basiek8 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Piękny ten piesek aż dziw że nikt się nim nie interesuje, ludzie przecież kochają labradory. Może warto powiesić jego ogłoszenie u weterynarza np w Alasce? Quote
Estel Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 on z labradorem nie ma nic wspólnego :P może troszkę z wyglądu może się kojarzyć ale charakter całkiem odmienny Quote
Nina_Brzeg Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Jakby go ktoś na żywo zobaczył to by nie powiedział, że on koło labradora w ogóle stał :P Chociaż dla wielu ludzi pies podobnej wielkości, krótkowłosy i czarny to już labek ;) Quote
Estel Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Hot-Dog z kijem (słaba jakość) http://www.youtube.com/watch?v=fskC6hwoozo http://www.youtube.com/watch?v=Nx7rNYggkqQ Quote
basiek8 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Widziałam go na żywo, strasznie ujada, jak byłam w Przytulisku po Ritę, to sie go przestraszyłam, Pani która dawała nam Ritę powiedziała że to labrador i faktycznie wyglad ma labradorowaty, ale do klatki bałam się podejść. Quote
Estel Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 tak się zachowuje w stosunku do obcych, wystarczy wyjść z nim na spacer i jest całkiem inny później ;) Quote
olivetshka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Mówcie co chcecie - dla mnie on jest labradorowaty, chociaż ociupinkę :) Dziś moja koleżanka, której pokazywałam na watku brzeskie psiaki, się nim zachwyciła i kazała sobie zdjęcie jeszcze raz pokazać. Czy nadal zero odzewu z ogłoszeń? Quote
Estel Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 może znalazłaby się osoba, która wzięłaby psa na tymczas? dom z ogrodem+aktywne spacery, może być w budzie bez innych zwierząt i dzieci Pies byłby wtedy spokojniejszy i być może zwiększyłaby się szansa na adopcje.. Quote
olivetshka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Dziewczyny, a może pospraszajcie trochę ludzi na watek? Taki piekny pies, a ma tak mało gości :( Nordi, sunia z Głowna, której mam banerek w podpisie, też miała cisze u siebie. Nikt sie nie pytał, nikt nie zgladal, ktoś tam podniósł od czasu do czasu. Aż nika pospraszała dziewczyny i zaczął się ruch, coś się może z sunią ruszy i jakis tymczas jej zaproponuje ktoś. Hot jest piękny, ale nikt go nie dostrzega. Banerek też by mu się przydał jakiś - ja się muszę nauczyc, bo lubię grzebac w tych graficznych programach. Quote
Estel Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 chodzi o to że ludzie którzy szukają psa np. do pilnowania widząc jego reakcje odrazu się zniechęcają bo sami się go boją nikt się nawet nie spyta o cokolwiek z nim związanego, a żeby go do siebie przekonać to naprawdę niewiele potrzeba.. Quote
Nina_Brzeg Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 No niestety, on po prostu odstrasza ludzi... Jest piękny i gdyby nie to, że na obcych szczeka i warczy, to na pewno już dawno ktoś by sie nim zainteresował. Ja niestety też nie potrafie robić banerków. Chyba pora sie nauczyć... Kupcie mi dom z ogrodem, to gwarantuje, że będzie pierwszym psem, który do owego ogrodu trafi ;) Moja mama już by o to zadbała :P Quote
basiek8 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ależ on jest śliczny, szkoda że tak odstrasza potencjalnego "pana" Quote
kizimizi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 plissss plisss plissss! poszukiwana osoba do wizyty przedadopcyjnej w centrum NYSY dla trudnego spaniela, ktory WRESZCIE ma szanse na dom. Jesli mozecie pomoc albo kogos wskazac zapraszam na watek: http://www.dogomania.pl/threads/200595-Cocker-Spaniel-Brego.Zbieramy-na-hotel.-DT-daje-czas-do-konca-lutego!-POMOCY/page11 Quote
olivetshka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Podesłałam Hot Doga do działu Przygarnę psa - szukają ostrego psa do stróżowania: http://www.dogomania.pl/threads/202937-Poszukuje-psa-z-silnym-instyktem-terytorialnym... Quote
Nina_Brzeg Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Ale tam są już 3 psy. O ile z suką nie byłoby problemu, to samców Hot-Dog raczej nie lubi. Quote
olivetshka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nina_Brzeg napisał(a):Ale tam są już 3 psy. O ile z suką nie byłoby problemu, to samców Hot-Dog raczej nie lubi. A to pech :( To chyba usunę Hota z listy, co?... Szkoda :( Miały spore szanse w pojedynkę... EDIT: A moze jednak go zostawić tam? Może ktoś go wypatrzy jednak? Quote
Estel Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nina on się do wszystkiego rzuca, tylko Bunie akceptował odziwo i brałam ich razem na spacery, a że jej nie ma to sam chodzi teraz, chciałam ostatnio z Monika zobaczyć czy jakaś sukę zaakceptuje to odrazu atakuje przez ferie chodziłam z nim nad Odrę na 1-1,5 godz. i jest trochę spokojniejszy, jedna pani która wyprowadza go popołudniu miała mieć przekazane żeby w miarę możliwości robiła mu dłuższe spacery, bo teraz znowu nie będzie mnie codziennie Quote
Nina_Brzeg Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 No to jeszcze lepiej. Przez Bunie byłam pewna, że suki to u niego nie problem, z innymi nie próbowałam. Quote
Estel Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ..otrzymaliśmy misje, nasz honor i duma nie pozwalała odmówić..po ostatnim posiłku i kąpieli wyruszyliśmy w nieznane.. ..penetrowaliśmy teren gdzie miał znajdować się wróg.. ..jednak nikogo nie było; na wszelki wypadek zatarliśmy nasze ślady.. ..i ruszyliśmy dalej.. ..różne dziwne rzeczy i istoty spotkaliśmy, jednak najdziwniejszą był niewidzialny człowiek.. ..dotarliśmy do dwóch małych osad tubylców, nie było żadnych wojsk, nikt sie nie sprzeciwiał, więc.. ..przejęliśmy cały obszar.. ..i wróciliśmy do szarej rzeczywistości..poczekalni psich serc.. Quote
Recommended Posts