Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś znów z Dziadunia wyszła torba dredów smrodliwych. Przy okazji zachwytów nad nim nadałam mu imię Aron :loveu: Piękne i pasujące. Odrazu odmłodniał. Nie ma już ochoty na chędożenie, jest bardzo poprawny i kochany.

Posted

bela51 napisał(a):
Aron to piekne imie.:loveu:

Zara tez piekne imie - tylko smierdzi tak ze muchy w locie zdychaja... bo futro nigdy nie schnie od taplania sie w bajorach..... ;)

Czarodziejka, gratulacje z okazji nowego nabytku dziadka zboczenca hehehehhehe :)

Mojej stalej 25 zl niestety na Kopre nie przeniose, byloby wtedy na Kore moich stalych 50zl a niech sie cos stanie i musalabym odpasc (w pracy maja 25% osob zwalniac do konca roku... bleee) to Kora mialaby straszna dziure.

To co juz poszlo na Dziadka Arona prosze jednorazowo na Kore.. na ten miesiac

Buzka

Posted

A ja już wiem czemu Czarodziejka chce zostawić sobie Dziadunia;)
To najpiękniejszy psiak z ferajny wieluńsko-obornickiej, zobaczcie

Oczywiście żartuję:lol: ale Aron naprawdę jest pięknym psiakiem, ma wyczesaną, piękną, mięciutką sierść (która maskuje wystający kręgosłup:-() i na pierwszy rzut oka w ogóle nie wygląda na staruszka:lol: no i jest taka kochana przylepa, która się pcha do człowieka:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Czarodziejka - jaj sobie nie rob bo... 4-go lece do Krakowa a stamtad do Zakopanego na 7 dni, wracam tu do domu 11-go......

Ciesz sie ze nigdzie blisko nie mieszkasz hehehehehe bo bym wpadla wyyziac towarzystwo.....

;)

To moj pierwszy lot do Polski od 2 lat, czysto wypoczynkowy....

• 2 weeks later...
Posted

A dziękujemy :) Żyje sobie Aronek w naszym stadku. Panie wetki podczas wizyty obcięły mu pazury i pomacały kostki. Apetyt dziadzio ma niezły i humorek też. Domku to on już raczej nie szuka. Dożyje swych dni tutaj. Jest kochany i przytulany i jest moim psem ;)