Mysia_ Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 kto pokocha chociaż jednego z zabrzańskich psiaków???? :-( Quote
sara_rokitnica Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 kto przygarnie jakas piekna mordke??? u nas ich pelno.... Quote
Manixsa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=6][COLOR=red]Sara?! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] :laola: [/CENTER] Quote
Manixsa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [CENTER][B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=purple]Zgadnij![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] :smilecol: [/CENTER] Quote
sara_rokitnica Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 chyba zgaduje :P:P:P :):):) to nie byla zbyt madra zabawa :D:D ale co tam :P w gore psiaki a zdjec ni ma bo nie zrobilam :P zapomnialam oczywiscie ;P Quote
Patikujek Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [B][COLOR=darkorange]Ja chyba we wtorek będę to coś pstrykne:)[/COLOR][/B] Quote
sara_rokitnica Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 hehe spoko ;) no to czekamy na zdjecia :) ja sie w schronisku raczej teraz nie pojawie... mialam byc dzisiaj ale mnie strasznie przewialo i jestem chora :( a wczoraj nawet mnie w domu nie bylo... wrocilam dopiero kolo 16 a to jush troche za pozno bylo zeby do schroniska jechac... no a teraz w tym tygodniu moj brat ma komunie i tesh bede siedziec w domu... :( Quote
Patikujek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [B][COLOR=darkorange]A to masz co robić[/COLOR][/B] Quote
sara_rokitnica Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 anom... ale wolalabym byc w schronisku.... Quote
Mysia_ Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 A ja teraz mam maturę i bedę chyba dopiero w piątek :roll: Quote
halbina Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Popatrz, za kratami widać wychudłe ciałka o mądrych oczach... Pytasz śpią?...Odpowiem ... tak śnią o domu, który kiedyś był, lub którego nigdy nie miały, o porannych pieszczotach, o własnym panu, który przecież kiedyś mówił ,że kocha , o wspólnych spacerach do lasu ... Nad tym mrocznym miejscem unosi się dziwna aura... Słyszysz? Słychać szczekanie, które co raz przecina bolesne wycie i skomlenie... Słyszysz? Co raz słychać odgłos walki toczonej na śmierć i życie. Ciężko obronić się przed ostrymi kłami... W tym mrocznym miejscu zamknięto wszystkie psie historie, z dala od ludzi, bo tak najwygodniej. Nie widzisz, więc nie ma... Sam się oszukujesz, że takie miejsce nie istnieje. autor nieznany . Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 piekny tekst.... az sie poplakalam prawie :(:(:(:(:( Quote
Patikujek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [B][COLOR=darkorange]Pieknie napisane:loveu:([/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]P.S[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Mysiu ty nie masz w piątek matury z biologii??[/COLOR][/B] Quote
Mysia_ Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 mam maturę z bioli w piątek, a czemu pytasz? ;) Quote
Mysia_ Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Softis: [img]http://img384.imageshack.us/img384/3521/dscf0001hb8.jpg[/img] [img]http://img384.imageshack.us/img384/1530/dscf0002ou7.jpg[/img] Quote
sara_rokitnica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 no ba :):):) the best of the best ;) a jak ladnie sie psiak na nim prezentuje :):) czarne na rozowym... ;) Quote
halbina Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Well... kwestia gustu, ale o gustach się ponoć nie dyskutuje... :roll: Quote
Mysia_ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 żeby facet na różowym kocyku siedział :evil_lol: Zabrzańskie psiaki w górę ;) Quote
Manixsa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [CENTER][B]Pokazujcie sie jak z najlepszej strony ( gorszej niema) . Hopsiajcie na pierwsza.[/B][/CENTER] Quote
sara_rokitnica Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 no co moze nie wolno facetom :P ;) moze on poprostu lubi rozowy ;P sa tacy ludzie ;) :D:D:D (a raczej psiaki ;) ) Quote
Mysia_ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 no to może ktoś zauwazy go z tym różowym tłem i zakocha się w nim, zabiuerze do domku :roll: Quote
Recommended Posts