Kropka:) Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 To cieszę się, że Moris już nie jest do adopcji, a Ares jest za "stary" :) Quote
Kropka:) Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Pewna pani, fanka Aresa na fb, napisała, że nie zostawi tak Aresa. Dała sobie i rodzinie kilka dni na przemyślenie. Jesli nie ona, to koniecznie pomoże mi w szukaniu domu dla Aresa :) Quote
Romka Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Bardzo się cieszę!!! :) Wysyłam też link wątku do domu Nali,pani też obiecała pomoc... Quote
Romka Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Wydarzenie Kropki na fb zaowocowało...WIZYTĄ PRZEDADOPCYJNĄ DLA ARESA!!! :) :) :) Sprawdzamy domek pod Raszynem.W domku koty,pomeranian i jeszcze jeden mały psiak.Ares mieszkałby w ciepłej budzie na podwórku. Domek sprawdza nam p.Daria,która już sparwdzała nam dom dla Morelki. Dziękujemy bardzo!!! Quote
Romka Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Mam nadzieję,że to już ostatnie takie zdjęcia Aresa: Quote
Kropka:) Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Oj na pewno! Ares od 03.06.2015 roku w swoim wymarzonym i długo oczekiwanym domu!!!! :D W samochodzie pies ideał, jakby był stworzony do jazdy autem! Na poczatku lekko zdenerwowany, a potem.. A potem grzecznie siedział, leżał mi na kolanach i rozdawał całusy! Po dojechaniu na Aresa czekała cała rodzina! Nawet sąsiadka! Ares wysiadł z samochodu z podkulonym ogonem, ale gdy tylko zobaczył nową rodzinę uśmiech na jego pysiolu sie zwiększył i podbiegł do nich sie przywitać! Z psiakami rezydentami, czyli z przemiłym Trampem i seniorem Liderem przywital sie grzecznie z merdającym ogonem! Wyszliśmy na spacer, Ares od razu o nas zapomniał i czul się jak u siebie, pobiegł ze swoją właścicielką przez łąkę i tyle go widzieliśmy:D Potem dołączyli do na Goja i Astro, przemile i również adoptowane psiaki:) Nasz Ares jest debesciakiem i od razu polubił towarzycho! Gdy wróciliśmy do domu, Ares sam skrecil na podwórko. Dostal picie i jedzenie oraz wielka kość gdy juz wyszłyśmy:DD Podsumowując: Ares po pięciu latach znalazł wspaniały dom , wspaniałą rodzinę! Powodzenia kochany! <3 Quote
Kropka:) Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 PS. Ares obiecał, ze w wakacje nas odwiedzi! :) Będzie dużo zdjęć i newsów od Areska :) Quote
Romka Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 WIĘCEJ O ŻYCIU JAKIE ARES PROWADZI TERAZ NA WYDARZENIU ARESA: https://www.facebook.com/events/1407700739535796/ I zdjęcia Kropki z wyjazdu ze schroniska i wizyty w domku Aresa: Jechał przytulony do Kropki :) A tak wygląda ogród Aresa: ...i jego buda; I Ares w ogrodzie; Quote
Romka Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 I szczęśliwy Ares; :) :) :) A to nowi koledzy Aresa; Nareszcie Ares,nawet nie wiesz jak się cieszę psiaku...powodzenia i ciesz się domkiem jak najdłużej... KROPKA,MASZ DOBRĄ RĘKĘ!!!!!!!!!!!!! :) Quote
Kropka:) Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 " Ares miewa się bardzo dobrze. Jest grzeczny i radosny. Był u nas Pan Alan. Ocenił że Aresik się już zadomowil. Pokazał mam jak z nim postępować. Uczymy się siadać i jeść bez wyjadania innym... Czuje sie gospodarzem. Szczeka i pilnuje. Dzieci go uwielbiają... Codziennie chodzimy na spacery, bawimy się i uczymy...:) Bardzo się cieszymy ze jest z nami. " "Obopolna miłość trwa. Jest bardzo szczęśliwy i posłuszny. Pięknie mruczy z radości. Bardzo się cieszymy ze jest z nami.... Już umie siadac i nie wychodzi poza bramę sam. . W wakacje Was odwiedzimy! " Quote
Romka Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Miód,miód,miód na moje serce! Po tylu latach bez domu, czyta się cudnie!!!! :) Quote
Recommended Posts