Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli znajdzie się transport to siostra może przyjechać z psem we wtorek 2 listopada,powiedziała że najlepiej by było jakbyście poszli z psem na spacer już bez bo on przy niej jest taki głupi,ona pokryje koszt transportu,spakuje wszystkie rzeczy psiaka,książeczke zdrowia,miski,kocyki,hmm może mi się uda i też przyjade cie poznać ale nie wiem czy będe miała z kim moją córcie zostawić :)

Posted

no kuzyn pojedzie ale troche drogo by to wychodziło,porównam ceny z innymi opcjami i siostra zadecyduje,nie nie mam więcej jego zdjęć na swoim komputerze tylko tyle co jest na wątku,a jak Twój chłopak na psa? w pełni zdecydowany? jeśli jeszcze chcesz coś o nim wiedzieć to pytaj? napisze tyle ile o nim wiem

Posted

Ja mieszkam juz z chlopakiem mamy tylko jednego psa w tej chwili tego małego a jesli chodzi o jego rodzicow to oni maja cociel spaniela powiedz mi czy Quatro bez smyczy jest grzeczny ?? tzn obok mnie sa wały i pola ja tam zawsze chodze i puszczam psy zeby polataly to powiedz mi jak wyglada sytuacja z nim jest calkowicie nie wychowany czy zna jakies komendy??

Posted

z tego co wiem to jest spuszczany ze smyczy ale trzeba go gonić bo nie zawsze chce wrócić,umie dawać łape,całą reszte olewa i nie zna absolutnie innych komend ale jestem pewna że w dobrych rękach załapie wszystko w mig bo to nie jest głupi pies,on po prostu robi tylko to co chce i świetnie wymusza wszystko szczekaniem,potrafi godzine stać naprzeciw człowieka i szczekać bo np. ktoś coś je co jemu się akurat podoba,no i ślini się jak żebrze o jedzenie,aha on mieszka z kotem i nawet razem śpią więc nie jest tak do końca potworem

Posted

Moim zdaniem nie jest on psem agresywnym z tego co opowiadasz skoro zyje z kotem to kwestia przyzwyczajenia:) za duzo mu pozwolono jak byl maly a teraz sa skutki tego jak sie dziecko wychowa na łobuza to skonczy w poprawczaku lub cos gorszego.... to sie i tyczy psow i innych stworzen, a powiedz mi jak sie zachowuje przy wodzie?? lubie pływac?? moze powiedz mi co lubi jesc ja akurat psy karmie gotopwanym czasami sucha karma ale gotowany ryz serca marchew ten maly teraz dostaje co dwa dni twarozek z platkami owsianymi czasem jakies jajko

Posted

to jest bardzo dobre podejście bo dziewczyna z bielska przyjechała z psem i ten mały chciał się bawić,podszedł do mojej siostry a Quatro od razu zmienił nastawienie do niego,no i wasz malutki to będzie prościej,Franek ma 7 miesięcy więc już prawie dorasta,może to też był powód że się nie dogadały

Posted

Naj pierw trzeba zmeczyc Quatra potem naszego i dopiero wtedy moga razem sie poznac kiedy nie beda emanowały taka energia (czyli zła energia ) ewentualnie jesli byscie chcialy to w niedziele tez moge przyjechac po niego do rybnika po godzinie 15 :)

Posted

cholera za nic nie kumam nic w tych mapach dojazdu i rozkładach jazdy i nie wiem jak dojechać do rybnika,na chłopski rozum to najpierw do gliwic a potem z gliwic do rybnika,musze spytać kogoś mądrzejszego,może jest jakieś bezpośrednie połączenie bo siostra jest w zaawansowanej ciąży i nie chce jej przemęczać