szczecinianka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Mam go w DT, dawno nie widziałam tak wspaniałego psa. :oops: Mój poprzedni tymczas trafił do adopcji dzięki dogomanii, więc tym razem również się łudzę. :razz: Czasami trafiają pod naszą opiekę psy, które na długo zapadają w pamięć. Taki właśnie je[SIZE=3]st pięcioletni Gucio. W schroniskowym boksie wyglądał jak obraz nędzy i rozpaczy, leżał ze wzrokiem wbitym w ziemię i nie reagował na nic. Został wyciągnięty z boksu dosłownie w ostatniej chwili, kiedy kilkanaście psów zapędziło go w kąt boksu został dotkliwie pogryziony, był o krok od straty życia... Okazał się psem nieprawdopodobnie fantastycznym. Po wizycie u fryzjera jakby odmłodniał o kilka lat! Żyje w zgodzie ze wszystkimi istotami żywymi, kocha ludzi, nieustannie zabiega o pieszczoty. Szczególną sympatią darzy dzieci, które w pełni rozumieją jego głupawe zabawy i nadążają za nim kiedy bawi się piłeczką:)) Jest grzeczny i ułożony. Rozumie co znaczy "na miejsce", nie plącze się pod nogami, jest zupełnie niekłopotliwy. Przybiega do opiekuna na zawołanie i nie sprawia mu różnicy czy opiekunem jest osoba dorosła czy dziecko. Na pewno był psem typowo mieszkaniowym. Zachowuje czystość, w ciszy i spokoju zostaje sam. Nie panikuje kiedy opiekun musi wyjść. Gucio nie jest zbyt piękny, ale ma wspaniały charakter. Przednimi łapami opiera się na ramionach opiekuna, przytulając się niczym człowiek. Uwielbia pieszczoty, nigdy nie odmówi głaskania i przytulania. Jeśli jesteś gotowy by go pokochać, zapraszamy na wspólny spacer, po którym można podjąć decyzję o adopcji! tel. 607-701-117 [email protected] Quote
Igiełka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Śliczny piesio i przebywa na wspaniałym tymczasie- zupełnie się zmienił. :loveu: Quote
Cudak Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Cudny szorściak :loveu: Fryzjer zrobił z niego szczeniaka :razz: Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Jejku, Monika, uratowałyście go! Super, że ten piękniś jest u Ciebie :loveu: Quote
Recommended Posts