Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fuksik.przespał spokojnie całą noc w swoim legowisku,jak wstaje zaznacza teren i trzeba go pilnować(szafa mu się spodobała),bawił się z mężem Justyny,jest radosny.Takiego smsa dostałam.SUPER!

Posted

Fuks po odwiedzeniu mojej rodziny nareszcie od wczoraj jest u siebie.
W aucie nie było żadnych problemów i dzielnie wytrzymał taka daleką podróż.Siedziałam z nim na tylnym siedzeniu i jak nie spał to bawiliśmy się,żeby go zająć,obserwował też gdzie jedzie i oczywiście przez cały czas miał uśmiechnięty pyszczek.
Papużki czyli Laura i Tobias spokojnie przyjęły nowego domownika a i Fuks nie dręczy ich,spokojnie sobie na nie patrzy.
Fuks śpi w moim pokoju,na swoim legowisku a w ciągu dnia leży sobie w dużym pokoju na kanapie.
Często trzeba z nim wychodzić,bo jak tylko obudzi się podnosi łapkę do sikania w różnych miejscach w domu.
W schronisku był w kojcu,więc ten nawyk mu został,ale z pewnością to przejściowa sprawa i szybko się nauczy i już potem nie trzeba będzie go pilnować.
Fuks jest przeuroczy i wszyscy jak tylko go zobaczą są nim zachwyceni.
Lubi bawić się z Adamem(moim mężem),kupiłam mu zabawki ale zdecydowanie woli podgryzać nasze ręce hihi
Musiałam kupić mu też nowe szelki bo pogryzł.

Pozdrawiamy wszystkich razem z Fuksem i trzymamy kciuki za jego kolegów,oby wszystkie pieski znalazły dobre domki.

P.S.Jak mi się uda to dodam zdjęcia....

• 2 weeks later...