Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paula03']No to nie będę zapeszać, ale trzymam mocno kciuki!
A kiedy by tak przypuszczalnie Fuks opuścił schronisko?[/QUOTE]
Paula,Pani powiedziała mi przez telefon,że 27 lub 28 grudnia przyjedzie do Łowicza po Fuksika.

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Fuksa,znów do mnie pisała...remontuje pokój dla siebie i Fuksa...mąż Pani uśmiecha się podobno widząc zaangażowanie żony...bardzo mi się to podoba przyznam...

Posted

[quote name='Romka']Pani Fuksa,znów do mnie pisała...remontuje pokój dla siebie i Fuksa...mąż Pani uśmiecha się podobno widząc zaangażowanie żony...bardzo mi się to podoba przyznam...[/QUOTE]
Mnie też:razz:

Posted

Fuks już ma pomalowany pokój...wygląda super...paszport w przygotowaniu a 28 grudnia jak mi powiedział p.Marek pani przyjeżdża po Fuksa...właśnie dziś Fuks jest szczepiony na wściekliznę,to wszystko w związku z paszportem...

Posted

[quote name='rita60']Fiu,fiu maleńki,pokój dla ciebie pomalowany....ciekawe,czy bedzie mógł wybrać mebelki;):multi:[/QUOTE]

Pokój jest wytapetowany i mebelki już wybrane....biedny Fuks nie miał nawet wpływu na wybór koloru swego legowiska i koloru obroży.....
Wszyscy tzn. ja,mój mąż i 2 papużki oraz liczne grono moich znajomych czekamy na Fuksa i mamy nadzieję,że będzie się dobrze z nami czuł.

Posted

[quote name='Romka']Fuks już ma pomalowany pokój...wygląda super...paszport w przygotowaniu a 28 grudnia jak mi powiedział p.Marek pani przyjeżdża po Fuksa...właśnie dziś Fuks jest szczepiony na wściekliznę,to wszystko w związku z paszportem...[/QUOTE]

Kochana Martynko ja zamierzam przyjechać po mojego Fuksa 27 go grudnia,ale będę jeszcze do Ciebie dzwonić to ustalimy to.....
Pozdrawiam!

Posted

[quote name='Fuks71']Pokój jest wytapetowany i mebelki już wybrane....biedny Fuks nie miał nawet wpływu na wybór koloru swego legowiska i koloru obroży.....
Wszyscy tzn. ja,mój mąż i 2 papużki oraz liczne grono moich znajomych czekamy na Fuksa i mamy nadzieję,że będzie się dobrze z nami czuł.[/QUOTE]
Witaj Fuks:multi:myśle,ze i tak bedzie mu sie podobało legowisko i obróżka:razz:jestem pewna,ze bedzie mu dobrze z Wami:loveu:

Posted

[quote name='Fuks71']Kochana Martynko ja zamierzam przyjechać po mojego Fuksa 27 go grudnia,ale będę jeszcze do Ciebie dzwonić to ustalimy to.....
Pozdrawiam![/QUOTE]

O kurczaki,dopiero dziś Cię zauważyłam...SUPER!Witaj na wątku,bardzo się cieszę...jak widzę pozostali także...

Posted

:tree1:Wszystkim życzę spokojnych i zdrowych świąt oraz szalonej nocy sylwestrowej i powodzenia w Nowym Roku.
Tobie Romka osobiście będę życzyć wszystkiego dobrego na Nowy Rok......
Będę dzwonić do ciebie już z Polski,do zobaczenia!

Posted

Już dzwoniła...i pytała o Fuksa...czekamy na Ciebie z Fuksem w poniedziałek...póki co życzę Ci spokojnych Świąt...i jeszcze jedno...psiaki w schronisku dostały od Fuks71 karmę,dotarła już do schroniska. Rita,dla Ciebie od nas czyli dziewczyn z Łowicza,wszystkiego dobrego,spokojnych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku...dziękujemy Ci za wszystko.

Posted

Dzieki dziewczyny:lol:a to zyczenia dla Was wszystkich.

Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych
prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy
Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

Posted

No i już pojechał do domku...mam zdjęcia...Justyna czyli nowy domek Fuksa sympatyczni ludzie,Fuks wybrał sobie na przewodnika chyba męża Justyna,radosny,kontaktowy zaraz przywitał się Justyną i jej mężem...podpisano umowę w schronisku a potem pojechalismy po paszport do lecznicy,tu jeszcze sprawdzenie uszu(wszystko ok!)Potem jeszcze wizyta w Powiatowym Inspektoracie Wet. upewnić się czy wszystkie formalności są załatwione prawidłowo i ...pożegnanie z Fuksikiem,który na pewno czuł,ze jedzie do domku.Machał ogonkiem,wspinał się na łapki,przytulał i rozdawał buziaki.Justyna,dziękuję Ci za domek dla Fuksa!