Mysia_ Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Dzisiaj do domków poszły trzy pieski :multi: Quote
MagdaRR Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Mysia, jesli macie tam jakiegoś pieska, który podobny jest do Rhodesiana Ridgebacka to od razu mów. Z checią się takimi sprawami zajmiemy i pomożemy. Oto link do stronki - forum adopcyjnej z Rodkami [URL]http://www.rrclub.pl/forum/viewforum.php?f=12[/URL] Albo do mnie tudzież do Ma-ja :smile: Wiesz podobieństwo może być znikome ;-) Mielismy już parę Rhodesiano- podobnych. Pozdrawiam i trzymam kciuki za pomyślność wszytskich psiaków. Magda Quote
Sabina02 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Dzisiaj do domków poszły trzy pieski :multi:[/quote] :multi: :multi: :multi: Ktore pieski? Quote
halbina Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Sabina02'][B][SIZE=3]Jeszcze!!!!! Jeszcze!!!![/SIZE][/B] :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:[/quote] W moim podpisie macie jeszcze Oskarka... przygotować husteczki! Quote
Mysia_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Wczoraj do domku poszedł Menro, Nila i Szemi :razz: Nila i Szemi miały fotki w tym wątku całkiem nie dawno..... :cool3: Quote
madzia828 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 no to super:multi::multi: jednak coś ruszyło ;) Quote
sara_rokitnica Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Menro to wiem które, ale Nila i Szemi? nie kojarzę... znaczy Szemi tak ale to chyba nie ta sama Szemi która już była kiedyś w schronie?? Quote
madzia828 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 a co z tym mixem cocerka? nikt sie po niego nie zgłosił? Quote
Patikujek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [B][COLOR=darkorange]Najwidoczniej nie a takie piękny i uroczy:loveu:[/COLOR][/B] Quote
Mysia_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 A była juz kiedys jakaś Szemi? :eviltong: Szemi to duża, szczniakowata sunia, ktora biegała przy budynku ;) A Nila to ta malutka (jasnobrązowa) co była najpierw w szpitaliku, potem w szczeniarni, a potem na drugim pawilonie ;) Spanielek nadal w schronisku :-( Quote
sara_rokitnica Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 no była Szemi była.. taka średniego wzrostu, szara, szorstkowłosa była raz w pierwszej a raz w drugiej szczeniarni... oszczeniła się w schronie nawet przecież... a to już wiem które :lol: Quote
halbina Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 a jakie są szczeniaki w schronisku w tej chwili? Quote
Mysia_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 No tak, ta psychiczna :evil_lol: Są szczeniaczki czarne-podpalane : suczka i piesek bez ogonka ;) Quote
halbina Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 a ludzie bardziej zainteresowani są nimi czy starszymi psiakami? Quote
sara_rokitnica Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ja Ci dam psychiczna! ona po prostu była... oryginalna :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 A poszła do domku nie Szemi tylko Szima :evil_lol: Imiona mi się pokręciły :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='halbina']a ludzie bardziej zainteresowani są nimi czy starszymi psiakami?[/quote] szczeniaki znajduja domy bez problemu :roll: Gorzej z tymi starszymi...... :-( Quote
sara_rokitnica Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 no to widzisz :evil_lol: za dużo tych imion wymyślasz Mysia oj za dużo :evil_lol: to jest niebezpieczne :razz: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 wiem, że nie bezpieczne, bo już mam w głowie mętlik :evil_lol: A dzisiaj do domku poszły dwa szczeniaki i kociak :) Quote
Mysia_ Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 ale za to dzisiaj pół dnia na interwencjach spedziłam, non stop ludzie psy zgłaszają :shake: Aha, w sumie jeszcze dzisiaj zawieźliśmy też dwa psiaki do właścicieli, ktorzy nie pofatygowali się do schroniska po swoje zwierzaki :mad: Quote
sara_rokitnica Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 fest :/ czyli co zaś jakieś nowe psy mamy w schronie? :shake: Quote
Recommended Posts