Aleksandra Bytom Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 poczekajmy do wieczora co powie mój kuzyn okey? na ten numer Szczepona dzwoniłam i niedostępny jest niestety,potem jeszcze spróbuje Quote
Sylwiakuspie Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 podaje mój numer w razie czego 601759026 Quote
Aleksandra Bytom Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 jeśli znajdzie się transport to siostra może przyjechać z psem we wtorek 2 listopada,powiedziała że najlepiej by było jakbyście poszli z psem na spacer już bez bo on przy niej jest taki głupi,ona pokryje koszt transportu,spakuje wszystkie rzeczy psiaka,książeczke zdrowia,miski,kocyki,hmm może mi się uda i też przyjade cie poznać ale nie wiem czy będe miała z kim moją córcie zostawić :) Quote
Sylwiakuspie Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Olu i powiedz jak wyglada sytuacja z transportem?? Quote
Aleksandra Bytom Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 już dzwonie do kuzyna bo wczoraj padłam i napisze :) Quote
Sylwiakuspie Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 I jak?? Masz tam moze gdzies jeszcze pare zdjec Quatro??? Quote
Aleksandra Bytom Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 no kuzyn pojedzie ale troche drogo by to wychodziło,porównam ceny z innymi opcjami i siostra zadecyduje,nie nie mam więcej jego zdjęć na swoim komputerze tylko tyle co jest na wątku,a jak Twój chłopak na psa? w pełni zdecydowany? jeśli jeszcze chcesz coś o nim wiedzieć to pytaj? napisze tyle ile o nim wiem Quote
Sylwiakuspie Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ja mieszkam juz z chlopakiem mamy tylko jednego psa w tej chwili tego małego a jesli chodzi o jego rodzicow to oni maja cociel spaniela powiedz mi czy Quatro bez smyczy jest grzeczny ?? tzn obok mnie sa wały i pola ja tam zawsze chodze i puszczam psy zeby polataly to powiedz mi jak wyglada sytuacja z nim jest calkowicie nie wychowany czy zna jakies komendy?? Quote
Aleksandra Bytom Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 z tego co wiem to jest spuszczany ze smyczy ale trzeba go gonić bo nie zawsze chce wrócić,umie dawać łape,całą reszte olewa i nie zna absolutnie innych komend ale jestem pewna że w dobrych rękach załapie wszystko w mig bo to nie jest głupi pies,on po prostu robi tylko to co chce i świetnie wymusza wszystko szczekaniem,potrafi godzine stać naprzeciw człowieka i szczekać bo np. ktoś coś je co jemu się akurat podoba,no i ślini się jak żebrze o jedzenie,aha on mieszka z kotem i nawet razem śpią więc nie jest tak do końca potworem Quote
Sylwiakuspie Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Moim zdaniem nie jest on psem agresywnym z tego co opowiadasz skoro zyje z kotem to kwestia przyzwyczajenia:) za duzo mu pozwolono jak byl maly a teraz sa skutki tego jak sie dziecko wychowa na łobuza to skonczy w poprawczaku lub cos gorszego.... to sie i tyczy psow i innych stworzen, a powiedz mi jak sie zachowuje przy wodzie?? lubie pływac?? moze powiedz mi co lubi jesc ja akurat psy karmie gotopwanym czasami sucha karma ale gotowany ryz serca marchew ten maly teraz dostaje co dwa dni twarozek z platkami owsianymi czasem jakies jajko Quote
Sylwiakuspie Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 wydaje mi sie ze cena takiego transportu czyli to jest 110 km w dwie strony to wychodzi jakies 40zl przeliczajac Quote
Aleksandra Bytom Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 kuzyn chciał stówe to jest 76km w jedną strone dokładnie,on zjada wszystko,nad wodą był z bratem ale nie wiem czy do niej wszedł,brat jest obrażony więc na pewno mi nie powie Quote
Sylwiakuspie Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 No dobrze nie ma problemu zachowam cisze:) Quote
Aleksandra Bytom Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 słuchaj a nie mogłabyś po niego nawet autobusem podjechać do rybnika,ja bym go z siostrą też autobusem podrzuciła w poniedziałek albo we wtorek Quote
Sylwiakuspie Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Dobra to ja pojadę pociągiem do Rybnika we wtorek mi pasuje tylko powiedz o ktorej godzinie macie autobus i o ktorej bylibyście w rybniku Quote
Aleksandra Bytom Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 okey posprawdzam i napisze a będziecie z maluchem? może lepiej żeby najpierw poznał tylko was a potem na spacerku dołączyłby młody,nie wiem czy dobrze myśle ale znając reakcje tego psa to było by jakieś wyjście Quote
Sylwiakuspie Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 tak tak ja przyjade bez małego poza go dopiero jak bedzie bardzo zmeczony po spacerze tak bedzie napewno :) Quote
Aleksandra Bytom Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 to jest bardzo dobre podejście bo dziewczyna z bielska przyjechała z psem i ten mały chciał się bawić,podszedł do mojej siostry a Quatro od razu zmienił nastawienie do niego,no i wasz malutki to będzie prościej,Franek ma 7 miesięcy więc już prawie dorasta,może to też był powód że się nie dogadały Quote
Sylwiakuspie Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Naj pierw trzeba zmeczyc Quatra potem naszego i dopiero wtedy moga razem sie poznac kiedy nie beda emanowały taka energia (czyli zła energia ) ewentualnie jesli byscie chcialy to w niedziele tez moge przyjechac po niego do rybnika po godzinie 15 :) Quote
Aleksandra Bytom Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 niedziela to jest wszystkich świętych?? ja się na tych kościelnych świętach nie znam chociaż moja rodzina niby katolicka jest Quote
Sylwiakuspie Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 w poniedziałek jest wszystkich swietych :) czyli 1 listopada Quote
Ada-jeje Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Znow wtrace moje trzy grosze, pamietajcie zeby psy po zmeczeniu poznawaly sie na neutralnym terenie, wlasnie na spacerze z ktorego razem wracacie do domu. Quote
Aleksandra Bytom Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 cholera za nic nie kumam nic w tych mapach dojazdu i rozkładach jazdy i nie wiem jak dojechać do rybnika,na chłopski rozum to najpierw do gliwic a potem z gliwic do rybnika,musze spytać kogoś mądrzejszego,może jest jakieś bezpośrednie połączenie bo siostra jest w zaawansowanej ciąży i nie chce jej przemęczać Quote
Recommended Posts