Mysia_ Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='madzia828']tyle pięknych mordeczek ten owczarek niemiecki śliczny :loveu::loveu:[/quote] a no sliczny... Aż dziwne, że nikt go nie szuka :-( Quote
Edi100 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Czemu ten Misiu taki smutasek? I ta kudłata sunieczka-szczeniak?:( Quote
Mysia_ Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Edi100']Czemu ten Misiu taki smutasek? I ta kudłata sunieczka-szczeniak?:([/quote] Misiu to bardzo stary psiak :placz: Nie słyszy, nie widzi, z ledwością się porusza :shake: Jego Pan został aresztowany.... Misiu w najbliyższym czasie zostanie uśpiony, bo psiak zupełnie sobie nie radzi i się meczy :placz: A sunia szczeniak już się rozbrykała ;) Quote
Mysia_ Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='madzia828']bosze bidulek:placz::placz:[/quote] takich mi jest najbardziej żal :shake: Może damy mu szansę i spróbuję coś na DGM znaleźć, ale wiem, że będzie ciężko..... Quote
Sabina02 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Mysia_']Misiu to bardzo stary psiak :placz: Nie słyszy, nie widzi, z ledwością się porusza :shake: Jego Pan został aresztowany.... Misiu w najbliyższym czasie zostanie uśpiony, bo psiak zupełnie sobie nie radzi i się meczy :placz:[/quote] Dlaczego sie meczy? Co mu dokladnie dolega??? Nie da sie juz nic zrobic????!!!! Quote
Patikujek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Piękny owczarek, muszę zajrzeć do schroniska już teraz obowiązkowo:loveu: A dlaczego Majk w szpitaliku siedzi?? Quote
Pianka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Mysia_']takich mi jest najbardziej żal :shake: Może damy mu szansę i spróbuję coś na DGM znaleźć, ale wiem, że będzie ciężko.....[/quote] Mysia nie moze, tylko NAPEWNO mu damy szanse. Usia tez sobie nie radziła, a znalazła dom. Nie usypiac mi tu tego Misia:mad: Załóz mu watek, zrobie allegro i inne ogłoszenia. Szybko:mad: [QUOTE]muszę zajrzeć do schroniska[/QUOTE] No ja chyba też, chyba dawno mnie nie było:oops: Quote
Edi100 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Pianka']Mysia nie moze, tylko NAPEWNO mu damy szanse. Usia tez sobie nie radziła, a znalazła dom. Nie usypiac mi tu tego Misia:mad: Załóz mu watek, zrobie allegro i inne ogłoszenia. Szybko:mad: Miech dadzą mu szansę, proszę:( Nie usypiać Misia:placz: Quote
halbina Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [IMG]http://www.artris.ovh.org/pliki/znicz.gif[/IMG] ku pamięci wszystkich tych stworzeń, które przekroczyły już Tęczowy Most... Filmik poświęcony bokserom za TM, ale chyba liczy się zaduma i pamięc bardziej niż konkretna rasa... [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=yDv8846_3Mc"][COLOR=#800080]http://pl.youtube.com/watch?v=yDv8846_3Mc[/COLOR][/URL] Quote
Mysia_ Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Pati, ten ONek jest z Kopernika, może go znasz? :roll: Czemu Majk w szpitaliku masz na jego wątku :mad: Ale pewnie nie chce Ci się tam iść. Majk juz nie jest w szpitaliku, a był dlatego, bo pogryzł go Kabo :roll: A co tego Misia to on prawie w ogóle nie potrafi chodzić, jest już bardzo stary, nie słyszy, widzi też chyba ledwo, ledwo :-( Boje się o niego, bo jemu jest napewno potwornie ciężko... Quote
Edi100 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [ A co tego Misia to on prawie w ogóle nie potrafi chodzić, jest już bardzo stary, nie słyszy, widzi też chyba ledwo, ledwo :-( Boje się o niego, bo jemu jest napewno potwornie ciężko...[/quote] Pewnie w domku by odżył, nabrał chęci do życia, ale jak to zrobić by mu Go znaleźć?:shake: Quote
halbina Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 dla wszystkich odwiedzających wątek uścisk: [URL="http://przytul.michu.cal.pl/?img=5&w=brak&i=Halina&p=k&lang"]http://przytul.michu.cal.pl/?img=5&w...alina&p=k&lang[/URL]= Quote
Mysia_ Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Niestety każdy dzień Misia w schronisku jest dla niego katorgą :-( Quote
Pianka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Mysia_'] A co tego Misia to on prawie w ogóle nie potrafi chodzić, jest już bardzo stary, nie słyszy, widzi też chyba ledwo, ledwo :-( Boje się o niego, bo jemu jest napewno potwornie ciężko...[/quote] Ale czy to znaczy, ze ma być gorszy? Chory to gorszy?:mad: Jak mu nie zrobisz watku to ja się tam przejade, zrobie mu zdjęcia i sama założe ten watek:mad: Quote
Mysia_ Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Pianka']Ale czy to znaczy, ze ma być gorszy? Chory to gorszy?:mad: Jak mu nie zrobisz watku to ja się tam przejade, zrobie mu zdjęcia i sama założe ten watek:mad:[/quote] Pianka, wątek założe... Żaden problem :roll: Nie wiem czy on jest chory, bo to co widzimy to poprostu zmiany starcze, już nie odwracalne, no chyba, że coś mu dolega jeszcze oprócz tego.... :-( Doskonale wiesz Pianka, że ja nigdy nie skreślam starych i chorych psów, że własnie takim szukam domów w pierwszej kolejności. Ale chcę, żeby każdy zdawał sobie sprawę z tego, że dom jest bardzo ciężko znaleźć dla psa, który ma problemy z poruszaniem się, ze słuchem i ze wzrokiem... I jesli dom się nie znajdzie to możemy pozwolic na to, żeby męczył się w schronisku, bo niestety on się męczy :-( A co dopiero kiedy zima przyjdzie :shake: Stary piesek z mieszkania w schroniskowym boksie :-( Quote
Pianka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Mysia_']Doskonale wiesz Pianka, że ja nigdy nie skreślam starych i chorych psów, że własnie takim szukam domów w pierwszej kolejności. [/quote] No wiem, wiem:eviltong: Ale trzeba działac szybko, dlatego upierdliwa jestem:diabloti::evil_lol: Czekamy na watek;) Quote
Edi100 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Wątek mu potrzebny bez wątpienia! Misiu, trzymaj sie! Quote
Mysia_ Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 strasynie Was przepraszam, ale dopiero do domku wrociam i juz nie dam rady watku zalozyc... Mam nadzieje, ze jutro mi sie uda :roll: Quote
Mysia_ Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 wątek Misia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8550866#post8550866[/URL] :roll: Quote
Mysia_ Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 moje kochane zabrzańskie psiaki i kociaki zostancie w górze :roll: Quote
Asia & Ginger Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Czy wiadomo coś więcej o tym spanielowatym psiaku Edelu? Pati ma się czegoś dowiedzieć, ale może ktoś już cosik wie? :cool3: Quote
Recommended Posts