Romka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Paula03']No to nie będę zapeszać, ale trzymam mocno kciuki! A kiedy by tak przypuszczalnie Fuks opuścił schronisko?[/QUOTE] Paula,Pani powiedziała mi przez telefon,że 27 lub 28 grudnia przyjedzie do Łowicza po Fuksika. Quote
Paula03 Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 To Sylwestra spędzi w domu! ;) Quote
Romka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Paula03']To Sylwestra spędzi w domu! ;)[/QUOTE] Taką mam nadzieję... Quote
Romka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Pani Fuksa,znów do mnie pisała...remontuje pokój dla siebie i Fuksa...mąż Pani uśmiecha się podobno widząc zaangażowanie żony...bardzo mi się to podoba przyznam... Quote
rita60 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='Romka']Pani Fuksa,znów do mnie pisała...remontuje pokój dla siebie i Fuksa...mąż Pani uśmiecha się podobno widząc zaangażowanie żony...bardzo mi się to podoba przyznam...[/QUOTE] Mnie też:razz: Quote
kajkoowa Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 No i mi oczywiście tez się to podoba. Widać, ze Pani zależy. Quote
Romka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Pani Fuksa dziś do mnie znów dzwoniła,pogadałyśmy o psiakach... Quote
Romka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Fuks już ma pomalowany pokój...wygląda super...paszport w przygotowaniu a 28 grudnia jak mi powiedział p.Marek pani przyjeżdża po Fuksa...właśnie dziś Fuks jest szczepiony na wściekliznę,to wszystko w związku z paszportem... Quote
rita60 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Fiu,fiu maleńki,pokój dla ciebie pomalowany....ciekawe,czy bedzie mógł wybrać mebelki;):multi: Quote
Romka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 O ile wiem to nowy domek Fuksa jest już zalogowany na dogo...pewnie dowiemy się z pierwszej ręki... Quote
kajkoowa Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Romka']O ile wiem to nowy domek Fuksa jest już zalogowany na dogo...pewnie dowiemy się z pierwszej ręki...[/QUOTE] Rewelka! Czekamy! Quote
Fuks71 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='rita60']Fiu,fiu maleńki,pokój dla ciebie pomalowany....ciekawe,czy bedzie mógł wybrać mebelki;):multi:[/QUOTE] Pokój jest wytapetowany i mebelki już wybrane....biedny Fuks nie miał nawet wpływu na wybór koloru swego legowiska i koloru obroży..... Wszyscy tzn. ja,mój mąż i 2 papużki oraz liczne grono moich znajomych czekamy na Fuksa i mamy nadzieję,że będzie się dobrze z nami czuł. Quote
Fuks71 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Romka']Fuks już ma pomalowany pokój...wygląda super...paszport w przygotowaniu a 28 grudnia jak mi powiedział p.Marek pani przyjeżdża po Fuksa...właśnie dziś Fuks jest szczepiony na wściekliznę,to wszystko w związku z paszportem...[/QUOTE] Kochana Martynko ja zamierzam przyjechać po mojego Fuksa 27 go grudnia,ale będę jeszcze do Ciebie dzwonić to ustalimy to..... Pozdrawiam! Quote
kajkoowa Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Fuks71 witamy serdecznie na dogomanii! Bardzo się cieszę, że się zarejestrowaliście! Quote
rita60 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Fuks71']Pokój jest wytapetowany i mebelki już wybrane....biedny Fuks nie miał nawet wpływu na wybór koloru swego legowiska i koloru obroży..... Wszyscy tzn. ja,mój mąż i 2 papużki oraz liczne grono moich znajomych czekamy na Fuksa i mamy nadzieję,że będzie się dobrze z nami czuł.[/QUOTE] Witaj Fuks:multi:myśle,ze i tak bedzie mu sie podobało legowisko i obróżka:razz:jestem pewna,ze bedzie mu dobrze z Wami:loveu: Quote
Paula03 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Ale się cieszę, że jesteście na dogo! Będą wieści z pierwszej ręki! ;) Quote
Romka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Fuks71']Kochana Martynko ja zamierzam przyjechać po mojego Fuksa 27 go grudnia,ale będę jeszcze do Ciebie dzwonić to ustalimy to..... Pozdrawiam![/QUOTE] O kurczaki,dopiero dziś Cię zauważyłam...SUPER!Witaj na wątku,bardzo się cieszę...jak widzę pozostali także... Quote
Romka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Będę na Was czekać i we wszystkim pomogę... Quote
Fuks71 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 :tree1:Wszystkim życzę spokojnych i zdrowych świąt oraz szalonej nocy sylwestrowej i powodzenia w Nowym Roku. Tobie Romka osobiście będę życzyć wszystkiego dobrego na Nowy Rok...... Będę dzwonić do ciebie już z Polski,do zobaczenia! Quote
Romka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Już dzwoniła...i pytała o Fuksa...czekamy na Ciebie z Fuksem w poniedziałek...póki co życzę Ci spokojnych Świąt...i jeszcze jedno...psiaki w schronisku dostały od Fuks71 karmę,dotarła już do schroniska. Rita,dla Ciebie od nas czyli dziewczyn z Łowicza,wszystkiego dobrego,spokojnych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku...dziękujemy Ci za wszystko. Quote
rita60 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Dzieki dziewczyny:lol:a to zyczenia dla Was wszystkich. Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Quote
Romka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ten dzień to już dziś...nowy domek jest w drodze do schroniska... Quote
rita60 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Romka']Ten dzień to już dziś...nowy domek jest w drodze do schroniska...[/QUOTE] Trzymam kciuki z całych sił....... Quote
Romka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 No i już pojechał do domku...mam zdjęcia...Justyna czyli nowy domek Fuksa sympatyczni ludzie,Fuks wybrał sobie na przewodnika chyba męża Justyna,radosny,kontaktowy zaraz przywitał się Justyną i jej mężem...podpisano umowę w schronisku a potem pojechalismy po paszport do lecznicy,tu jeszcze sprawdzenie uszu(wszystko ok!)Potem jeszcze wizyta w Powiatowym Inspektoracie Wet. upewnić się czy wszystkie formalności są załatwione prawidłowo i ...pożegnanie z Fuksikiem,który na pewno czuł,ze jedzie do domku.Machał ogonkiem,wspinał się na łapki,przytulał i rozdawał buziaki.Justyna,dziękuję Ci za domek dla Fuksa! Quote
Recommended Posts