlepszym lekarstwem xD szkoda ze tak późno wykryto chorobe :( super o niego dbasz xD Quote
aaliw Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Madzia_19'] [B]Lucky właśnie śpi na moim łóżku, przez co ja muszę się gnieść przy biurku ;)[/B][/quote] :lol: Czasami mozecie sie wymienic :diabloti: Ty do lozka, a psa dac przed komputer :cool3: Dogomanie sobie chlopak poczyta :evil_lol: [quote name='Madzia_19'][B] Pogoda jest naprawdę śliczna i tylko to mnie pociesza ;) [/B] Pogode macie odpowiednia do robienia zdjec w plenerze :p Aparat na spacery prosze zabierac :mad: Jak wam dobrze. U mnie dalej zimno i mokro :shake: Mizianko dla szczesciarza :lol: Quote
Madzia_19 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Dagusia1992']pozytywne myślenie najlepszym lekarstwem xD szkoda ze tak późno wykryto chorobe :( super o niego dbasz xD[/quote] [B]Jedyne czego dziś żałuję to to, że nie pojechaliśmy wcześniej z Lucky'm na badania... Mądry Polak po szkodzie....[/B] [quote name='aaliw']:lol: Czasami mozecie sie wymienic :diabloti: Ty do lozka, a psa dac przed komputer :cool3: Dogomanie sobie chlopak poczyta [/quote] [B]Lucky miał jeszcze lepszy pomysł :p Stwierdził, że on z laptopem do łóżeczka, a ja z książkami do biurka :diabloti: [/B] [quote name='aaliw'] Pogode macie odpowiednia do robienia zdjec w plenerze :p Aparat na spacery prosze zabierac :mad: Jak wam dobrze. U mnie dalej zimno i mokro :shake: Mizianko dla szczesciarza :lol:[/quote] [B]Obiecuję, że na najbiższy spacer (to jest w czwartek) zabieram ze sobą aparat i robimy Lalusiowi sesję zdjeciową :p :p :p[/B] [B]Zimno u Was? :shake: Może jakieś czary pomogą?[/B] Quote
Dobcia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Madzia_19'] [B]Lucky po zastrzykach czuje sie bardzo dobrze :p Jak był ostatnio w klinice to szalał jak zdrowy pies, czyli ocena sytuacji i szczekanie do drzwi wyjściowych ;) Siał taką panikę, że wszystkie psy wystraszył, a jak już wszedł do gabinetu i zobaczył naszego veta to sam dawał łapkę do zastrzyku ;) Taki z niego twardziel ;) :p[/B][/quote] Tylko tak dalej:loveu: Wspaniałe wieści:multi: Heh, psy to mają nieraz dziwne upodobania-jak można lubić zastrzyki?;) Dzielny goldenek z niego:loveu: Quote
marzenna79 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Madzia_19'] [B]Witamy w naszej galerii :loveu: Dziękujemy bardzo za odwiedziny :loveu: [/B] [B]Dysplazja jest chorobą dziedziczną i niestety nieuleczalną :( Teraz walczymy o to, aby Lucky nie kulał i nie odczuwał bólu. Dzięki serii zastrzyków, codziennym zażywaniu tabletek i specjalistycznej karmie ból i kulawizna ustąpiła :) Niestety łapek w łokciach zginać nie może... Ze względu na późne odkrycie choroby operacja nie jest możliwa...[/B] [B]Ale będę walczyć do końca, aby Lucky żył bez bólu i szczęśliwy jak dotychczas ;)[/B][/quote] [COLOR=Plum][SIZE=4][FONT=Georgia][I][B]Ojej, choroba dziedziczna???????:shake: Biedny Lucky...:-( Ale dzięki temu, że ma kochaną pańcię jest szczęśliwy, jak jego imię...:loveu::loveu: Życzę wytrwałości w walce z chorobą. [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][quote name='Madzia_19'][B]Dziękuję bardzo :p :popcorn:[/B] [B]Lucky po zastrzykach czuje sie bardzo dobrze :p [/B][/quote] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Purple]Na zdrowie Magdo.:multi: Super, że Lucky czuje się po zastrzykasz dobrze.:multi::loveu: Życzę wszystkiego dobrego.:multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
DiDDlina85 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Same dobre wieści czytam:)..bardzo sie ciesze...mizianko dla Luckyego:p Quote
Pianka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No to czekamy do czwartku na zdjęcia chorego psiaka:multi: Quote
Dagusia1992 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 spoko będzie dobrze xD Lucky ma szczęscie że ma taką dobrą pańcie :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dysplazja stawów biodrowych :-( :placz: :placz: ? Współczuje ci bardzo :-( . Trzymamy kciuki za Luckiego aby zastrzyki przyjmował znośnie i żeby było ogólnie wszystko OKej :loveu: . Quote
Madzia_19 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Dobcia']Tylko tak dalej:loveu: Wspaniałe wieści:multi: Heh, psy to mają nieraz dziwne upodobania-jak można lubić zastrzyki?;) Dzielny goldenek z niego:loveu:[/quote] [B]W nagrodę dostał śliczną chustę od pana doktora :p[/B] [quote name='marzenna79'][COLOR=plum][SIZE=4][FONT=Georgia][I][B]Ojej, choroba dziedziczna???????:shake:[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] [I][B][SIZE=4][FONT=Georgia][COLOR=plum]Biedny Lucky...:-([/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Georgia][COLOR=plum]Ale dzięki temu, że ma kochaną pańcię jest szczęśliwy, jak jego imię...:loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Georgia][COLOR=plum]Życzę wytrwałości w walce z chorobą.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=purple]Na zdrowie Magdo.:multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [I][B][SIZE=4][FONT=Georgia][COLOR=purple]Super, że Lucky czuje się po zastrzykasz dobrze.:multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Georgia][COLOR=purple]Życzę wszystkiego dobrego.:multi:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [/quote] [B]Dziękujemy, Marzenko za życzenia :) :loveu: [/B] [B]Czasami już mi brakuje sił w tej walce :roll: ale nie poddajemy się z Lalusiem ;) Cieszy nas każda poprawa :)[/B] [quote name='DiDDlina85']Same dobre wieści czytam:)..bardzo sie ciesze...mizianko dla Luckyego:p[/quote] [B]Oczywiście wymiziam Lucky'ego :p[/B] Quote
Madzia_19 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Pianka']No to czekamy do czwartku na zdjęcia chorego psiaka:multi:[/quote] :p :p :p [quote name='Dagusia1992']spoko będzie dobrze xD Lucky ma szczęscie że ma taką dobrą pańcie :)[/quote] [B]Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ;)[/B] [quote name='Kamcia_14']Dysplazja stawów biodrowych :-( :placz: :placz: ? Współczuje ci bardzo :-( . Trzymamy kciuki za Luckiego aby zastrzyki przyjmował znośnie i żeby było ogólnie wszystko OKej :loveu: .[/quote] [B]Dziękujemy bardzo za odwidziny :p[/B] [B]Lucky ma dysplazję stawów łokciowych. Podobno jeszcze gorsza niż biodrowych...[/B] [B]Dziękujemy bardzo :) Kciuki bardzo nam się przydadzą :p :p :p[/B] Quote
Dagusia1992 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 co tu sie zrobiło tak ciicho? ;( zapraszam do galerii Fionki :) Quote
Pianka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wydaje mi się, że w czwartek miały być foty, a nie ma:placz: Quote
Recommended Posts