Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia boskie:loveu:

część z nich oglądało się z uśmiechem na twarzy, przez część przeszłam ze łzą w oku
przede wszystkim zdjęcia robione aparatem o jakim zawsze marzyłam
brava dla fotografa

Posted

to fotki obiecane o ktorych pisalam na roznych watkach:evil_lol: mam nadzieje,ze sie podobaja bo fotografowie czesto nawet ze lzami w oczach brneli miedzy psiaki:roll:jeden nawet przeplacil to rana w nodze na pamiatke:evil_lol:ale mysle ze bylo warto:razz:

Posted

[quote name='eria']co u Dersy ??? :-( żadnych odzewów w jej sprawie ?? Ludzie są dziwni, domy się powinny bić o taką cudną sunię :-([/quote]

jedna osoba się nią interesowała, ale uznała, że jednak jest za duża :-(

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]UWAGA[/COLOR][/SIZE][/B]
Zaginął Frodo
Uciekł w Bytomiu na ulicy Olimpijskiej
Miał na sobie obrożę.
Ma ok 10 miesiecy

Jesli ktoś go widział proszę o kontakt
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images45.fotosik.pl/123/0903e26f08d8e586med.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Mysia_']jesli trafiłby do schroniska to dam znać, a jutro akurat będę w Bytomiu, więc się porozglądam :roll:[/quote]
dzieki,przyjazny jest.
Gdyby cos zostawiam numer 513-134-003

Posted

Ogłoszenia są w dzisiejszej gazecie "OFERTA" przypominam się o następne ogłoszenia do niedzieli. Ja niestety nie znam Waszych schroniskowych psiaków tak więc czekam na te które nie znalzły domków. Mam nadzieje, że będą jakieś telefony :)

Posted

[quote name='Bjuta']Zaglądam na 2 sekundy, by sprawdzić czy były jakieś adopcje... I, czy np. Heska jest nadal w schronisku?[/quote]

tak, nadal w schronisku dzisiaj była sterlizowana ;)

Kasiaraf, narazie nie miałam żadnych telefonów, ale mam nadzieje, że jeszcze się rozdzwonią ;)

Posted

Przepraszam, że się ciągle nie udzielam - wróciłam parę dni wcześniej, ale mam 39 z kreskami (jeszcze nie chrumkam) i długo przed kompem nie mogę. Ale przeglądam jeszcze raz spacerkowy - zobaczcie, jak Fezi jest podobna do Dersy (Fezi już w domu, prawda?)

[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/2276/dscf0016nt5.jpg[/IMG]

Posted

Fezi jest o wiele mniejsza od Dersy, ta fotka jest jeszcze zanim znalazła dom, jednak wróciła do schroniska, bo jej Pani trafiła do Domu Opieki....

Posted

Mysiu, wznowiłam allegro świeżaków kwietniowych (znowu było 3000 wejść) a czy są jakieś nowe pieski do dodania (oby nie). No i czy były jakieś adopcje? Potrafię się wymykać z zebrania, żeby sprawdzić tu, czy jakiś psiak znalazł dom...

Posted

bjuta, można śmiało stwierdzić że jesteś uzależniona od dogo
mam to samo i walczę z tym od dwóch lat:evil_lol:

ale skoro robimy coś dobrego to chyba na takie uzaleźnienie moiżemy sobie pozwolić. nie?;)

Posted

ja też jestem uzależniona już jakoś od ponad 3 lat, a tak w ogóle to mam wrażenie jakbym ja na dogo od urodzenia była :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale powiem Wam cioteczki, że od kiedy tutaj się pojawiłam to przez internet udało się znaleźć domki dla conajmniej 100 psiaków! Nie zapisywałam tego od początku i początkowo też podawałam tylko namiary na schronisko, dlatego dokładnie nie wiem ilu jest tych szczęściarzy :cool3:

Bjutko jak tylko probię zdięcia nowym psiurką to tutaj wrzucę, bo coś mi się ostatnio zaległości narobiły :oops:

Posted

100! To fantastycznie! Psitul byłby już całkiem zapsiony, gdyby nie internet...
Mysiu, jak wrzucisz fotki, to je zaraz dokleję do hurtu świeżaków, wczoraj było prawie 100 wejść!

