EMT Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Aaron - 9 miesięczny pies, który jest suką. Zostałam poproszona o pomoc w znalezieniu nowego domu dla kilkumiesięcznego psa toteż zamieszczam to grzecznościowo. Aaron miał być duży... Aaron jest mały. Aaron miał być samcem... Aaron jest suką. Aaron szuka domu. Im szybciej tym dla niej lepiej, póki jest, jak sądzę, niczym plastelina. Z tego co widziałam jest bardzo przyjacielska. Nie ma problemu z dziećmi. Ze zwierzętami też raczej nie. Początkowo mieszkała w domu - teraz mieszka na dworze. Jest spragniona kontaktu z ludźmi. Kontakt do obecnych właścicieli : (wykasowałam kontakt, skoro Aarona już u nich nie ma ) lub do mnie : [email protected] Quote
aska64 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 A dlaczego sunia szuka nowego domu,czy tylko to że jest małą sunią,a nie dużym psem.Dlaczego ludzie chcą ja oddać :shake: Quote
EMT Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 aska64 napisał(a):A dlaczego sunia szuka nowego domu,czy tylko to że jest małą sunią,a nie dużym psem.Dlaczego ludzie chcą ja oddać :shake: Właśnie dlatego, że jest suką i jest mała szuka nowego domu. Miał to być typowy pies gospodarski, odstraszający wyglądem... Jeśli nie znajdzie nowego domu to zostanie w obecnym, ale z jej charakterem szczęśliwsza by była jako pies domowo-kanapowy... Quote
EMT Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 zozolina napisał(a):A gdzie malenka przebywa? W Bytomiu. Quote
zozolina Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Heh to moja dzielnica !!!! czy cos suczynce trzeba? Quote
EMT Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Jak się wczoraj dowiedziałam sprawa nieaktualna - wbrew zapowiedziom Aaron jakiś czas temu trafił do miechowickiego schroniska... Quote
Recommended Posts