komar Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Właśnie powróciłem z I mini zlotu dogomaniaków zaliczonego do spontaniczno-objazdowego:D Otóż wraz z kolegą o nicku Tetramir od pt do teraz objechaliśmy pół polski (pociągami i autostopem) w celu spotkania troche ludzi z dogo:D Osoby, które zostały "zaliczone" proszone są o dopisanie się i napisanie krótkiego sprawozdania:D Nawet osoby z którymi spotkaliśmy się mentalnie;P tak w skrócie;P Wrocław - Poznań - Bydgoszcz - Gdynia - Toruń (5 minut) - Włocławek - Łódź - Katowice (15 minut) - Bielsko-Biała (godzinka) - Porąbka - Wrocław to byla nasza trasa:D Quote
Marta_Ares Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 aaa my z Tztem tez bylismy zaliczeni :D dzieki nam mieli gdzie spać z niedzieli na poniedzialek :P jak Wam sie podobała impreza w niedziele wieczorem?? Quote
Estera Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ja zostałam zaliczona :multi: I porwana do Trojmiasta :loveu: Dzięki za dobrą zabawę i spotkanie :loveu: Quote
Tetramir Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Po małej dezorientacji tramwajowej we Wrocławiu także powróciłem szczęśliwie. Wyjazd chyba najlepszy jaki odbyłem, wszystkim osobom zaliczonym dziękuje za gościnne i towarzyszenie w podróży :D Quote
Unbelievable Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 ja byłam mentalnie, ja! Łomża(tzn, zadupie bez pociągów) :diabloti: Quote
komar Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 no myślę, że możecie spodziewać się więcej takich wypadów bo mi się weekendy zwolniły:) Quote
Tetramir Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Sołtysiada przezacna i 11tyś litrów wody pitnej :P i pasza dla kur dla Warszawiaka ;D Unblebleble następnym razem spróbujemy autostopem z Wawy tam się dostać. Po drodze zostawiłem całkiem umyślnie fanty :P U kogoś jest moja ładowarka, ręcznik i zaraz sprawdzę co jeszcze :P Proszę wrzucić zdjęcia bez cenzury :P Quote
Marta_Ares Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Komar ktorym Wy pociagiem jechaliście do trojmiasta? tzn o której bo szukam jakiegos taniego polaczenia do sopotu na weekend Quote
Atkaaaa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 łaaaaa ja też się odmeldowuję! :D Czuję się zaliczona :D :* Zdjęcia będa... niedługo :D Quote
Unbelievable Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Tetramir napisał(a): Unblebleble następnym razem spróbujemy autostopem z Wawy tam się dostać. powodzenia :diabloti: Quote
komar Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 my jechaliśmy jakoś tak z Bydgoszczy o hmm... 14:45... (osobowy bezpośredni) z tym że on nie kursuje od 14 do 18 sierpnia;P więc musicie sie załapać na 13 sierpnia;P Quote
rose Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 następnym razem proszę zapowiadać mi takie wizyty:mad: bym się jakoś przygotowała, odstawiła tych i tamtych i się z Wami spotkała, a tak to nie wyszło:-( Quote
komar Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 czyli zaliczasz się do tych spotkanych mentalnie;D Quote
rose Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 komar napisał(a):czyli zaliczasz się do tych spotkanych mentalnie;D wolałabym inaczej:evil_lol::evil_lol: Quote
Tetramir Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='rose']następnym razem proszę zapowiadać mi takie wizyty:mad: bym się jakoś przygotowała, odstawiła tych i tamtych i się z Wami spotkała, a tak to nie wyszło:-( Niom telefon naładowany trzeba mieć zawsze :P Dodać trzeba że cały wyjazd towarzyszyła nam pieśń: http://www.youtube.com/watch?v=ZRla-PryDQw :D Quote
Marta_Ares Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 łe to za pozno :( ja musze byc w sopocie od rana Quote
rose Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Tetramir']Niom telefon naładowany trzeba mieć zawsze :P Dodać trzeba że cały wyjazd towarzyszyła nam pieśń: http://www.youtube.com/watch?v=ZRla-PryDQw :D drugi miałam:eviltong: ale bez kasy, trzeba było na niego zadzwonić :eviltong: Quote
Atkaaaa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 ej a jak się nazywała ta piosenka co ten koleś na scenie ją śpiewał jak już schodziliśmy z plaży?? Komar znałeś ją! Quote
basia bonnie Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 taak, ja też jestem zaliczona :evil_lol: :multi: ode mnie zapomnieliście jakże mądrych krzyżówek :lol: będę sobie czytać na dobranoc :evil_lol: zdjęcie mamy co prawda jedno i na szybko,ale jest!:cool3: Quote
komar Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 To zawsze możesz pojechać w czwartek;P a co do drugiego tel to nie mialem nr;P Quote
komar Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 [quote name='Atkaaaa']ej a jak się nazywała ta piosenka co ten koleś na scenie ją śpiewał jak już schodziliśmy z plaży?? Komar znałeś ją! http://www.youtube.com/watch?v=TtxTwKwmNx0 Quote
Tetramir Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Marta_Ares napisał(a):łe to za pozno :( ja musze byc w sopocie od rana na pkp.pl sprawdź sobie osobowe. jest z Bydgoszczy o 4.52 jeszcze i 7,42. i jadą 4h Quote
rose Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 komar napisał(a):To zawsze możesz pojechać w czwartek;P a co do drugiego tel to nie mialem nr;P ale Paweł miał :P Quote
Marta_Ares Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 ale ja z wloclawka jade a nie z bydgoszczy :P a tam jak widac problemy z osobowkami ;/ Quote
Atkaaaa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dzięki :D Heloooooł dogotubisie mówią Wam hejoooo: Córcia Atka i mamuśka Esterłajza :diabloti: Pojący się dziadek Komar:diabloti:: Wuuujek? Taaaak, jesteś częścią rodziny:evil_lol: Mamuśka, przewodnicząca mafii::cool1: Quote
Recommended Posts