Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia, jesli macie tam jakiegoś pieska, który podobny jest do Rhodesiana Ridgebacka to od razu mów. Z checią się takimi sprawami zajmiemy i pomożemy.
Oto link do stronki - forum adopcyjnej z Rodkami
[URL]http://www.rrclub.pl/forum/viewforum.php?f=12[/URL]
Albo do mnie tudzież do Ma-ja :smile: Wiesz podobieństwo może być znikome ;-) Mielismy już parę Rhodesiano- podobnych.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za pomyślność wszytskich psiaków.
Magda

Posted

[quote name='Sabina02'][B][SIZE=3]Jeszcze!!!!! Jeszcze!!!![/SIZE][/B] :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:[/quote]
W moim podpisie macie jeszcze Oskarka... przygotować husteczki!

Posted

A była juz kiedys jakaś Szemi? :eviltong: Szemi to duża, szczniakowata sunia, ktora biegała przy budynku ;) A Nila to ta malutka (jasnobrązowa) co była najpierw w szpitaliku, potem w szczeniarni, a potem na drugim pawilonie ;)

Spanielek nadal w schronisku :-(

Posted

[quote name='halbina']a ludzie bardziej zainteresowani są nimi czy starszymi psiakami?[/quote]

szczeniaki znajduja domy bez problemu :roll: Gorzej z tymi starszymi...... :-(

Posted

ale za to dzisiaj pół dnia na interwencjach spedziłam, non stop ludzie psy zgłaszają :shake: Aha, w sumie jeszcze dzisiaj zawieźliśmy też dwa psiaki do właścicieli, ktorzy nie pofatygowali się do schroniska po swoje zwierzaki :mad: