Pajęczyca Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [INDENT]Witam! Mam prawie półtora roczną sunię berneńkę. Niestety nie lubi ona czesania... :/ Czeszę ją szczotką drucianą i metalowym grzebieniem, nie wiem czy są najlepsze do jej typu sierści. Czy możecie polecić jakieś odpowiedniejsze modele szczotek nadających się do sierści berneńczyków? :)[/INDENT] Quote
Freyaa Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 może cos jak szerokozębny grzebyk metalowy?...;) Quote
dkf385 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jak dla mnie najlepszy jest metalowy brzebień. Mój ma coś w tym stylu [URL]http://photos02.istore.pl/13625/photos/big/793105.jpg[/URL] i naprawdę dobrze się sprawdza. Szczególną uwagę zwróć na sierć za uszami, żeby zapobiec powstawaniu kołtunów. Quote
Pajęczyca Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Dziękuje! :) Mam coś w stylu takiego właśnie grzebienia. I potwierdzam sprawdza się na prawdę dobrze :) Quote
Recommended Posts