Posted

kolejna dziesiątka dla[B] Kisiaraf :cool3:[/B]

PIESEK, średniej wielkości, młody o imieniu [B]Heppis [/B]tobardzo sympatyczny psiak, uwielbia ludzi i spacerki. Jest bardzo kontaktowy i łagodny. Nie zgadza się ze wszystkimi psami. Jest czarny-podpalany, ma krótką i miekką sierść. Szuka domku, w którym będzie kochany. Tel. 692 581 343

PIESEK, średniej wielkości, około 3-4 letni, o imieniu [B]Dondi [/B]jest przekochany, rozdaje buziaki i uwielbia się bawić. Ogólnie grzeczny psiak, chociaż bardzo nie lubi obcych, obcą osobę potrafi nawet zaatakować. Jest szorstkowłosym rudzielcem z białymi krawacikiem na przedzie. Dondi idealnie nadawał by się do domku z ogrodem, ponieważ uwielbia szaleć po dworze, pilnować, ale i wylegiwać się koło ukochanych ludzi. Tel. 692 581 343

SUCZKA, mało-średnia, młoda, o imieniu [B]Salva[/B] jest bardzo otwarta i kontaktowa, Na spacerach najchętniej ciągłe by biegała, przytulała się i dawała buziaki. Salva ma gładką trzy kolorową sierść i stojące uszka. Potrzebna jej rodzinka, która da jej dużo miłości o raz ruchu. tel. 692 581 343

PIESEK, mały, starszy, o imieniu [B]Zami[/B] to spokojny psiak, który bardzo lubi chodzić na spacerki, ale niedalekie i w wolnym tempie. W schronisku jest bardzo nieszczęśliwy. Ma popielatą, długą sierść, biały krawacik i załamane uszka. Czeka na spokojny dom, w którym bedzie otoczony miłością i opieką. Tel. 692 581 343

PIESEK, mały, kilkuletni, o imieniu [B]Ogio [/B]to bardzo symatyczny i radosny psiak, napewno wierny przyjaciel, bardzo stęskoniony za kontaktem z ludźmi. Jest brązowy i ma krótką sierść. Czeka własciciela, który bedzię go mocno kochał i często przytulał. Tel. 692 581 343

PIESEK, średniej wielkości, około 3 letni, o imieniu [B]Tops[/B] kocha biegać i szaleć na długich spacerach, ma w sobie nasamowitą ilość energi, jest bardzo kontaktowy i radosny. Jest czarny-podpalany i ma króciutką sierść. Nadaje się do mieszkania, ale napewno dla osób aktywnych, które zapewnioną mu dużą dawkę ruchu. TEL. 692 581 343

PIESEK, mały, starszy, o imieniu [B]Izo[/B] jest bardzo miłym psiakiem, uwielbia przytulać się do ludzi i chodzić na spacerki. Ma kótką czarną sierść, z białym krawacikiem, stpojące uszka i ogonek zakręcony do góry. Szuka
dobrego domku, w którym będzie kochany. tel. 692 581 343

PIESEK, duży, kilkuletni, o imieniu [B]Fistaszek[/B] jest łagodnym psiakiem, pełnym energi, swojego własciciela w razie potrzeby napewno by obronił. To piekny poteżny, cały brązowy psiak o któtkiej sierści. Najlepiej jesli trafi do mieszkania, a nie do pilnowania, ponieważ skacze przez płoty. Szuka dobrego domku i właścicieli, któzy będą mogli mu apewnić to czego potrzebuje. Tel. 692 581 343

SUCZKA, malutka, około 7 letnia, o imieniu [B]Loli[/B] jest bardzo radosna i energiczna, mogła by biegać bez przerwy, jednak w momentach odpoczynku przytula się do ludzi. Ma czarną, któtką sierść i stojące uszka. Czeka na właściciela, który ją pokocha i zapewni dobry domek na dobre i na złe. Tel. 692 581 343

PIESEK, duży, starszy, o imieniu [B]Jakob[/B] jest z mieszkania, fatalnie znosi pobyt w schronisku, nie przepada za innymi psami, a w stosunku do ludzi jest łagodny, choć trochę nieufny. Jest brązowy i ma czarny grzbiet, krótką sierść. Potrzebny mu właściciel, która da mu duo miłości i pozwoli uwierzyć w to, że jednak nie wszyscy ludzie są źli. Tel. 692 581 343

No to tyle :cool3:

Dzisiaj do domku trafiła Szpilka i Sara (ta młodziutka, czarna-podpalana z dłuższą sierścią), nowy domek od piątku ma też Monti ;)

Posted

Mysiu, dopisz koniecznie, że Tops przeszedł szkolenie! ;)

[quote name='Mysia_']

Dzisiaj do domku trafiła Szpilka i Sara (ta młodziutka, czarna-podpalana z dłuższą sierścią), nowy domek od piątku ma też Monti ;)[/quote]

Hurrra!

Posted

Bjutko, wolę o nie dopisywać tego, bo Tops jest psem pomimo tego szkolenia nadal bardzo wymagającym, a nie chciałabym, żeby ktoś go wziął za super wyszkolonego i grzecznego psiaka :eviltong:

Kisiaraf, to my dziękujemy :cool3: